Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 söyle güzel bir campaign yaparlar umarım. 1. dünya savaşı ile ilgili oldukça az kaynak-film var zaten. şu tarz haritalı olursa kendimden geçerim. 1. dünya savaşı tarihi kitabını almıştım neyseki çıkmadan onu okuyup hazırlanırım iyice. http://www.youtube.com/watch?v=qccjEWlAGJ0 multisi her türlü akar zaten.
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Battlepacklerden bahsediyorlar. WW1de için ne kadar unlockable olabilir ki?
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Borastus said: söyle güzel bir campaign yaparlar umarım. 1. dünya savaşı ile ilgili oldukça az kaynak-film var zaten. şu tarz haritalı olursa kendimden geçerim. 1. dünya savaşı tarihi kitabını almıştım neyseki çıkmadan onu okuyup hazırlanırım iyice. http://www.youtube.com/watch?v=qccjEWlAGJ0 multisi her türlü akar zaten. bu video 2. dünya savaşı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 atlı kılıçlı adamı görünce bi heyecan yaptım ama meh
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 ww1 tarihin en sıkıcı savaşı % 90i siper savaşı bakalım nasıl eğlenceli bir anlatım olacak campaign modunda falan
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 @seru abi zaten bu tarz yapsınlar yazdım konsept olarak
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 içinde büyük ihtimalle bizim cephelerin mapi olacak olması dışında heyecan yaptırmadı
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 canakkale akars yalniz Hmm en azindan guzel gemiler olacak oyle bi artisi var, denizaltida olabilir dimi? boktanda olsa vardi sanirim o donemde. Tank yok, apc kilikli bisi var scout ucak var tek sikinti makinali tufek iste
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 applev0dka said: ww1 tarihin en sıkıcı savaşı % 90i siper savaşı bakalım nasıl eğlenceli bir anlatım olacak campaign modunda falan call of duty'nin cyberpunk özentisi drone wars oyunlarından iyi olacağı muhakkak.
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 yine cod daha fazla satar ama adaletin bu mu dünya
µh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 applev0dka said: ww1 tarihin en sıkıcı savaşı % 90i siper savaşı bakalım nasıl eğlenceli bir anlatım olacak campaign modunda falan öyle ama hem ww2'ye göre daha zalim bir savaş hem de aksiyon olan yerinde allahına kadar aksiyon var. o yüzden gideri var hertürlü ya.
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Suark said: canakkale akars yalniz Hmm en azindan guzel gemiler olacak oyle bi artisi var, denizaltida olabilir dimi? boktanda olsa vardi sanirim o donemde. Tank yok, apc kilikli bisi var scout ucak var tek sikinti makinali tufek iste tankın kullanıldığı ilk savaş ww1 abi
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 osmanlı settingi olmayabilir yalnız. oyle hayaller var ama?
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 benjani said: at var mı At kullanılabilir araçlar listesinde.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 o tank sılahsız ama bıldıgım kadarıyla apc gııb bısı dırek sıperlerden gecmek ıcın yapıldı dıe bılıorm ıngılızler tarafından bliksem said: Suark said: canakkale akars yalniz Hmm en azindan guzel gemiler olacak oyle bi artisi var, denizaltida olabilir dimi? boktanda olsa vardi sanirim o donemde. Tank yok, apc kilikli bisi var scout ucak var tek sikinti makinali tufek iste tankın kullanıldığı ilk savaş ww1 abi
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 lord_gorthaur said: http://i.imgur.com/uriXATk.jpg ahauhsaudhsahad çok iyi.
Öne çıkan mesajlar