trathias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 o zaman bişey soyleyin ne eksikse ona gore acayım magus mu kassam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 yav ben bunu bi indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 söylenen her şeyi yaptım. Oyun girince müzik falan çalıyor, ekran geliyor ama server falan yok. Öyle boş boş bakıyorum. Yok mu bunun bir çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eregorn said: söylenen her şeyi yaptım. Oyun girince müzik falan çalıyor, ekran geliyor ama server falan yok. Öyle boş boş bakıyorum. Yok mu bunun bir çözümü Forumlara baktım da firewall'un izin verdiğinden emin olun, malware varsa temizleyin, restart atın vs. diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eve geçince bir kafa göz dalim o zaman şuna. eywllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eregorn said: söylenen her şeyi yaptım. Oyun girince müzik falan çalıyor, ekran geliyor ama server falan yok. Öyle boş boş bakıyorum. Yok mu bunun bir çözümü soft disconnect problemi o. packet loss alıyorsun. kesin bir çözümü yok. internet bağlantın, firewall'un ile alakalı olabilir. ben yaşadığım problemi ttnet ile çözmüştüm (ne yaptıklarıyla ilgili hiçbir fikrim olmamasına rağmen). trathias said: o zaman bişey soyleyin ne eksikse ona gore acayım magus mu kassam acaba öncelikle tekrardan hoşgeldin :) wh oynuyordun diye hatırlıyorum. oyun içi herhangi birşeye ihtiyacın olursa Haojin/Melihbaskan'a whispleyebilirsin. Harir said: We ne abi, şöyle aoe gruba uygun bişey açaydın :) aha harir, ib oynuyordun değil mi live serverda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Evet, ib ve wp. T2 sorcum var şu an ama bir tane de dok açmak istiyorum.Chosen da istiyorum aslında.Bu gidişle bütün karakterleri açacam gibi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ooo bizim patide RoR oynayan olduğunu bilmiyordum. Bayadır bakmıyorum. Bende oynuyorum. Dest oynayan varsa haberleşebiliriz. Shaman açmayı düşünüyorum bir tane yeni bu aralar. Şu oyunun yerini benim için hiç bir mmo tutmuyor ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazyturkme Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 gelin gelin guild güzel, oyunun tabi ki de bazı bugları sorunları var ama eski tat ve heyecan alınıyor. Haojin de sağolsun takılıyoruz. İsmet başkan da geldi :D Bir küçük tavsiye oyunda cok fazla range karakter var yani melee oynamak suan için biraz yürek istiyor birde max rank 35 olması mara gibi karakterlerin zorlanması anlamına geliyor zira adam sizi kiteler ken çekemiyorsunuz falan ama genel anlamda oyun güzel ve zevkli. Magusumuz olsa bizde çekerdik diyorum ve oyunda görüşmek üzere diyorum. Koray Braveman-sanane-poncik ( pm den istediğinizi banada sorabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 yazuach said: Ooo bizim patide RoR oynayan olduğunu bilmiyordum. Bayadır bakmıyorum. Bende oynuyorum. Dest oynayan varsa haberleşebiliriz. Shaman açmayı düşünüyorum bir tane yeni bu aralar. Şu oyunun yerini benim için hiç bir mmo tutmuyor ya. :( selamlar, oyun içi haojin/melihbaskan ile iletişime geçebilirsin. senin nickin neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bu arada sorunu çözdüm. VPN açtığımda gitti sorun. Server seçtikten sonra kapatıyorum vpn'i. Bu tarz sorun yaşayanlara bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Hocam oyuna girince bakar söylerim. Sabah server kapalıydı bekleyeyim cevap veririm dedimde hala kapalı... Deli oldum ne güzel boş günüm oynayacaktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 actığım bw we magus ve zealottan sonra sorc oynamaya karar verdim ama server kapalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Sistem çökülmüş. Bütün gündür sıkıntıııı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 eregorn said: Bu arada sorunu çözdüm. VPN açtığımda gitti sorun. Server seçtikten sonra kapatıyorum vpn'i. Bu tarz sorun yaşayanlara bilgi bende de aynı sorun oldu hotspot shield çekip denedim ama bu sefer acc name şifre yazıp connect diyince kalıyor öyle bağlanmıyor oyun hiç açılmıyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yok mu bu sorunu çözebilen bilen biri çok oynayasım var oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ana klasöre de "read only" seçeneğini kaldırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://www.returnofreckoning.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=6443 üstteki linkte kurulumu basit bir şekilde anlatmışlar, umarım yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 @hao orada benim problem yok :( bana eregorna olanın aynısı oldu (oyuna giriyor müzik çalıyor ama servera bağlanıyor fln yazması gereken box boş kalıyor server falan çıkmıyor) hotspot shieldle açınca da kendi connectoru bağlanmıyor öyle kalıyor. eregorn said: ana klasöre de "read only" seçeneğini kaldırdın mı? şunu da deneyeyim akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dün t4 açıldı. ilk defa server full dedi oyuna girerken. baya oynayan var. 20 lvl olmama ragmen praag'da marthyr's square kapışmasına gittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 RoR denemek istiyorum, melee & ranged durumları nasıl? Order tarafında Melee DPS oynamak isteğim var, DPS specli Tank da açabilirim ya da full zerker gidebilirim. Guild vardı galiba, kime yazıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Direk PVP leveling olayına nasıl giriyorduk ya. Unutmuşum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 sc sırası cek bi de zergin peşine takıl. random bir iki pvpden adam aldıkca akıyor zaten xp.sc her türlü güzel xp veriyor. bir de her warcampta kill enemy players questleri var onlar da doldukca tekrar al devam et bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazyturkme Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ulan özlemişim ya 2 sene sonra Prag da köşe başında millet volta atıyor. 1 saat güldüm akşam :D Evet server çok kalabalık dün 1380/1200 gördüğümü hatırlıyorum. kill 1dk sonra geliyordu o kadar yoğun ve zevkli idi. Bekleriz - Desto tarafındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar