Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download festival 2016

mokoko

Öne çıkan mesajlar

zeytinli geçen sene değil de önceki sene uzun aradan sonra ilk defa yapılınca acayip bir hype oldu millet aç tabii. organizatörler bile beklemiyorlardı sanırım, geçen sene direk 2 sahneye gittiler vs.

bu sene yabancı grup falan diyorlar da, yerel bıraksalar daha iyi. çünkü şimdi o festivale ne kadar nasıl bir grup getirebilirler ki yabancı? tutup yunanistandan bulgaristandan falan getirecekler sdf
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

applev0dka said:

zeytinli ve ilk foça çok iyidi

ilk focada hayko suprizi cok iyiydi yaa kozadan cikmisti deli manyaq

listede başka birinin ismi vardı biz de arkadaşla öyle sahilde oturuyorduk hatta sahne önü bos sayılırdı falan.

birden hayko sesi duyuldu söyle bi kafamı kaldırdım alla alla bu listede yazan değil dedim sonra insanlar haykooooooooooooooo diye bağırınca ayıldım sdsafa

foca duş sorunu ve rüzgarı dışında cok iyidi, son gün sabaha karşı çadır kırıldı benim rüzgardan :D

zeytinli ise deniz olarak cok daha iyi foçaya göre
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

pascalnouman said:

applev0dka said:

listede başka birinin ismi vardı biz de arkadaşla öyle sahilde oturuyorduk hatta sahne önü bos sayılırdı falan.

birden hayko sesi duyuldu söyle bi kafamı kaldırdım alla alla bu listede yazan değil dedim sonra insanlar haykooooooooooooooo diye bağırınca ayıldım sdsafa

foca duş sorunu ve rüzgarı dışında cok iyidi, son gün sabaha karşı çadır kırıldı benim rüzgardan :D

ben ilk gece cadirda kalmistim sonra focada atgm arkadas vardi onun eve cokmustum insan gibi ruzgar yoktu cadiri toplamaya geldigimde zaten iglo formundan kızılderili formuna gecis yapmisti baya baya havalanan cadirlar fln olmus ajshdahdla

deniz olarak zeytinli foca dan iyi olamaz sadece daha soguk olabilir foca da su baya temiz oldugundan bolca kestane mevcuttu
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

en son metallica konserinde mi ne alkol satılmıyordu
olmaz bu saatten sonra ülkede yeni bir sonisphere 2010

yasağı savunmuyorum da dışarıda içip giriyorduk biz konsere, içerde de 1-2 tane serinlemek için alıyorduk, yine aynı şekilde dışarıda içip girilebilir. hiç yoktan iyidir yine.

tabi gönül ister ki içeride de satılsın, hem de ucuz olsun, rahat rahat yayıla yayıla içip konser izleyelim ama işte..
Sosyal ağlarda paylaş

lan yüzülmüyordu denizde aaaaaa asdasfa napalım mavi bayrağı

cok taşlı, cok kestaneli, baya sığ bir deniz. gram keyfi yoktu yüzmenin paso foça içindeydik abi.

zeytinli aynen ilk gün güzeldi deniz, sabah akşam insanlar suda olunca bulandı yoksa taş yok kestane yok açılma şansn var, ki açıklar bulanık da değildi mis gibi denizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.merlininkazani.com/images/games/7863/34.jpg

şöyle bişey yapılmıştı abi, o kadar sessiz sakin oldu bitti gitti ki. En keyif aldığım festivallerden biriydi ama. alanın içindeki etkinlikler de tatlıydı, isimler bombastikti. Yüzyılın en underrated festivali olarak geldi geçti garibim.

coştuğum yer ise Dio Disciples grubunun ne olduğunu bilmiyordum da sadece anısına isminde dio var sanıyordum. Meğer Dio Tribute grubuymuş vokal de Tim "Ripper" Owens. Sesi duydum, "LAN???!!" dedim, baktım o "HASKTÖEAR LAAAAĞN" diye bağırdıydım ulan ne keyifliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

pascalnouman said:

applev0dka said:

zeytinlide ne aşk yaşamıştım ben ya hey gidi hey
pascallada ilşk orada kaynaştık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...