Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölünce 30metre olcakmışız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki panpa sana bunu anlatmalarının altında yatan neydi? Boşuna kas yapma ahirette hepimiz 30 yaşında ve 30m olacağız falan mı?

Grego said:

dana 22

Oooo ince görülmüş (tu)
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d

küdretli allah babanın gücü 30 metreye mi yetmiş demek istiyorlar yani. anlamadım. neden 3000 metre değil, neden 300 km değiliz. malzeme mi pahalı nedir yani anlamadım ben. sen dinsiz misin. hayırdır. kas yapınca allaha şirk koşar mı oldun?
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bizi kurtarmak için kendini ateşe attı adam. Yolun açık olsun şişman reyiz!

Diğer taraftan belki de göbeğinden sonra görebildiği kısım sadece 8, 15 de göbek olsa...

Ô_o

ahahahah
Mesaj tarihi:

bingildak said:

Jaegerjaquez said:

30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d

küdretli allah babanın gücü 30 metreye mi yetmiş demek istiyorlar yani. anlamadım. neden 3000 metre değil, neden 300 km değiliz. malzeme mi pahalı nedir yani anlamadım ben. sen dinsiz misin. hayırdır. kas yapınca allaha şirk koşar mı oldun?

AHAHAHAH
abi belki acımıştır allah 30 optimum sınırdır fazla acı çekmesinler demiş olabilir
Mesaj tarihi:
Ya o şeyden sanırım; yaş 30 olacakmış ya, boyu da 30 yapalım çok zor olmasın mantığı.

Yalnız benim aklıma takılan, araplar o dönemde metrik sistem kullanmıyordu, allah nerden bilmiş metreyi.
Mesaj tarihi:
peki anlamadım ben. biz büyüyünce sadece hersey ufacık olmıycakmı?

mesela ağız tadıyla elma falan yiyemiycez. cekirdek zaten hissedemeyiz bile tadını. mesela hapurt hupur karpuz yiyemiycez karpuz leblebi gibi olcak.

neye yarıyoki bu büyüme.

hanı herkezin büyüme gücü olcak, isteyince büyüyüp ezderha dovceksiniz deseler anlarımda böle neki bu
  • Yeni Oluştur...