imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Red said: abi transporter ile bourne'u neden karşılaştırma gereği duydun sdfs. transporter eski van damme filmleri gibi 8. sınıf televizyon filmi. eski van damme filmlerine 8. sınıf film demek olmamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 imdb'de star wars'a plebler gibi sci-fi yazmamışlar o yüzden güveniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 goldbären said: madmax ne bilimkurgusu ya olsa olsa post-apo olur anca. olm daha az nuub olun la... post apo, sci-fi'ın altındaki bir branch zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 hayvani bourne hayranı olarak izledim cumartesi. tatmin edebilen tek şey yeni extreme ways remixiydi. 6.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 dark knight'a tapan birisi beni nooblukla suçlamasın ya. aksiyonda mihenk diyorsunuz arka arkaya giden iki arabayı bile denkleştirememiş herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 dark knight ı beğenmiyorsun demek oh çok havalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 dc marvel izleyen patlamış mısırcılar için başyapıt olabilir. gerçek güzel filmler izleyen insanlar için ortalama bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Yaşlı geldi Bourne bana ne biliyim daha genç daha iyiydi sanki. Film güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 filmi hiç beğenmedim. beklediğim gibi olmamasından da olabilir, bourne filmi gibi gelmedi hiç. ne bileyim asset vs lerinde duygusuz, efektif bi killer dalardı bourne'a, bunda "hep kişiseldi" diyen, gördüğünü öldüren, bakın ben kötüyüm diye bağıran bi tip. diğer filmlerde bourne hep şaşırtırdı, 1 adım önde olurdu bunda teyzeler kurtardı 2 kere. teknoloji gelmiş, bourne çaresiz kalmış havası da vardı. bi de enhance tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Film gayet iyiydi ya. Hic sikmadi film. Doyurdu aksiyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Cik git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Neden ya. Swat kamyonuyla harharhar araclari yana ata ata ilerledi filan adam. Gayet eglendim. Tam 6.5 - 7 lik film iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bourne Trilogy fan'i olarak filmi beğendim diyebilirim. Orjinal üçlemenin aynısı işte film. John Powell soundtrack'i, Matt Damon, Paul Greengrass, açılar, renkler falan aynı. Fanları tatmin eder bu konularda. Bence ikinci üçleme için kurguladıkları hikaye de iyi ama 'nothing special' olduğundan millette biraz hayal kırıklığı var. Birde ilk 30 dakika da kurulan hikayenin 1-2 yeri iyi kotarılmamış, o yüzden millet Bourne'un dönüş nedenini sağlam temele oturtulmuş olarak görmüyor, oysaki 2-3 değişiklikle çözülürdü bu. Nicky'nin Bourne'a gitmesinin nedenini daha iyi verebilirlerdi mesela. Filmde; - Nicky'nin whistleblower olması ve Bourne'a olan zaafından ötürü onun dosyalarını bulup ona ulaşmaya çalışması ile açılıyor film ve Bourne babasını öğrenince işin içine çekilmiş oluyor. Fakat Nicky'nin Bourne'a olan zaafı artık geçmiş olsa ve asıl amacının dosyaları Dassault yoluyla public hale getirip Agency'ye zarar vermeye çalışması olsa ama CIA'in warehouse'u bulduktan sonra korkup, çaresiz kalıp Bourne'a ulaşsa çok daha sağlam bir alt yapı üzerine kurulmuş olurdu Jason'ın olay içine çekilmesi. Böylelikle Nicky'nin Atina'da Bourne ile karşılaştığında ettiği inanılmaz basit dialog'u da atmış olurduk. Exposition sıçmığı olmazdı o dialog. Bunun haricinde Hollywood'un basit izleyici için yaptığı aptallıklara alışığız ama yani USB üzerinde "Encrypted" yazmasın, Flu foto "Enhance" denince netleşmesin, CIA server'ında "Black Operations" klasörü olmasın yani. Hikayeyi burdan istedikleri yere götürebilirler. Ve üçleme haline gelir ise oldukça büyük bir komplo üzerinden yürüyebilir ve o bütünlüğün içinde bu film sırıtmaz, iyi durur. Bourne tekrar recruit bile edilebilir halde açık şuan hikaye. Lee iyi de olabilir kötü de. Iron Hand'e devam ediliyor falan. Gittiğim salon baya karanlıktı yalnız, o yüzden birkaç sahnede resmen zifiri karanlık oldu salon. Sondaki Vegas chase sekansı çok kopuk geldi bana ve acaba bu karanlık yüzünden mi sahne kötü gözüktü yoksa gerçekten Vegas setup'ı, onca otel ışığının arasında karanlık cadde contrast'ı baya kötü mü olmuş anlamadım. Birde Bourne çekim tarzını seviyorum (shaky camera) ama please a little less shake Paul amca ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar