Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Peki panpa sana bunu anlatmalarının altında yatan neydi? Boşuna kas yapma ahirette hepimiz 30 yaşında ve 30m olacağız falan mı? Grego said: dana 22 Oooo ince görülmüş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Jaegerjaquez said: 30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d küdretli allah babanın gücü 30 metreye mi yetmiş demek istiyorlar yani. anlamadım. neden 3000 metre değil, neden 300 km değiliz. malzeme mi pahalı nedir yani anlamadım ben. sen dinsiz misin. hayırdır. kas yapınca allaha şirk koşar mı oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ayrıca metrik sistemde olmayanlar ne olacak? 30 feet mi olacak yoksa conversion ratio nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 zihzihzih..babacim vajen in derinligi o kadar..7 10 cm..hani penisin 100 cm de olsa girip girecegi esneklik payi ile birlikte 14 15 cm ..oran oradan..yeter sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Evet konu yine gereken yere bağlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi pipisiz 5 post mu ne atilmis zaten baslikta..insaf yeni mi baglandi diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hayir. daha konu taharete gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 filmlerde oyle olmuyor ama dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 sıçmalı konuları düşününce yine iyi bağlandı diyeceğim ama diyemiyorum maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 imamizer said: filmlerde oyle olmuyor ama dana bosver uyma sen o zencilere ...fazla da yaklasma .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 axedice said: Bizi kurtarmak için kendini ateşe attı adam. Yolun açık olsun şişman reyiz! Diğer taraftan belki de göbeğinden sonra görebildiği kısım sadece 8, 15 de göbek olsa... Ô_o ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Yaklaşım doğru ama, bir şeyler büyüyünce alınan zevkin de büyüdüğünü iyi biliyorlar dass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 dass diye gülmek nedir ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bingildak said: Jaegerjaquez said: 30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d küdretli allah babanın gücü 30 metreye mi yetmiş demek istiyorlar yani. anlamadım. neden 3000 metre değil, neden 300 km değiliz. malzeme mi pahalı nedir yani anlamadım ben. sen dinsiz misin. hayırdır. kas yapınca allaha şirk koşar mı oldun? AHAHAHAH abi belki acımıştır allah 30 optimum sınırdır fazla acı çekmesinler demiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ya o şeyden sanırım; yaş 30 olacakmış ya, boyu da 30 yapalım çok zor olmasın mantığı. Yalnız benim aklıma takılan, araplar o dönemde metrik sistem kullanmıyordu, allah nerden bilmiş metreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Dostum saçmalama allah herşeye kadirdir. Tabii ki metrenin de ne olduğunu biliyor, zaten metreyi yaradan da yüce rabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 PEKİ METREYİ YARATMIŞSA İNÇİ, FEETİ NEDEN YARATMIŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 İnsanın yanında maymunu koalayı neden yarattıysa aynı sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 iman ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 oldukten sonra 30 metreyi napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://s32.postimg.org/ul8dxjlhx/gotumuze.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 30'u bulsa kendine saplayacaklar var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 allahınız varsa sokmazsınız diyen de ben olayım madem ashdgahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 peki anlamadım ben. biz büyüyünce sadece hersey ufacık olmıycakmı? mesela ağız tadıyla elma falan yiyemiycez. cekirdek zaten hissedemeyiz bile tadını. mesela hapurt hupur karpuz yiyemiycez karpuz leblebi gibi olcak. neye yarıyoki bu büyüme. hanı herkezin büyüme gücü olcak, isteyince büyüyüp ezderha dovceksiniz deseler anlarımda böle neki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar