applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 atlılar sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Cüzdanı ekrana fırlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bir çanakkale haritası koymazlar ise dice'ı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ALL ABOARD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Choo choo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 oyun cok güzel duruyor tam pc için upgrade düşünürken bahane olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ&utm bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 trailer müziğini isteyenler buradan yaksın https://www.youtube.com/watch?v=-m7e7tCn7Bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 1.dünya savaşı ilk düşününce çok yavan geliyor.siper savaşı sonuçta.ama trailerı görünce hype yaptım direk.cavalry falan nası acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 battlefront a dönmesin bu da ya lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 silah olarak neler var acaba.mosin nagant ruslar bize kurtuluş savaşında hibe ettiği için olduğunu biliyorum.kar 98kda birinci dünya savaşında varmı emin değilim üretim tarihinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 K olarak yok, K98 olarak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 premium preorder direk. hele altımıza battleship veya top verirlerse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 60 dolar normal 80 dolar deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 120 dolarda premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 onun içeriği ne season pass falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 sunum boyunca hiç bir detay vermediler. Bf 4 deki zibilyon silah ve üzerilerine takılan tonla aparattan sonra 1. dünya savaşı biraz sönük kalacak sankim. gameplay videoları gelmeden hype a gerek yok. bir de çanakkale ve süveyş kanalı mapleri olur garanti. dumanların içinden sarıklı adamlar da çıkar mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 sarık yok fes var bizimkilerde yok lan kabalak diye bişey varmış.ingiliz-alman üniformasından pek farkı yok osmanlı piyade üniformasınında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Lawrence of Arabia Pack See another side of the war with the Lawrence of Arabia Pack. Grab items and weapons based on the adventures of famous archeologist and diplomat T.E. Lawrence, who played a pivotal role in the Arab Revolt against the Ottoman Empire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Şaka zannettim önce ama ciddilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 lan güzel olaacak bence. ne zaman çıkıyormuş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 feci gaza geldim lan, aman aman asdfads yıllar önce bi görsel çalışması vardı. yıllar önce dediğim daha ben liseye gidiyordum 10 senesi vardır. Dice logolu Çanakkale savaşı üzerinden. resmen o geldi aklıma ya sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 trailer hoş ya. fakat kürek kılıç atlı vs demek ki her haritaya göre tema değişecek. yani kılıçlı bi süvari sana gelirken ateş edebiliyorsan nasıl dengeli bi savaş olcak bu anlamadım. almanların fransa kuşatmasına benzemesin ww2deki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar