Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 koreader icin turkce hyphenation yaptim. hyph-tr.tex dosyasini buldum onuda bir converter ile pattern e cevirdim, test ettim cok iyi bir sekilde calisiyor. https://ufile.io/1f9af Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ben bişey istiycem. Meritokrasi yi indirmiş biri balzacın kitaplarını rarlayıp biyere upload edebilirmi? net kafeden indirmeye kalksam hepsini indirmek zorunda kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 https://ufile.io/32b10 balzac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Sağolasın Kanuni bajazet de özelden halletti onada teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Firmwire update ten browserın download blockunu kaldırmıştım. Telefondan emaile gönderip kobo browserdan indirmeye çalıştım kilitlendi. Bu arada ufak delikten reset atmanız gerekirse anahtarlık halkası veya mandalın tel yayı tam uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Soyluyorum size abi, yilligi 3-4$'a bir lowendbox alip COPS kurun icine. Internetten erismek istiyorsaniz en uygun yol o. Rehber yazarim sonra ona da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mal said: Firmwire update ten browserın download blockunu kaldırmıştım. Bu arada ufak delikten reset atmanız gerekirse anahtarlık halkası veya mandalın tel yayı tam uyuyor. ben kurdan kullaniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 gece okuduğunuzda uyku problemi yaptığı oluyor mu? ipad öldürdü beni aylardır zombi gibi geziyorum. daha önce sordum mu acaba bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ben dün gece karanlıkta 2 saat okudum 1-3 arası, bir kitap bitirdim, çok mutsuzdum, ona rağmen uyudum. maksimum şey oluyor, bitsin dayanamayacağım gibi bir hıza geçersen gözlerini yorar. bunun dışında %3-%6 ışık yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 tiLi said: gece okuduğunuzda uyku problemi yaptığı oluyor mu? ipad öldürdü beni aylardır zombi gibi geziyorum. daha önce sordum mu acaba bilmiyorum Marvin diye bir app var, iPad'e onu yukleyip geceleri kirmizi isigi arttirarak , anti-flash white background uzerinde siyah Charis typeface ile oku. Goz epey daha az yorar, uykuyu daha az bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 gerge adamsın ya niye daha önce sormadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ilk kitabımı satın aldım. Tolstoy - Çocukluğum 3,5 tl. meritokraside yoktu nette bitane var onda da türkçe karakterleri noktasız koymuşlar ve düzensizdi. Bi hovardalık yapıyım dedim aldım. Koreader file browserdan bakınca göremedim nereye kaydediyor. Birde sağ sol marjin ayarı oynamıyor. Gerçi iyi ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 margin ayarlayamama başka bişeyle alakalıymış. Bazen herhangi bir kitabın herhangi bir text ayarı kilitlenebiliyor. Ne kadar değiştirsende ayarı, görünüme etki etmiyor. Kapatıp yeniden açmak gerekiyor aleti etki etmesi için. Bunun çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Son yamada cikti o bug, sonrakinde gecer sanirim. Kitabi kapatip acmak duzeltiyor ama bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Yav soyle olabilecek en sade (dolayısıyla ucuz/hafif falan), içine rahatca korsan kitap doldurabilecegim bir eokuyucu onerir misiniz, yav şunu al diyin onu alıcam yani. Hep üşeniyorum araştırmaya. Yeni konu acmaya bile üşendim hani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 kobo glo hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 bajazet said: Bursa Korupark'ta 6 kobo hd vardı. Birini indirdim. Madcat said: izmir forum bornova magazasindan ilk olarak aldim bugun ogle arasinda. oy cok tatli lan. GERGE said: Benimki de geldi. Turkce hyphenation yok icinde. Verdigim linkten indirip yukleyin benimkini. Kobo Glo'nun uzerine cidden epey iyi bir guncelleme oldu. Cok fark olmaz diye bosa mi para verdim diyordum ama cok fark var. O pahali kilif da D&R'daki Cin'den aldigim cakma kilif yaninda cok iyi duruyor. CIhazi da daha iyi oturuyor. Ninlempis said: bi kobo glohd de ben aldım gerge sağ olsun. eğit bizi sensei Bezerye said: Bende gaza geldim GERGE'yede güvendim aldım.Şimdilik hiç bir problem yok iyi ki almışım da dedirtti , gerçekten büyük rahatlıkmış. Civcivhead said: Glo hd aldım bugün, lakin aklıma takılan bir şey var, backlighti en sona getirince bile baya sarı dominant bi renk alıyorum. Bu böyle mi yoksa gidip değiştireyim mi? cabiria said: kobo glo hd'yi ankara taurus dnr'dan aldım. tavsiye ederim efsane bişey. bibliotik-kobo-meritokrasi üçlüsü efsana güzel oluyor :)) Mal said: dün geldi biraz kurcaladım. cidden kitap okuma hevesi veriyor alet insana. normal kitaptan daha konforlu zevkli. Kanuni said: Kobo glo hd almistim epub olarak kullanmayin cok yavasliyor. Gergenin anlattigi gibi calibreden kepub a cevirip atin inanilmaz rahatliyor. Thx gerge özetledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Arada tırtıklı değil kokmuyor kitap gibi ben almam diyen Drall var. onu hesaba katmadık. pdf için drama döndüren Mal var o wotları da almadım. ama popo cebime koyup gidiyorum kılıflı olarak dedim diye; deadwoll said: Popo cebine sığıyorsa götüne maşallah. resmen koca götlü demişler. sığıyor abi, uzun boyluyum mamafih çok küçük ve seksi popom var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yok ya ben de fikir değiştirdim glo hd akıyo gibi, elimdeki kitapları bitirince alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bajazet sagol cok guzel ozetlemissin. Ben de baktim soyle bi, zaten cok model yokmus gozum bahsi geceni isirmisti. Yalniz dusundugum kadar ucuz degillermis megersem. Evernote bu cihazlarda kullanilabiliyo mu var mi bilen? Premiumunda not ekleme, isaret cakma, arama ozellikleri falan var oyle seyler de dusunuyorum ama fikrim yok pratikliginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 aldigimdan beridir 21. kitabima basladim o derece guzel okunabilir bir alet. koreader vs gibi eklentilerde ekleniyor istedigin gibi custom hale getiriyorsun. 2 ay oldu sanirim alali ya da 3.. cok guzel bir alet tavsiye ederim. parasini cikardi coktan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yav said: Bajazet sagol cok guzel ozetlemissin. Ben de baktim soyle bi, zaten cok model yokmus gozum bahsi geceni isirmisti. Yalniz dusundugum kadar ucuz degillermis megersem. Evernote bu cihazlarda kullanilabiliyo mu var mi bilen? Premiumunda not ekleme, isaret cakma, arama ozellikleri falan var oyle seyler de dusunuyorum ama fikrim yok pratikliginden notu ebook reader ustunden yazayim diyorsan o yalan kullanilsli degil evernote destegi default'ta yok ama pocket destegi var bayagi bir makaleyi de bunun ustunden okur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Burdaki dr'de bi tane kobo aura kalmis 449tl Glo ile farki nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Idefixten glo hd siparis ettim sonunda. Aura'ya sd kart giriyomus ama cozunurlugu ve piksel kalitesi bi tik geride, neden 30 tl pahali anlamadim. Kilifindan da aldim bu arada, umarim iki kati kalinligina cikarmiyodur aleti. Mont cebime girsin kereta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 giriyor ya ufak alet götün yeterince potansiyel taşıyorsa göt cebine bile giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar