DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Selam patiler, Özellikle 2 gündür akşamları aptalca-anlaşılmaz sigorta atmaları yaşıyoruz. Zaten kış boyu en ufak bir yağmur damlası veya gök gürültsünde yine çat diye atıyordu. Sıkıntıyı kısaca özetleyim. 2 gün önce termosifon un vadesi gelmiş, kazanı delinmiş. Sigortasından iptal ettik ve panodan ilgili sigortasını bulup indirdik. Kullanmıyoruz, bugün zaten yenisi takılacak. Ancak son 2 akşamdır ne buzdolabı ne başka birşey çalıştıramıyoruz. Devamlı kaçak akım rölesi atıyor. Denemek için hepsini kapatıp, hangisi attırıyo diye bakıyorum. Iıııh yok. Yani şurası dediğiniz bir alan yok. Kafasına göre. Herhangi bir nem-ıslaklık vs yok şu an tesisatta. Ama topraklama olduğunuda sanmıyorum, bugün akşam elektrikçi gelecek ama yine de akıl verecekler var ise açığım. Panelin fotosu da şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 lanet olası federaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sigorta kutusundadır sorun. elektrikçi bulur değiştirir bozulmuş sigortayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Nötr gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 inşaat sırasında sigortaları 3er 5er birbirine bağlamıştır üşengeç elektrikçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Ya kesin işçilik kalitesi akıyordur, ona eminim de gelen elektrikçi çözebilecek mi derdim o afsfsf. Dün gece sadece TV ünitesi tarafı açıktı, atmadı. Ama evin geri kalanı elektriksiz 2 gecedir. Hayır o kadar fazla atıyor ki, cihazla cortlayacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 En fazla elektrikli donanım benim oda da diye..Odayı komple dağıtttım. Tüm prizlere, tüm fişleri tak çıkart yaptım. Bir tane şüpheli cihaz yakaladım. 10 defa takıyorsam 3-4 defa attırıyo, elektiriği. 12V, 3.A li bir adaptör. Ama yine de emin değilim çünkü bu odanın tüm bağlantılarını indirsemde, hiç bir şekilde dün gece 1 nokta dışında elektrik yoktu. Neyse.. Takıntı yaptım, çünkü çoook aptalca bişii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 elektrikci gelene kadar sabret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Rasmon said: lanet olası federaller asdfasdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Sigortalar nem aldiysa bozulmus olabilir. Ucuz zaten degistirt hepsini 2 yilda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Kaçak şeyini iptal et bizdede olmuştu 1-2 günlüğüne onu iptal edip kullandıydık elektrikçi gelene kadar.bi yerde kaçak olmadığına eminsen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Çocuk olmasa onu dün gece direk bağlayabilirdim sinirden de, afsfsfs çoluk-çocuk var sıkıntı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Deneme yapcam diye çok zorlama, cihazlara zarar verirsin veya yangın vs çıkarırsın sonra Bende bi kettle vardı, onu prize takınca çalıştırmasam bile sigortayı attırıyordu. Benzer bişey olabilir belki, ama sen sigortaları tek tek denedim demişsin. Çağır elektrikçi, yapsın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Kaçak akım rölesi 30mA girişteki muhtemel tesisat kaçağından açma yapıyor. tespit edersen arızalı cihazı veya tesisatı sorun çözülür. Kesinlikle iptal etme kaçak akım rölesini çocuk var demişsin. Otomatları değiştirecekseniz daha iyi bir marka alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Ya bırak oyunun ortasında quit çektin gelmiş burada roleplay yapmak için senaryo yazmış resimler falan, GEÇİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 yenildi dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Yok yaw iptal ettirmem asla, ama lanet olası FEDERAL markasını değiştiririz np. Neyse 4-6 aarası şu termosifon takılsın, sonra elektrikçi gelcek. Şu an evde herşey, ç.makinesi, kettle, 1 pc, 1 klima, tv, şarjla vs çalışıyo tık yok. Akşam olunca hüzünleniyo ....mun elektrik panosu. @Sipeys Yetemedim ha, öyle mi. adsdsd. Negzel iyi başlamıştık, hayır salon o ara çalışıyo olsa pc yi aşağıya taşıyacaktım, yarım saat uğraş sonucu salon anca çalıştı. Sonra dedim boşver, GoT un yeni sezon ilk bölümünü izledim, sinirim geçti biraz afsffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 abi aynısı bana olmustu etlikte otururken yepisyeni bina laptopu takinca çaaat atiyordu duzenli olarak baktim kacak akim da atmis ev sahibine soyledim gitmis tesisati doseyen elemani bulmus sigortalari ve roleyi indirdi kontrol kalemini bi soktu o da ne ! prizde enerji var kagsdladkahdba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 belki kacak hat cektirmistir saate sigortaya ugramadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Selam, Aşırı akım çekme aşamasında eğer kablo kesiti ince ise izolasyon erimesi sonucu kısa devre oluşmuş olabilir. Kaçak akım atıyorsa nötr hattı kontrol ettirin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Termosifon değiştiğinden beri sıkıntı yok şimdilik. Ama gözüm üstünde olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar