Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölünce 30metre olcakmışız

Jaegerjaquez

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d

küdretli allah babanın gücü 30 metreye mi yetmiş demek istiyorlar yani. anlamadım. neden 3000 metre değil, neden 300 km değiliz. malzeme mi pahalı nedir yani anlamadım ben. sen dinsiz misin. hayırdır. kas yapınca allaha şirk koşar mı oldun?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Jaegerjaquez said:

30metre olunca güzellikleri daha iyi hissediyomuşun, yanarkende yüzey alanı geniş olduğundan daha çok acı çekiyomuşun :d

küdretli allah babanın gücü 30 metreye mi yetmiş demek istiyorlar yani. anlamadım. neden 3000 metre değil, neden 300 km değiliz. malzeme mi pahalı nedir yani anlamadım ben. sen dinsiz misin. hayırdır. kas yapınca allaha şirk koşar mı oldun?

AHAHAHAH
abi belki acımıştır allah 30 optimum sınırdır fazla acı çekmesinler demiş olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

peki anlamadım ben. biz büyüyünce sadece hersey ufacık olmıycakmı?

mesela ağız tadıyla elma falan yiyemiycez. cekirdek zaten hissedemeyiz bile tadını. mesela hapurt hupur karpuz yiyemiycez karpuz leblebi gibi olcak.

neye yarıyoki bu büyüme.

hanı herkezin büyüme gücü olcak, isteyince büyüyüp ezderha dovceksiniz deseler anlarımda böle neki bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...