bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Evet? vasıta ile otobüstü metroydu insan gibi nasıl gideriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 otobüse binerek gidiliyor genelde. metroya da merdivenlerden iniyorsun, asansör falan da var biniyorsun sonra çıkıyorsun işte. hacı nerden gidiceksin onu belirt de ona göre yardımcı olsun insanlar sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 trafi diye uygulama var indir telefonuna tarif ediyor her yerden yerini söylemek istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 aştiden istanbul otobüsüne biniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Trafi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Metroyla gidebilirsin, çıkışa yakın baya. bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 yürüyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 safsadfsdf ABİ NASIL YA SİZ BENİM NERDE OTURDUĞUMU BİLMİYOR MUSUNUZ? Şişli'den Trafi den baktım 2.5 saat sürüyor gerenk yok maceraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Taksiyle 150 yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 sabihagökçene otobüs/servis vs ile gidip taksiye binebilirsin btw veya okan üniversitesinin öğrenci servisi kesin vardır taksim/beşiktaş/mecidiyeköy falan bi yerlerden viaport servisi de bi opsiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 F1 takımları bile gidemedi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 atatürkten uçağa bin sabiha da in ordan rahat gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 DENEYİM PAKETLERİ – Circuit Challange Lokasyon: Intercity Istanbul Park F1 Pisti Konsept: Dünyanın en iyi F1 pistinde spor otomobil deneyimi. (Bireysel satış önceden belirlenmiş günlerde) Akış: • 30 dk. Kayıt + Güvenlik Briefing • 30 dk. Parkur bilgisi ve genel konseptin aktarılması • 1 Tur Eğitmen demosu ve parkur tanıtımı • Değerlendirme • 3 Tur Eğitmen yanında sürüş (2 kere start / finish geçişi) • Etkinlik değerlendirme Katılımcı Şartları: • Ehliyet (min. 2 yıl) Ücrete Dahil Olan Konular: • Balaklava • Kask • Sertifika Ücretler per pax: • Clio Cup - 150 € + KDV • Caterham 7 Super Sport - 250 € + KDV • Porsche Cayman GTS - 350 € + KDV • Porsche 911 Gt3 - 450 € + KDV Opsiyonlar: • Araç içi Video - 30 € + KDV • Zengin Coffee Break - 15 € + KDV • BBQ Öğle Yemeği - 22 € + KDV yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Teşekkürler ya ben doğuş otonun etkinliği var ona gidicem yoksa ben hız sevmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Sonra vural ak parayı nasıl götürüyo adam 500 avroya 1 tur porsche bindiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Eğitemenler kimler? Var mı adamları tanıtıcı bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 niye avro niye kdv asdffdadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 BBQ Öğle Yemeği - 22 € + KDV Mangalın başında nusret mi oturuyo hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bi arap turist için almıştım fiyatları. ama tl bazında da pek değişeceğini düşünmüyorum fiyatların. ciddi ilgilenen varsa p.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 kadıköyde bi rakıcıya oturmuştuk. hesap geldi. hesaba + %10 kuver hesaba + %18 kdv yazmışlardı emenike o geldi aklıma hani kuvere neyse de kdv ne :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar