darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 2 hafta önce oyun fuarlarında tanıtılan bir Gaming Laptop. Evga'nın mühendisleri tarafından üretilmiş. 4k çözünürlük vb. Özellikleri mevcut. Ben genelde tekstil dükkanımız olduğu için laptop tercih etmek istiyorum şu aralar nedeni bütün gün oturuyorum dükkanda. Akşam evde 2-3 en fazla 4 saat oturabiliyorum sonrasında uyuyorum. Sizinde düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açmak istedim. Ürün bu: http://www.evga.com/articles/00982/evga-sc17-laptop/ Fiyatı 2699 $ olarak belirlenmiş. Şu an para biriktirmeye yeni yeni başlıyorum. Masaüstü parçalarım var onları satıp üzerine 1 yıl içinde bir birikim biriktirip tamamlayacağım. Başka laptop tavsiyelerine de açığım ama Evga beni çok cazip ediyor. Malzeme kalitesi olsun dünya markası olsun. Not: Genellikle CS:GO, Blade and Soul ve Rust oynuyorum. Onun dışına pek oyun takıntım şu aralar yok. Yani Hardcore gamer değilim :D İş oyun arası takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 şimdiden hayırlı olsun evga kötü mal yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 oyun için laptopdan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yıl 2016 hala gaming laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Usta hardcore gamer değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 applev0dka said: yıl 2016 hala gaming laptop Valla gaming laptop kullanan arkadaşlarım var. Normal diyorlar yani ben illa herşeyi ultrada açsın kasmasın hiç donmasın demedim. Öyle birşey isteseydim gider titan-x li sistem toplardım. Ama masaüstünde vakit geçiremiyorum çünkü zamanım kalmıyor. Almışken iyi bir laptop almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 iyi de yıl ilerledikçe gaming laptoplar iyileşmiyor mu zaten sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 gaming laptop lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bu gaming laptop'tan çok, oyun oynabildiğin bir laptop ama baktığımda öyle çift ekran kartı koyduk sıvı soğutma koyduk ağırlığını da 43kg yaptık aleti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 gaming laptopta sıkıntı yok. İnsanlar fiziksel olarak düşünüyor genelde.laptop vs pc diyerek. Uzun yıllar laptop'ı ekrana, soğutucuya, mouse ve klavyeye bağlayarak kullandım. işim olduğunda da alıp çıktım laptop'ı o şekilde kullanmakta sıkıntı yok da. evga laptop üretmiş. ilk seri sanırım? ben olsam almazdım. ilk defa bişey yapıyorlar sonuçta, gayet riskli benim bakış açımdan. alienware al daha iyi. birde 17inch alınmaz ya laptop dediğin max 15inchdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 geçen sene başında 3600 lira verip monster 970m li i7'li falan canavar bi laptop aldım. en üst donanımda olanı değil ama onun bi tık altını aldım yani monsterdaki. laptopta kesinlikle oyun oynanır oynanmaz diye bence hata ediyor ANCAK olurda laptoptan yüksek performans bekliyorsanız işte orada tıkanıyorsunuz. oyunu oynuyorsunuz ama performans her an her saniye düşüyor. çok yakın bir zamanda yetmemeye başlıyor. ben monster'ı aldıktan 1 sene sonr bıktım ufak ekranda onude koskoca makine varken ekranı onume çekemez şekilde oynamaktan laptopu kardeşime verdim. kendimede arkadaşımın 5 sene öncenin highend parçaları olan (i7 işlemci, gtx680 ekran kartı falan) bi kasa aldım 120 hz monitorlu kasasını aldım. şu anda yemin ediyorum verdiğim 3600 liraya lanet ediyorum. eğer mobil olmak zorundaysanız evet laptop mantıklı ancak performansı bir noktada sıkmaya başlicak bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Valla daha 1-1.5 sene para biriktireceğim makinadaki parçaları okutacağım. O zamana kadar benchmarkları vs zaten gün yüzüne çıkmış olur. Zaten Pascal mimarisi de geliyor. Ona göre değişir ürünler. Sadece merak ettiğimden sordum işimi görür mü diye. Görüyormuş hemde fazlasıyla. Ayrıca bu fiyata önerebileceğiniz Monster veya Msi laptop varsa onlara da bakarım. Fikirlere her zaman açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 1-1.5 seneye külüstür olur o alet ya. hiç unutmuyorum geforce 2 ekran kartı aldım eve geldim geforce 3 cıkmıstı 64mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Bakacağız abi o zaman. Zaman bize neler gösterecek diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Sadece ev-ofis arasındaysan aslında çok da mobil sayılmazsın, 2 tane orta karar pc alsana buna vereceğin paraya? Hatta evdeki bilgisayarı satma, iş yerine yeni pc al yavaş yavaş evdekini upgrade et falan. Hem daha az para hem daha iyi performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 applev0dka said: 1-1.5 seneye külüstür olur o alet ya. hiç unutmuyorum geforce 2 ekran kartı aldım eve geldim geforce 3 cıkmıstı 64mb asıfasufhaushfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hahaha istemsizce güldüm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 upgrade edebiliyosun uber laptopları da, olay para. paran varsa yaparısn herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yalnız o incelikteki laptopa 980m çakmışlar. ağzımın suyu aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 kesin alev topuna dönüşür diye düşünüyorum. kasa fazla ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 980m e 4k monitor olmamış yalnız. orada sıçmışlar mobile gamingde 4k yok henuz. aynı hatayı razer da yapıyo. salak mısınız lan diyemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Evdeki pc masaüstü ama derdi çok usta. Garantiye felan yolladım herşeyini. Ama hala dertli kendisi. Bende derdime çare olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 17" ekranda 4K'yi napcaniz allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 masaüstüdne 4k'dan 30-35 fpsler geçilemiyorken, insanların mobile kartlarla 4k gaming laptop alması priceless ya. 4k gaming laptop aldım 12 fps ile oyun oynama keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Abi 1.5-2 sene sonra eminim daha üst versiyonlarını çıkartırlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar