Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Mobilya veya beyaz esya koymak icin. 1 sene kadar duracak orada, evimin butun esyalari iste. TV falanda olacak. Bu akilli depolar ne kadar iyi? Curumesi gibi sorunlara karsi garanti veren depolar var mi? yardim plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hadi hadi http://latestnewslink.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/b413bded2b_breaking-bad-money-pile-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Vaay sonunda alıyon mu paticeyi de yanına, hadi gz. Suark suark diye ağlayan iranlı güzellere ne diyeceksin peki hınzır? Muta nikahı falan mı yapıcan yoksa =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Ev sahibi cik diyor artik, eh esyalari koycak yer lazim. Bide ayri gayri zor oluyor, garip bi sekilde alistim buraya belki butun gun calistigim icin yadirgamiyorum artik ( gunde 10 saat falan ) Sonrada zaten izmire donucem ins. O yuzden esyalari 1 sene falan bi yerde tutmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Kayisdagi'nda yedpa tic.merkezi var, irili ufakli binlerce dukkan falan garip bi yer. Depo da var galba orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Hepsini satsan edeceğin zarar bi sene değoya vereceğin paradan azdır, değilse bile uğraştığını da mesai ücreti olarak eklersen dengeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Suark said: Mobilya veya beyaz esya koymak icin. 1 sene kadar duracak orada, evimin butun esyalari iste. TV falanda olacak. Bu akilli depolar ne kadar iyi? Curumesi gibi sorunlara karsi garanti veren depolar var mi? yardim plz bizim arkadaşın yeri var bu işler için uygun http://www.extradepo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 vaay TR de de bu tarz yerleri görmek beni memnun etti.Amerika çok yaygın bu tip şeyler hatta belli bi süre kirası ödenmeyince açık arttırmayla satıyolar depoyu alan da içinde nolduğunu bilmeden alıyo işte ne çıkarsa bahtına tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Sultanbeyli taraflarında da var, uzak ama ucuz olsun dersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Suark said: Mobilya veya beyaz esya koymak icin. armut.com'dan teklif iste en iyisini bulursun bence. İlk 4 teklif ücretsiz. http://armut.com/esya-depolama veya http://armut.com/ Çok memnunum ben her türlü hizmet sağlayıcı bulmak için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ya cevaplar için teşekkürler teklif alıcam hep hepsini satsam 1-2k ya alırlar ölücüler, sadece beyaz eşya tv koltuk falan 10k. bunun perdesi halısı mobilyası var plz Drall said: Hepsini satsan edeceğin zarar bi sene değoya vereceğin paradan azdır, değilse bile uğraştığını da mesai ücreti olarak eklersen dengeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 orta boy deponun da aylik kirasina 250 diyorlar ama..15 mt2 ki anca sigar.. 12 ay desen 3 000 tasima vs vs 3 500 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 15m2 değil, m3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Suark said: ya cevaplar için teşekkürler teklif alıcam hep hepsini satsam 1-2k ya alırlar ölücüler, sadece beyaz eşya tv koltuk falan 10k. bunun perdesi halısı mobilyası var plz Drall said: Hepsini satsan edeceğin zarar bi sene değoya vereceğin paradan azdır, değilse bile uğraştığını da mesai ücreti olarak eklersen dengeler Zenginmişsin aga sen niye irana gittin ki daha zengin olmak için sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 e bunlar normal fiyatlar bunun perdesi çatal kaşığı zartı zurtu var bisürü olm bekar evi değil bu sdsfsd. bide sadece maddi olarak değil yani seviosn benimsiosn eşyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Suark said: yani seviosn benimsiosn eşyaları. dis ses-.. ya bir sus kim alacak onca ivir ziviri simdi bir daha..dua et patice donuste birikmis paramiz var kocacim hadi sunlari bir yenileyeyim demesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 yeni eşyalar yav ne yenilemesi daha 3 sene olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bence yenileyelim demeli, kimbilir kimler oturmuştur o koltuklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Masticore said: Suark said: Mobilya veya beyaz esya koymak icin. 1 sene kadar duracak orada, evimin butun esyalari iste. TV falanda olacak. Bu akilli depolar ne kadar iyi? Curumesi gibi sorunlara karsi garanti veren depolar var mi? yardim plz bizim arkadaşın yeri var bu işler için uygun http://www.extradepo.com/ bu senin arkadaş mı ya, ben eski müşterisiyim bunların :D işlerini gayet iyi yapıyorlar ve insan olarakta iyiler. bayağı yardımcı oluyorlar her konuda. fiyatları da gayet idealdi. mesafe problem olmayacaksa başka yere bakma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 orc_lord said: Sultanbeyli taraflarında da var, uzak ama ucuz olsun dersen :) sultanbeyli'de 1 seneye bırak içindeki eşyaları depoyu bile yerinde bulamayabilirsin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 applev0dka said: orc_lord said: Sultanbeyli taraflarında da var, uzak ama ucuz olsun dersen :) sultanbeyli'de 1 seneye bırak içindeki eşyaları depoyu bile yerinde bulamayabilirsin ya :D Ya ablam yurt dışına taşınınca eşyalarını biz oraya bırakmıştık. Bi tane zincir var onun şubesiydi hatta 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 DarKRideR said: Masticore said: Suark said: Mobilya veya beyaz esya koymak icin. 1 sene kadar duracak orada, evimin butun esyalari iste. TV falanda olacak. Bu akilli depolar ne kadar iyi? Curumesi gibi sorunlara karsi garanti veren depolar var mi? yardim plz bizim arkadaşın yeri var bu işler için uygun http://www.extradepo.com/ bu senin arkadaş mı ya, ben eski müşterisiyim bunların :D işlerini gayet iyi yapıyorlar ve insan olarakta iyiler. bayağı yardımcı oluyorlar her konuda. fiyatları da gayet idealdi. mesafe problem olmayacaksa başka yere bakma bile. evet, yardımcı olacagım bir şey varsa söyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yok ya e-ticaret sitem varken işte malları burada tutuyordum. kapattım bitti gitti. Zaten kendileri de aşırı derecede yardımcı oluyorlardı her konuya araya adam sokmaya bile gerek yoktu. Benim birlikte çalışıpta daha memnun olduğum biri yoktu o süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 depoyu bilsek patiden bi infiltration team çıkarır patlatırdık lan. kamyon yüküyle figür vs. ehüehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 tekstilkentte 400-500 e bulursun kiralık yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar