bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ben de oynarım da hedefledikleri dönemi yansıtamamışlar gameplay e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 osmanli saglik ve zirh hillesi acmis bi de tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Vingthor said: taramalıyı kıssalarmış iyiymiş. CoD bebeleri TATATATATATA yapmadan ateş edemiyolar abi, bolt action falan fazla milleniallara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bingildak said: ben de oynarım da hedefledikleri dönemi yansıtamamışlar gameplay e bende böyle düşünüyorum. kullanılan silahlara baktım neymiş diye 1918'de yapılmış mesela silah 3.000 tane üretilmiş sadece. savaşın en sonunda submachine gun var sadece biraz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bence biraz ağlarız, bolt action'lara buff, ratatata'lara nerf gelir, glorious master race oldie'leri olarak savaşı release'den sonra kazanırız. şahsen bf1942'de engineer'ın k98'i ile medic'in thompson'una karşı savaş kazandığımda aldığım hazzı hiçbişeyden almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 açarım mehter marşımı ingiliz tokatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Oyun pahalı ya. 200TL nedir abi? en ucuzu nasıl oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 g2a de 134 liraya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 oraya scammer falan demiyorlar mıydı? VPN ile meksika flaan yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 xunn said: CoD bebeleri TATATATATATA yapmadan ateş edemiyolar abi, bolt action falan fazla milleniallara. Cod'da Kar98'i ironsighta alıp ateş etmemiş birinin beyanatı. sonra cod tatatatatata oldu orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Arcade fps'te silah sıkmayla Arma/DayZ'de sıkılan tüfekleri bir tutmayalım, talihsiz oluyor adınıza. İlk CoD'ları diyorsan onlar bambaşka kültürün oyunları, nesli tükendi onların su anki development ve marketingleri tamamen l33t teen gaymer üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 cod2nin grafiklerini biraz susleyip sunsunlar piyasaya raziyim ona deli gibi de oynariz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 xunn said: Arcade fps'te silah sıkmayla Arma/DayZ'de sıkılan tüfekleri bir tutmayalım, talihsiz oluyor adınıza. İlk CoD'ları diyorsan onlar bambaşka kültürün oyunları, nesli tükendi onların su anki development ve marketingleri tamamen l33t teen gaymer üzerine. kar98 2'den sonra sanırım yok abuk subuk ara oyunlar haricinde. yani evet tabi ki ilk iki oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=nOirre62CD0 Türkçe bağırıyorlar savaş alanında lan. Normalde "neden Türkçe değil?!"'ci değilimdir ama çok atmosferik geldi olay. 04:35'te "İlk yardım çantası! yaralılar için!" diyor. Sonra ardından "bilmemne lazım, kimse yok mu?" falan çok başarılı olmuş. Sakil durmuyor yani. EDIT: Biraz daha izledim de; çok iyi yapmış abi adamlar seslendirmeleri. Yani kaydı yapan kişi, kayıt kalitesi falan harika. Gayet sinematik yapmış herifler. "Düşman süvarisi göründü!" "O tarafta bir düşman hücum kıtası askeri var!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 maxigenous said: xunn said: Arcade fps'te silah sıkmayla Arma/DayZ'de sıkılan tüfekleri bir tutmayalım, talihsiz oluyor adınıza. İlk CoD'ları diyorsan onlar bambaşka kültürün oyunları, nesli tükendi onların su anki development ve marketingleri tamamen l33t teen gaymer üzerine. kar98 2'den sonra sanırım yok abuk subuk ara oyunlar haricinde. yani evet tabi ki ilk iki oyun. Tamam işte bizim jenerasyondan bahsediyorsun, şu anki CoD'la alakası yok onların, onlar güzel oyunlardı. Stagnation yediler ama ondan sonra, Arma tarzına kosması gereken oyunlar gittikçe arcade'leşir oldu ki CoD'un farkı silahı omuzlaman gez göz arpacık yapman istesen hipfire yapman falandı. Sonraki adımı Arma attı ama CoD hem geriye gitti. AAA stüdyoların neden simulasyon oyunlardaki ateş etme mekaniklerini çalmadıklarını gerçekten anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 http://i.imgur.com/yu1BhiY.png http://i.imgur.com/MkorRqH.jpg SWEDEN YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 LathspeLL said: http://www.youtube.com/watch?v=nOirre62CD0 Türkçe bağırıyorlar savaş alanında lan. Normalde "neden Türkçe değil?!"'ci değilimdir ama çok atmosferik geldi olay. 04:35'te "İlk yardım çantası! yaralılar için!" diyor. Sonra ardından "bilmemne lazım, kimse yok mu?" falan çok başarılı olmuş. Sakil durmuyor yani. EDIT: Biraz daha izledim de; çok iyi yapmış abi adamlar seslendirmeleri. Yani kaydı yapan kişi, kayıt kalitesi falan harika. Gayet sinematik yapmış herifler. "Düşman süvarisi göründü!" "O tarafta bir düşman hücum kıtası askeri var!" Atmosfer falan sahane de gozume takilan mehler var baya. Ucaklar yaldir yaldir missile firlatiyor abi. Bu ucaklarin altindan bomba birakmasi gerekmiyor mu onden ciuv ciuv dumbfire ne ya. Utanmasa lock on koycak. Yine ucaklarin ucus mekanigi gittikce arcadelesiyordu iyice kagit ucaga donmus simdi. Umarim duzeltirler. Yine koskoca mapin %50lik 60lik bolumu bombos, biyerde toplanmis pointler. Lmglerde efso recoil olmali, bipod kurmadan kullanmak baya zor olmali. Lakin adam almis geronimo yardiriyor. BC2 de bile daha zordu. Light tanklerdeki 2. Slot kalkmis, sadece driver hem top atiyor hem machine gun. Bombanin ucuna taramali takmis mubarek. Olumlu olarak dikatimi ceken bi ayrinti sniperda zeroing mekanigi var. Dayzdeki gibi midir nasildir bilemedim ama ekranda yazi cikti, zeroingini ayarla felan gibisinden. Onun haricinde atmosfer falan zaten cayir cayir. Bc2den kalma renk paletinden de kurtuldugu iyi olmus, baydi artik mavi mavi. Ha bi de top atislarinin yercekim etkisi cok zayif ya. Bebeler de ayarlayabilsiin diye nerdeyse baktigin yere gidiyor. Bf42 de tankj tutturcaz diye aya nisan alirdik be, ww1 ulan. Her missile dumdz gitmesin anasini satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ww1'den Bf yapmak yani heralde en olmayacak saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 tee yıllar önceki battlefield heroes da ww1 di ve gayet iyiydi ozamana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Daesu said: http://i.imgur.com/yu1BhiY.png http://i.imgur.com/MkorRqH.jpg SWEDEN YES http://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1464091826/svts/article8734320.svt/alternates/extralarge/merafbahta-jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 HarveyQuinn said: tee yıllar önceki battlefield heroes da ww1 di ve gayet iyiydi ozamana göre. bf heroes ww2 idi ve ağır saçma bişeydi. cartoon grafikler, 3rd person gameplay. battlefield'la tek alakası tank ve uçak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ya bitane half life modu vardi boyle, o 2. dunya savasiydi ama, adi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 day of defeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ya oyun çoook hızlı olmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 trench warfare olmayacak mi bu ne? gene her zamanki bf gibi geldi bana, 1-2 hafta oynadiktan sonra sikilip birakacak herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar