Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 adam hata üstüne hata abi. bi de türkle evlendim de de tam olsun nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 incdarkness said: evlendim neyse yabancılık çekmezsin orada kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 incdarkness said: Masticore said: teslim olduguna göre artık saydırabilirim. Aklı başında hiç kimse bu yaptıgını yapmaz. Madem lise diplamanı saymıyorlar heralde türkiye'de uni. okuyamıycaksın daha. Ne diye askere gidersin o zaman. Üstelik almanya'da yaşıyorsun... Sırf Kız içinse duydugum en aptalça işe kalkışmıssın. ALSÖDKFASDKLJFAH yok beyler yarin olucam beni istanbuldaki hastaneye sevk edicekler anladigim kadariyla ayrica valilik saydi benim liseyi askerlik saymadi(ankara bide :( ) denklik falan var yani hepsi onun disinda tr de uni okucam askerlik bittikten sonra zaten birde ilaclar muhabbeti bildigim kadariyla borderline kisilik bozukluguna curuk veriyolar ama bakalim ben olan biteni soylicem pskiyatriste istanbuldayken ben anlamadim. 1 valilik saydi askerlik saymadi ne demek. bunun tek mercisi olur. lise mezunu sayilirsin ya da sayilmazsin. birine gore ok digerine gore olmadi olmaz bu is. 2 madem uni okuyacaksin ne diye askere gidiyosun kosa kosa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kız mevzusu abi işte. kızın ailesi sıkıştırıyor askerlik konusunda. neyini anlamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Esh said: adam hata üstüne hata abi. bi de türkle evlendim de de tam olsun nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir alman hatunlarını pek şahane bişe zannetmeyin. ağır yanılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 biz bilmiyoruz sanki yozgattan başka bi yere gitmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 nergal bize alman kadınlarını anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bir de hangi kadınları pek şahane sayalım. ırkına göre ne pickleyelim ilk, ikincil olarak talentları nereye basalım. paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 calistigi yerlerden mi anlatmaya baslasin..ne o ole sozlu sorusu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 alman hatunları bakımsız abi. bi de erkek gibi giyiniyolar rahat olsun da nası göründüğü önemli değil. güzel olanları canavar tabi ama görürsen bana da gönder bingildak sdfs hatun avına iskandinav ülkelerinden başlayın çok tatlılar ^^ ha ama benim amerikan bayanlarına karşı bir saplantım var o ayrı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ne cok bos konusulmus be valilik onayli lise diplomam askerlik tarafindan kabul edilmedi yani benim ösym etc girme hakkim var fakat bu aciga alindigim sirada askeriyeye gore lisede degildim o yuzden tecil hakkim yok evlendimide sakasina dedim sozlum turk tamamda boyle cok bilmislik taslamaniz komik kaciyor ben evlenirim evlenmem burda bilgisi olan yazdi cahil olanda fikrini soyledi her ikisine de tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Madem üniversiteye gideceksin ve sınava girebiliyorsun, niye geliş tarihini ona göre ayarlayıp girmedin? http://i743.photobucket.com/albums/xx80/TheChaos0/mind-blown-2.gif Ayrıca, Nergal69 said: alman hatunları bakımsız abi. bi de erkek gibi giyiniyolar rahat olsun da nası göründüğü önemli değil. güzel olanları canavar tabi ama görürsen bana da gönder bingildak sdfs hatun avına iskandinav ülkelerinden başlayın çok tatlılar ^^ ha ama benim amerikan bayanlarına karşı bir saplantım var o ayrı:) Kırmışsınız forumu gene 2 ay takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 olum ben çok şaşırdım lan. pısdfjgsdgj sözlenmene değilde başka bir olaya psdfjgp mutlu olursunuz umarım, nazar değmesin kekem <3 askerliğe gelince git yap gel ya. buradaki assburgerlere bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ABİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 barnacle said: ABİ... noldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ne demek kabul edilmedi ya... İnsan dava açar vs... http://www.bilgitimi.com/wp-content/uploads/2014/12/safak-kagidi-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Deathblade said: Madem üniversiteye gideceksin ve sınava girebiliyorsun, niye geliş tarihini ona göre ayarlayıp girmedin? http://i743.photobucket.com/albums/xx80/TheChaos0/mind-blown-2.gif Ayrıca, Nergal69 said: alman hatunları bakımsız abi. bi de erkek gibi giyiniyolar rahat olsun da nası göründüğü önemli değil. güzel olanları canavar tabi ama görürsen bana da gönder bingildak sdfs hatun avına iskandinav ülkelerinden başlayın çok tatlılar ^^ ha ama benim amerikan bayanlarına karşı bir saplantım var o ayrı:) Kırmışsınız forumu gene 2 ay takip etmedim. donmek zorundaydim belli sebepler ötürü gercekten merak ediyorsan pm den anlatabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Shean said: olum ben çok şaşırdım lan. pısdfjgsdgj sözlenmene değilde başka bir olaya psdfjgp mutlu olursunuz umarım, nazar değmesin kekem <3 askerliğe gelince git yap gel ya. buradaki assburgerlere bakma sen eyvallah kankilop <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 12 ay cahil adamlarin arasinda asimile olmamayi basarabilirsin umarim Cok yakin bir arkadasim askere gidip geldikten sonra bana "ganka, at kafasi" seklinde hitap etmeye baslayinca iliskiyi kestim adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 O yüzden beyni kapatıp gidin diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bingildak said: bir de hangi kadınları pek şahane sayalım. ırkına göre ne pickleyelim ilk, ikincil olarak talentları nereye basalım. paylaşım için teşekkürler. ırkına göre picklicen tabi. köpek kedi bile alırken ırka göre pickliyorsun kips:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 güle güle git, güle güle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Nigger_of_the_sand said: 12 ay cahil adamlarin arasinda asimile olmamayi basarabilirsin umarim Cok yakin bir arkadasim askere gidip geldikten sonra bana "ganka, at kafasi" seklinde hitap etmeye baslayinca iliskiyi kestim adamla. at kafası bende de kaldı ya. güzel bi laf ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 at kafasını ben askerden önce de kullanıyordum, şimdi de kullanıyorum. nigga neyin elitistliğindesin lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar