Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 2 sorum var. Delux ve ultimate sadece origin'de dimi beyler? Bir şekilde dolar almayı başaran bir arkadaş vardı, mesajlarda bulamadım. Bir yardımcı olur mu bu hususta bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Campaign oynayayım dedim biraz, daha ilk bölümün sonlarındayım ama çok sevdim ulan! Medal Of Honor havası var yahu! Umarım böyle devam eder. Yani oyunun ilk saatlerini (hem Multiplayer hem Campaign) çok beğenmiş bulunmaktayım. Yüzümü kara çıkarmasınlar lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ben durmaplay'den daha önce alışveriş yaptım sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Microsoft store'da da var deluxe ve ultimate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 deluxe editonla standart arasindaki farklardan red baron pack lawrence of arabia pack 5x battlepacks bunlar ne? bunlarin disinda skinler falan varmis da, gerek yok onlara edit: baktim da biraz, red baronda ucak ve pistol, lawrence de at ve kilic veriyomus. diger battlepacklerde ne var yazmiyo hic. gereksiz gorundu gozume. bir de fiyatlara baktim. rusya versiyonu standart 31 dolara geliyo deluxe 47 dolar ama oyunu da rusca yolluyo olabilir. privet privet diye oynamaya ok diyosaniz girin rus isine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Oyun içinde arada bir sağda turuncu low fps uyarısı çıkıp duruyor. 6700K - gtx1060 6gb da ultrada oynuyorum. Bu uyarının çıkmaması gerkeiyor diye düşünüyorum? Sizce driverlar güncellenmediği için ve oyun trial oldugu içinmidir merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Spoiler BATTLEFIELD 1 Pigeon Gameplay Scene https://www.youtube.com/watch?v=pAno4GV-LbQ 10 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 spoilerla gameplay mi göstermişler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Pidgeon sahnesi iyiydi. Bu arada PS4 versiyonu spot'a düşüyor bu akşam. Feza'ya uğradım, akşama satışa başlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 deluxe ed. uk psn'de 263 tl'ye geliyor. düz bf1 ps4 versiyonları spotta 270 tl şuan. normal bf1 ise psn de 207 tl. ultimate 414tl digital almak daha mantıklı şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 df said: origin access ile 10 saat trial oluyor çoğu oyun için. bunu da koymuşlar dün başladı. alman da gerekmiyor oyunu. henüz almadım ben. 2 singleplayer bölümü ve 5 map ile multiplayer var. 4€'ya 2 SP bölümü oynayabiliyor muyuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 durmaplay de son 2 saat. 130TL. Ama o kadar şikayet var ki hakkında tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 durmaplay'deki sayaç sürekli sıfırlanıyor :) Yine 24 saatliğe 130 tl olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Sonuçta alsak mı asıl soru bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-origin abi 43 dolar - 129 TL. Afedersiniz de MAL mısınız durmaplay'e takmış vaziyettesiniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 MAL olmaktan kurtardın beni xeno burdan gömerim saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Durmaplay ya da eski adıyla Sanalsaray'dan çok uzun yıllardır alışveriş yapıyorum (GittiGidiyor üzerinden) ve şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım. Zaten GG'dan baktığınız zaman satıcının %98, 99 civarında olumlu dönüş aldığını da görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 cdkeys'ten alsam şu anda preload yapabilir miyim? release olmadı daha biliyorum ama dun akşam turboyu açmıştım bitmeden alıp bunuda yukleyim diyorum varsa ole bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Neyse öyle veya böyle en az zararlı şekilde ben Delux sahibi oldum. 18'inde görüşürüz beyler. İlk gün hemen single abanır sonra multiye başlarım. OTTOMAN RULLLLZZZZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 cdkeys den alırken fb like ile 2 dolar discount ı unutmayın 41 dolara geliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 mokoko said: cdkeys'ten alsam şu anda preload yapabilir miyim? release olmadı daha biliyorum ama dun akşam turboyu açmıştım bitmeden alıp bunuda yukleyim diyorum varsa ole bişi. Şuan aldım ben ordan yüklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 mallıkla ne alakası var, 2 tane legion, sayısız gametime aldım hiç bi sıkıntı çıkarmadılar. arkadaşlarım da alışveriş yapıyor bi yamuk görmedim daha. yapmayacakları anlamına gelmez de her sitede sorun çıkma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 İnternette sayısız şikayet var. Ben o yüzden başka yer bulunca direk vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ShadowFax said: df said: origin access ile 10 saat trial oluyor çoğu oyun için. bunu da koymuşlar dün başladı. alman da gerekmiyor oyunu. henüz almadım ben. 2 singleplayer bölümü ve 5 map ile multiplayer var. 4€'ya 2 SP bölümü oynayabiliyor muyuz yani? prologue var. bu gameplay'i yayınladıkları bölüm. sonra da 4 aşamalı bi bölüm var. toplam 4 ya da 5 bölüm var zaten. %25 i diyebiliriz sp'nin. 5 tane de mp harita. 4€ ile 1 ay alıp sonra devam etmezsin olur biter temiz. ayrıca vault games'ten istediklerini de oynarsın 1 ay. sadece bunun için olmamış olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 uk psn'den aldım. 207tl normal versiyon. 1-2 ay sonra da 30 sterline de ultimate alırık tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar