Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 1.2 fiat 500 ler 50-60 bin dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 clio fln olmuş 40-50 bin 65k anca orta sınıf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Clio iyi yükseldi şu aralar. Ucuz diye favorimdi ama attım çöpe ne hali varsa görsün Renault fabrikası yastaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Arada özeniyorum böyle, halleniyorum falan. Sonra güzelim arabanın kapısını göçerten hayvan herifler geliyor aklıma. Garajlı ev alıp hatunun tırnaklarını sökmeden güzel arabaya binmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 şu arabaya giulietta amblemi basmak ihanet resmen ya, italyan milliyetçileri fiat binasını falan nasıl basmadı anlamıyorum. neyse ki giulia ile toparlayacaklar durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ben de bu arabanın plakasına takanları anlamıyorum. her şey bitti bir o mu kaldı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Esh said: o beygirler traş abi. opelin 180hp lik sefil vectraları 11 saniyede 100e çıkıyodu. O şanzımandan dolayı idi. 1.4 170lik adeta roket. bayaa iyi kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bende var kaçıyor valla. dizel için ilandaki fiyat yüksek bu arada bence. 2014 170hp o civarlarda bulabiliyorsun fyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 alfanın en güzel yanı dış tasarımları eskimiyor ya. bak bu 4-5 yıllık kasa, aynı sınıftaki bir astra'nın, golf'ün yeni kasasıyla her türlü kapışır. mesela mito da öyle. sıkıntısı iç tasarımda diğer fiatlar ile benzer yapılar olması, ona acayip ayar oluyorum. fiat linea ile bile ortak parçaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 "roket adam" said: sıkıntısı iç tasarımda diğer fiatlar ile benzer yapılar olması, ona acayip ayar oluyorum. fiat linea ile bile ortak parçaları var. her grupta olan şey o, ondan kaçış yok malesef. ama fiat grubunun ki çok abartılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Alan yok mu gencler, patiye 60k ya birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Forum dışı satılmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar