elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 zamanında dvi bulunan kartlar mevcutken kutudan dvi-hdmi dönüştürücü çıkıyordu, o lazım bana. ati olması gerekiyor piyasadaki diğer ürünler olmaz http://ecx.images-amazon.com/images/I/71eFvpS-AlL._SL1500_.jpg http://www.amazon.com/HIS-HHDMI4071-HDMI-Adapter-Radeon/dp/B0028Y4FWK kimbilir nereye attım yıllar geçti pcyi ellemeyeli. bunun özellği seside iletebilmesiymiş piyasadaki diğer zımbırtılardan farklı olarak. kesin böyle kenarda biriktiren vardır böyle şeyleri hadi bi zahmet bakıverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 evde heryeri aradım nereye atmışım acaba ben bunu... paralel portu ps2ye çeviren adaptör çıktı ama bu çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Orjinal kutusundan çıkan da bu değildi, en azından benim 4870'den çıkan. Çok denemiştim zamanında, 3-4 tane farklı çevirici aldım hiç biri iletmiyor sesi. Dandirik bi audio kablo ile alıyordum sesi televizyona falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 slm bakırköydeyim ödemeli olarak gönderebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 fifuuu up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 aynısından kargo dahil 6 liraya gittigidiyordan aldım geçen hafta 3. monitoru bağlamak için şimdi şöle bişi var yalnız. dvi ses taşımaz hdmi=dvi+ses tir zaten. atinin dvi'ı nasıl ses taşıomuş. çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 eskişehirdeki evde ati kutusunda var galiba (atmadıysam hala). ama ne zaman giderim oraya hiç bilmiyorum, aklıma gelirse bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 aynen bende ilk defa duydum ses taşıyan dvi i ekran kartı nerden alıyomus asıl soru bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yok normalde alıyor ekran kartı ses. normal hdmi için zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Xaty haber bekliyim :p Abi normalde tasimiyo dvi ses. Atinin zamaninda hdmisiz sattigi kartlar icin bu zimbirti. Cikisi gercekten hdmi gibi calistirio.bi kanaldan ses veriyor kabloya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Uppup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 teknosadan almistim bende donusturucu 10 lira falan fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Onlar olmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 nvidia kullanıyorsak dvi-hdmi dönüştürücü olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 hd4850 falan sahibi olan yok mu :D onun içinden çıkıyo bu zımbırtı. dürüm ısmarlıcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 4890 vardı bende, bundan birkaç tane var çekmecede. çünkü sonradan kullandığım kartlar da amd. nasıl ayırt edeceğim? yollarım yani sorun değil de sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 elesso said: hd4850 falan sahibi olan yok mu :D onun içinden çıkıyo bu zımbırtı. dürüm ısmarlıcam söz bende varda bişi çıkmadııııııııııı : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 PrudenT said: 4890 vardı bende, bundan birkaç tane var çekmecede. çünkü sonradan kullandığım kartlar da amd. nasıl ayırt edeceğim? yollarım yani sorun değil de sdfj abi üstünde ati yazan varsa tamamdır. valla çok önemli benim için. yeni ekran kartı alma şansım yok şu aralar sırf hdmi çıkışı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar