Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ppoland biraz zorlama olmusta maori iyi gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 macar abi o polak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ha macarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 macarlar baya önemli ulus aslında avrupa tarihinde. pek görsel medyada kullanılmadığı için eğreti durmuş burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 yok gorsel olarak sikinti yok bence. fazla beyaz atli prens olmus tabi daha biyikli hussar bi tip olsa daha iyi olurdu. mekanik olarak zorlama geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=eg0PYsWK1dc&feature=push-fr&attr_tag=XzaR4xaABClBqinU%3A6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 trump ve xi xinping'i de koysunlar, climate change yükseldikçe amerika'ya production malus, çin'e production bonus modifier versin onlar liderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 ya şu civ 5 ten beri civlere çok güzel karakter veriyorlar helal olsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 bülent eceviti versinler bari bize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Cyber muharremi koysunlar, diger gayriciddi lider olmayan patates karikatur tiplerle iyi gider Olmadi ozal filanda olur, tonton tonton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 reisi koysunlar tam olur konuşmaya da "dünya beşten büyüktür" eklesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 sene 2018 tekmeleyince dusmeyen robot kopek yaptilar civ’in ai hala candy crush’tan kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 oyunu indirdim 2 saat oynadım bu kadar kötü olamaz civ v ten sonra büyük hayal kırıklığı iyi ki para vermemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 @khalad bu arada oyun o kadar kötü değil ya yeni mekanikler falan güzel niye ezdin. Sadece resource extraction gereksiz güçlü olmuş ama o da balance sorunu, anca modlar çözer. Kanada şu fanmade bi inuit modu vardı civ5te ona benzemiş. Gerçibu defa temperate zone civlerinden daha güçlü görünmüyor resource farming harici. Gerçek kanada gibi bi yerde çıkıp o bonuslarla zapır zapır orman keserse broken olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 civ v i çok oynadım belki de o yüzden alışamadım bilemiyorum. oyun mekaniklerine gelene kadar görüntüleri sevemedim ben bi türlü sanki renkli puzzle oynuyormuşum gibi geldi. En büyük problem grafik yani. Civ v te çok daha güzeldi. Şu oyunu civ v'in grafiklerini geliştirip ve yeni özellikleri ekleyip çıkartsalar daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=exGFiectofk en güzel terrace farm yerleri aynı zamanda en güzel campus yerleri WHAT DO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=FQmYPauMMXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 noiceeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=cdaApZ316Qg&feature=push-fr&attr_tag=HYBdSBglqvn5sA0J%3A6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 özellikler güzel de o lider ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Sahiden pek güzel bir şey değilmiş, şöyle bir portresi var: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/Swedish_queen_Drottning_Kristina_portrait_by_S%C3%A9bastien_Bourdon_stor.jpg/220px-Swedish_queen_Drottning_Kristina_portrait_by_S%C3%A9bastien_Bourdon_stor.jpg Bu da Greta Garbo tarafından canlandırılan Holywood versiyonu: http://www.windweaver.com/christina/garbobest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 tahminler doğru çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 hani be biz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 oyun tamamen social justice idealleri uzerine sacma sapan liderler ve oynanabilir devletler seciyor, nerede biz diye sasiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Di mi lider dediğin daşşaklı olur [/s] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar