bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 lan arkadaş grubumda bir tane müzik konusunda kafa dengi olduğum adam yok ya. şiir gibiymiş ilk gün. atlar giderdik eykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: zeytinli ve ilk foça çok iyidi zeytinli hala çok iyi, geçen sene süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 zeytinli iyi de deniz buz gibi yaa focadan 5 derece fln daha soguk gireni carpiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 zeytinli geçen sene değil de önceki sene uzun aradan sonra ilk defa yapılınca acayip bir hype oldu millet aç tabii. organizatörler bile beklemiyorlardı sanırım, geçen sene direk 2 sahneye gittiler vs. bu sene yabancı grup falan diyorlar da, yerel bıraksalar daha iyi. çünkü şimdi o festivale ne kadar nasıl bir grup getirebilirler ki yabancı? tutup yunanistandan bulgaristandan falan getirecekler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 koymayın şunları ağlıyacam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 pascalnouman said: applev0dka said: zeytinli ve ilk foça çok iyidi ilk focada hayko suprizi cok iyiydi yaa kozadan cikmisti deli manyaq listede başka birinin ismi vardı biz de arkadaşla öyle sahilde oturuyorduk hatta sahne önü bos sayılırdı falan. birden hayko sesi duyuldu söyle bi kafamı kaldırdım alla alla bu listede yazan değil dedim sonra insanlar haykooooooooooooooo diye bağırınca ayıldım sdsafa foca duş sorunu ve rüzgarı dışında cok iyidi, son gün sabaha karşı çadır kırıldı benim rüzgardan :D zeytinli ise deniz olarak cok daha iyi foçaya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 aynen gidebildiğim en güzel etkinlik (mi diyeyim ne diyeyim lan) sonisphere idi. o kadar grubu daha da bi arada göremem zaten sanırım. buna bakınca ağladım ama ya, oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 geç başladılar zaten grup toplamaya. iyi grupların programları çoktan belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 benim kygo için norveç yapasım var. opeth anathema dinleyen adam elektro müzikçi oldu fasdasd yurtdışı çok iyi misal şu da var http://www.pinkpop.nl/2016/ hem de hollanda da. ah ulan bi yerleşemedim şu memlekete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 festivaller konuşulmuşken fiber fib'i bilen duyan var mı? nasıl festivaldir? http://fiberfib.com/ bi kaç gün gitmeyi düşünüyoruz oralardayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 muse da maşallah boş geçmio her festivalde var adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: pascalnouman said: applev0dka said: zeytinli ve ilk foça çok iyidi ilk focada hayko suprizi cok iyiydi yaa kozadan cikmisti deli manyaq listede başka birinin ismi vardı biz de arkadaşla öyle sahilde oturuyorduk hatta sahne önü bos sayılırdı falan. birden hayko sesi duyuldu söyle bi kafamı kaldırdım alla alla bu listede yazan değil dedim sonra insanlar haykooooooooooooooo diye bağırınca ayıldım sdsafa foca duş sorunu ve rüzgarı dışında cok iyidi, son gün sabaha karşı çadır kırıldı benim rüzgardan :D zeytinli ise deniz olarak cok daha iyi foçaya göre ben ilk gece cadirda kalmistim sonra focada atgm arkadas vardi onun eve cokmustum insan gibi ruzgar yoktu cadiri toplamaya geldigimde zaten iglo formundan kızılderili formuna gecis yapmisti baya baya havalanan cadirlar fln olmus ajshdahdla deniz olarak zeytinli foca dan iyi olamaz sadece daha soguk olabilir foca da su baya temiz oldugundan bolca kestane mevcuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 en son metallica konserinde mi ne alkol satılmıyordu olmaz bu saatten sonra ülkede yeni bir sonisphere 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Flassh said: en son metallica konserinde mi ne alkol satılmıyordu olmaz bu saatten sonra ülkede yeni bir sonisphere 2010 yasağı savunmuyorum da dışarıda içip giriyorduk biz konsere, içerde de 1-2 tane serinlemek için alıyorduk, yine aynı şekilde dışarıda içip girilebilir. hiç yoktan iyidir yine. tabi gönül ister ki içeride de satılsın, hem de ucuz olsun, rahat rahat yayıla yayıla içip konser izleyelim ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 pascalnouman said: deniz olarak zeytinli foca dan iyi olamaz sadece daha soguk olabilir foca da su baya temiz oldugundan bolca kestane mevcuttu zeytinli ilk 1-2 gün çok iyiydi ama millet sabah akşam denizden çıkmayınca bulandı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi focada mavi bayrak var daha neyini yaristiriyorsunuz anlamadim ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 lan yüzülmüyordu denizde aaaaaa asdasfa napalım mavi bayrağı cok taşlı, cok kestaneli, baya sığ bir deniz. gram keyfi yoktu yüzmenin paso foça içindeydik abi. zeytinli aynen ilk gün güzeldi deniz, sabah akşam insanlar suda olunca bulandı yoksa taş yok kestane yok açılma şansn var, ki açıklar bulanık da değildi mis gibi denizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kestane = temiz deniz iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi senin yuzup yuzmemene gore verilmiyor o bayrak yalniz ahahaha mantiga gel yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 http://www.merlininkazani.com/images/games/7863/34.jpg şöyle bişey yapılmıştı abi, o kadar sessiz sakin oldu bitti gitti ki. En keyif aldığım festivallerden biriydi ama. alanın içindeki etkinlikler de tatlıydı, isimler bombastikti. Yüzyılın en underrated festivali olarak geldi geçti garibim. coştuğum yer ise Dio Disciples grubunun ne olduğunu bilmiyordum da sadece anısına isminde dio var sanıyordum. Meğer Dio Tribute grubuymuş vokal de Tim "Ripper" Owens. Sesi duydum, "LAN???!!" dedim, baktım o "HASKTÖEAR LAAAAĞN" diye bağırdıydım ulan ne keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: pascalnouman said: applev0dka said: zeytinli ve ilk foça çok iyidi ilk focada hayko suprizi cok iyiydi yaa kozadan cikmisti deli manyaq listede başka birinin ismi vardı biz de arkadaşla öyle sahilde oturuyorduk hatta sahne önü bos sayılırdı falan. birden hayko sesi duyuldu söyle bi kafamı kaldırdım alla alla bu listede yazan değil dedim sonra insanlar haykooooooooooooooo diye bağırınca ayıldım sdsafa foca duş sorunu ve rüzgarı dışında cok iyidi, son gün sabaha karşı çadır kırıldı benim rüzgardan :D zeytinli ise deniz olarak cok daha iyi foçaya göre zeytinlide ne aşk yaşamıştım ben ya hey gidi hey pascallada ilşk orada kaynaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 pascalnouman said: abi senin yuzup yuzmemene gore verilmiyor o bayrak yalniz ahahaha mantiga gel yaaa ben de onu diyorum işte. bayrağı temizliğe veriyorlar insanların aldığı zevke göre değil. denizde mavi bayrak var diye zevk almam mı gerekiyor, baya toplam 10dk falan yüzdüm sanırım 4 gün boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dana22 said: kestane = temiz deniz iste.. çanakkale boğazında da kestane var abi :D istanbul kadar kirli olmasa da kirli burası. lan festival başlığı nereye geldi sdsafa derail team on tour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Xenocide said: http://www.merlininkazani.com/images/games/7863/34.jpg in flames'i dünya gözü ile izlemek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 zeytinlide çadır kurulacak gölgelik yer olmaması daha güzel ama. bütün plaj saat 8de boşalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar