Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 30. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe | 24 Nisan Pazar - 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

Durum 2 0'ken Hasan Ali Kaldırım'ın arkasını dönerek bir şuta engellemesi var, top sağ dirseğinden dönüyor sanırım. Ona penaltı verilmedi diye coştu bu adamlar diye düşünüyorum. Hakem imkansız göremezdi, çizgi için de zordu ama yan hakem görebilirdi, o da bir şey demedi, devam etti. Hani bu kadar olay çıkarıp hakem dövecek pozisyon mu dersen beşiktaş gs maçlarında bunun 10 katı pozisyon oluyor...

trabzonun daha önceki maçlarında da 10 katı oldu ya bu sezon. hakem dövecek bu maçı mı buldular
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

https://www.facebook.com/kenan.demircioglu.142/posts/10206399434565309?fref=nf&pnref=story

adamlarda ağır hasar yarattık

ahahaha adam ayaküstü 2000 lira yaktı sobada sdsfd, söyleyeceklerini de kağıda yazmış sobaya asmış, ordan okumayı bile beceremedi auheuahua
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Durum 2 0'ken Hasan Ali Kaldırım'ın arkasını dönerek bir şuta engellemesi var, top sağ dirseğinden dönüyor sanırım. Ona penaltı verilmedi diye coştu bu adamlar diye düşünüyorum. Hakem imkansız göremezdi, çizgi için de zordu ama yan hakem görebilirdi, o da bir şey demedi, devam etti. Hani bu kadar olay çıkarıp hakem dövecek pozisyon mu dersen beşiktaş gs maçlarında bunun 10 katı pozisyon oluyor...

O pozisyonu idrak etmeleri 50 dakika falan surdu heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

benjani said:

https://www.facebook.com/kenan.demircioglu.142/posts/10206399434565309?fref=nf&pnref=story

adamlarda ağır hasar yarattık

ahahaha adam ayaküstü 2000 lira yaktı sobada sdsfd, söyleyeceklerini de kağıda yazmış sobaya asmış, ordan okumayı bile beceremedi auheuahua

ahahahaha yorumlar süper lan

TZD said:

Sİ.. LANN BOYLEE ŞEEFİİ BOYLEE ŞEREF Mİİ OLURR ŞEREF DEDİĞİNN UGRUNA KAN İÇİLİR CAN VERİLİR NERDE KALMİŞŞ ŞEREFF NE ŞEREFİİ HANİİ TIRAPZON SUPORR HANII NERDE BIRAK KARDEŞİMM BANA ŞEREFDEN BASAETMEE HELE BU VİDİYOYU BAYLAŞANN ADAMI HİÇ LAFF EDMEEE

TIRAPZONSUPOR
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Caguar said:

Çocukta geleceğin Fenevbahçe başkanını görüyorum.

Yeni üyelik sebebiyle direkt cezai yaptırım uygulamıyorum, ama hem bilgilendirme hem de diğer üyelere bir hatırlatma olarak yazayım, dursun. Bu tarz ithamlar bu bölümde yasak. Tekrarı cezai yaptırım getirir.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=2DcaoeWoR5c?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Caguar said:

Çocukta geleceğin Fenevbahçe başkanını görüyorum.

Yeni üyelik sebebiyle direkt cezai yaptırım uygulamıyorum, ama hem bilgilendirme hem de diğer üyelere bir hatırlatma olarak yazayım, dursun. Bu tarz ithamlar bu bölümde yasak. Tekrarı cezai yaptırım getirir.
abi adam okunduğu gibi yazmış ne sakıncası olabilirki?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen munferit olay diye yorumladilar.

Su atma olayi yuzlerce taraftarin organize gerceklestirdigi birseydi burada bir dallamanin sahaya atlayip hakeme daldigini goruyoruz.

Yuzlerce kisi girse muhtemelen cok daha agir ceza gelirdi diye dusunuyorum.

Nesinden korkabilirain ki trabzonun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 1996'da takım şampiyonluğu kaçırdı diye 2 taraftarı intihar etmiş bir takımdan bahsediyorsunuz. Hatta bugün yıl dönümüymüş bunun, Trabzon sitesinden anma yazısı yayımlayıp yine adalete bağlamış konuyu bu durumda bile. Bir sonraki eylemleri tribünden ateş açılması olacak, bağıra bağıra geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...