Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 20 senedir va ama şunun güzelliğini anlatamadık türk halkına... Nesi dandikmiş fistan açıklarmısın ? veya güzeli hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 µh said: Masticore said: Sebze,et icin ideal ama pizza bana inandirici gelmiyor. Yani sonucta firin degil bu icinde ki haznenin yuzey hacmi kadar bi pizza yapar ki o da ufacik bisey olur. Ekmek yapma ve pizza icin alicaksaniz almayin bence. sadece sebze ve et için fakir edition'ı alsam peki? Al Ben sinbo'dan bile memnunum ki bu ondan iyi. İşini görücektir garanti veriyorum. Sebze ve et için ideal. http://www.hepsiburada.com/sinbo-sco-5037-8-programli-pisirici-pilav-yogurt-corba-pm-mtsinsco5037 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kitchenaid'i var bunun hatta paslanmaz çelik philipsi var onlarla karşılaştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Ben de alıcam bunlardan bi tane. Bu 99 lira olanın bi dezavantajı falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paslanmaz çelik mi ? Bunların haznesi seramik. Yapışmaz Seramik ANATO® (Kore) yazıyor . Çelik dibine tutar kitchenaid'den ekmek yoğurma makinesi dısında birşey alınmaz. En kazık marka kitchenaid (özellikle türkiye'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 dışı çelik gardaş http://www.amazon.com/gp/product/B00W9MTT6S/ref=as_li_ss_tl?keywords=multicooker&qid=1457193667&ref_=sr_1_2&sr=8-2&linkCode=sl1&tag=kateheavy-20&linkId=0dd28b19f1174ea73f2b18618ae5c7ab http://www.amazon.com/gp/product/B00UL3K722/ref=as_li_ss_tl?keywords=multicooker&qid=1457193667&ref_=sr_1_3&sr=8-3&linkCode=sl1&tag=kateheavy-20&linkId=db59cc5ec4cd8d60b57d841cda1ded0a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kitchenaid amerikadan getirmiştim bavulda. getirdiğim en enteresan şeylerden sanırım. 4-5 kat fiyat farkı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 axedice said: Ben de alıcam bunlardan bi tane. Bu 99 lira olanın bi dezavantajı falan var mı? Anladığım kadarıyla 189luk sadece alttan değil kenarlar ve üstten de ısıtıyo. Temel fark bu gibi. Bu sayee program sayısı fazla falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bekar ve sağlıklı yemek kasanlara da önerim tefal actifry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 disardan yemeye devam en iyisi. ben gideyim de bugun bi adana+kunefe patlatayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Fistan said: kitchenaid'i var bunun hatta paslanmaz çelik philipsi var onlarla karşılaştır 100 ve 180 liralık iki ürüne karşı amerikada 160 ve 250 dolar olan iki ürün sunmuşsun. Seni tüm kalbimle tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kim dedi belli bi fiyatta öneri sunulması gerektiğini ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Korkma ben de fiyat kısıtlaması getirmiyorum, bildiğin en pahalı ürünleri sırayla yazabilirsin hatta istersen. Onları da tebrik ederim gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 99 TL olan OP'taki slow cookerı almamam için bir sebep söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 onu ben de alıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bir heves alıp, birkaç kere kullanıp sonra balkona atıcaksın ilk temizlikte, unutulup gidicek orada. bu yüzden alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 4-5 öğün yemek yapıyorum her gün nerdeyse hepsi ızgara et ve pilav HDSAFKJSDHFLSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 tamam sen al. hayır bananeyse. sanki gelip bizim yüklüğe koyuyorlar da dertleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ilk mesajda fakir isi olani aldim suan, 149 liraydi magzada interneti gosterdim verdiler 99a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 yemek tarifleri de paylaşın hadi, ne yemek yapıyosunuz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 abi pati: böle biri bi fikir atar ortaya, hep beraber incelenir, gaza gelinir ve alınır. öyle bi yer o yüzden. merakı olan gitsin ucuzundan alsın. yok ben bunu sevdim diyen 2-3 ay kullanıp çok rahat eskisini aynı topaktan satabilir. o yüzden 400-500 lük işe direk girişmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 doğru dion ya ben bunu alsam da yemek yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 aksam yapicam ben paylasirim sonuclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kunefeyi yerken foto atayim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar