Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
silah olarak neler var acaba.mosin nagant ruslar bize kurtuluş savaşında hibe ettiği için olduğunu biliyorum.kar 98kda birinci dünya savaşında varmı emin değilim üretim tarihinden.
Mesaj tarihi:
sunum boyunca hiç bir detay vermediler. Bf 4 deki zibilyon silah ve üzerilerine takılan tonla aparattan sonra 1. dünya savaşı biraz sönük kalacak sankim.

gameplay videoları gelmeden hype a gerek yok.

bir de çanakkale ve süveyş kanalı mapleri olur garanti. dumanların içinden sarıklı adamlar da çıkar mı :P
Mesaj tarihi:
Lawrence of Arabia Pack
See another side of the war with the Lawrence of Arabia Pack. Grab items and weapons based on the adventures of famous archeologist and diplomat T.E. Lawrence, who played a pivotal role in the Arab Revolt against the Ottoman Empire.
Mesaj tarihi:
feci gaza geldim lan, aman aman asdfads

yıllar önce bi görsel çalışması vardı. yıllar önce dediğim daha ben liseye gidiyordum 10 senesi vardır. Dice logolu Çanakkale savaşı üzerinden. resmen o geldi aklıma ya sadfasd
Mesaj tarihi:
trailer hoş ya. fakat kürek kılıç atlı vs demek ki her haritaya göre tema değişecek. yani kılıçlı bi süvari sana gelirken ateş edebiliyorsan nasıl dengeli bi savaş olcak bu anlamadım.

almanların fransa kuşatmasına benzemesin ww2deki.
  • Yeni Oluştur...