Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 beşinci sezon başlamış, mirko'nun maceraları yakındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 beşinci sezon olmuş hala girizgah bölüm yapıyorlar, karakterleri tanıyorlar. ayıp resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 geçenlerde başka bir başlıkta biri yazmamış mıydı “unuttum kimin ne olduğunu, ilk bölümde anlatsalardı keşke” diye ehu, illa öyle birileri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 episode zero çıkartılır hallolur o olay. nromal sezon bölümünü yemek bence de tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 konu olarak birşey olmadı henüz ama eğlenceli gene de bu sınıflar arası mücadele arc, b sınıfından bayağı yeni karakter de göstermiş oldular. belki ileride ortak grup bile kurarlar. movie de beklediğimden çok daha iyi çıktı, all might'ı aksiyonda görebilmek bile başlıbaşına yeterdi ama melissa da gruba iyi uymuş. mangaka katsa keşke bir yerden sonra ana hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Ben buna daha yeni yetiştim, önceki sezonu niye atladım bilmiyorum, bayağı hevesle beklediğim bir seriydi. Melissa'nın gelebileceğini pek sanmıyorum, movie 1 canon değildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 evet movie kendine özgün hikaye olması lazım ama o bubble girl mesela yarışma sonucu seçildikten sonra eklenmiş mangaya. o tarz birşey yapsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 of of of 10. bölüm muazzam! bekletmeden izleyin. bi de bölüm de 4 yeni ost var 3 tanesi resmen aşmış. biri 11:40'da biri 14:40'da biri de 16:40 başlıyor. testosteronum tavan yaptı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 şimdi yeni izledim ben de: Spoiler enteresan sürpriz oldu, quirksiz çocuğa piyango gibi sırayla 7 quirk gelecek ehu. sadece dayak değil, kim bilir ne kadar ekstra işlev kazanacak. all for one ile kapışabilecek bir noktaya ulaşabilecek mi bakalım, hayırlı olsun. uraraka da dekü'ye varacak gibi sonunda, bir yastıkta kocasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 mendebur bayağı adam oldu son bölümlerde ama desu flag hissi de verdi. villain academy arc beklemediğim kadar body count içeriyor, büyük savaş için iyice hazırladılar artık durumu. ama bu hafta son bölümmüş, gelecek sezona kaldı artık kıyamet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 villain hikayesi daha bi iyiydi sanki be. deku klasik sevgi pütürcüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 (düzenlendi) ben hiç sevmiyorum vilyan takımını, sarmadı ne yalan söyleyeyim. o flashback'leri bizimkilerle dövüşürken vermek yerine böyle verilmiş gibi oldu, hikayelerin oturtulması açısından mantıklı gerçi. tam böyle marley'li eldian takımı hesabı. "dekürisi bunları ne güzel dövecek" diyerek seyrettim. Eylül 22, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Dune filminin başında yayınlanan fragmanın teyit ettiğine göre bu yaz Japonya'da vizyona giren BNHA: World Heroes Mission filmi 26 Kasım itibariyle ülkemizde sinemalarda olacak. Daha önce de Anime filmler ülkemizde arada bir gösterime girerdi, ama Blu Ray’i çıkmadan bizde gösterime giren ilk Anime film sanırım bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 ilk film kadar iyi olur umarım, o bayağı eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Konuya baktım da 1 hafta önce kahraman denilen Deku'nun 1 günde DEKÖ haline getirilmesi açısından güldüm epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 (düzenlendi) arada çıkan iki tane günlük yaşam bölümü eğlenceliydi ama nihayet bugün başladı yeni sezon. bomba gibi tam gaz başladı. geçen yıl ummuştum ama bu sefere kalmış, sonunda Spoiler of çok heyecanlı yerde kestiler, mangaya bakasım geldi. Ekim 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 (düzenlendi) efsane olmuş ikinci bölüm, uzundur böyle çevirip çevirip izlememiştim aynı bölümü. Spoiler kolunun gitmesi kötü oldu ya, bleach'teki kol kaybetme olayları buraya gelmez umarım lol. neyse bizim support ekipleri yeni kol filan yapar artık herhalde. haftaya bitecek mi bakalım o kapışma, gene çok cliffhanger kaldı ahah. mangaya mı baksam diye tekrar düşündürdü ama tutayım kendimi çünkü süper animasyon. bu sezon mükemmel olacak gibi. Ekim 8, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 aksiyona doyacak gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 şahane gidiyor bu sezon ya, aksiyon da çok iyi. 3 Spoiler mirko'yu aksiyondan düşürdü ya mangaka. yok mu recovery girl filan gelsin öpsün. hawks da çok kötü durumda kaldı, keşke birdman gelseydi yardımına, geri çekmeselerdi. edgelord da uyandı kötü oldu, ne yapacaklar şimdi bakalım. güzel charları harcamazlar umarım "e artık gençlere kalsın meydan" diye. çok kızıyorum o işe. her hafta direkt çıkar çıkmaz izleten birşey gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 4 Spoiler rip crust ve diğerleri, fazla op yaptılar herifi. birdman yetişti neyse ki, helal birdman. mt lady'nin düşüşü lol. gigantomachia'yı dövse keşke ama bunları hep çocuklara dövdürecekler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 aksiyon harika ilerliyor da duygusu/hissi biraz az geldi bana. Spoiler abarttılar ama biraz sanki OP yapalım derken. ama diğer yandan bir sniperla tek kurşunda öldürülür gibime de geldi... bir de olayın arkasında all for one ve kardeşi de harekete geçti arkadan bir şeyler dönüyor ama ilerleyen bölümlerde göreceğiz gibi. daha 2-3 sezonluk mal çıkar bu olaylardan en az. sezon sonuna kadar ne kadarını gösterecekler kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 neden öyle dedin bilmiyorum, bence çok kıyasıya mücadele. herkes her an gidebilecekmiş gibi oldu bir de, koltuğumun kenarında izliyorum. bu hafta da şahaneydi. mt lady’i de nihayet aksiyona soktular, daha ne isterim lol. yıllardır bir şoneni çıkar çıkmaz izlemeye koşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 çok fazla karakter olduğundan belki de. mirko'yu çok güzel işlediler mesela, tam bir hero sonuna kadar. ama karga kuş dabi muhabbetleri böyle laf olsun diye ortaya serpilmiş gibiydi mesela. bugünkü bölümde devlerin savaşı büyük olur dediler de bu kadar büyüklü bir sahne çıkacağını beklemiyordum biraz afalladım izlerken Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 (düzenlendi) dabi'yi işte geçen sezon vilyan arc'ta pompaladılar da ben hiçbir zaman sevmedim onu, chara özel bir zayıflık yani seriden ziyade. 120 Spoiler midnight kötü duruma düştü, ben o kadar sorun olacağını sanmamıştım. gene bizim sınıfa iş düşsün diye biraz bunlar ama. mt lady screentime nihayet, ona da tam bir dövdürmediler ilk bölümden beri. yine de çok eğlenceli char lol. preview'da daha çok aksiyon var gibi ama ümitlendirici. bizimkiler de tomura'yı dövemeyecek gibi o shadowbanlı halinde bile, tam opm'deki edgelord gibi oldu. sonra dekü kendi opm'ye mi dönüşecek yani. aşırı bufflanınca charlar saçmalama meyili oluyor, neyse bakalım. Kasım 12, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 121 Spoiler ya oğlum şu adamı nasıl kaçıramadınız bir barikat arkasına, kabak gibi tuttunuz orada. o bastırırken yenemeyince nasıl yeneceksiniz ki gelecek bölüme, sırf todoroki gelmesiyle olmaz. neyse bakugo'ya bankai filan açtıracaklar demek. öbür tarafta da o toplarla ağzına sıksalardı bari ilacı. iki tarafta da hala bir öldürmeme kafası ama. punisher gibi olun biraz. merhamet edecek kadar fark yok. ben olsam lisans misans dinlemem direkt öldürmeye girişirim bu noktada. herkes ölünce zaten lisansmış vs imiş geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar