bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 http://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UH950V bunu aldım ben geçen gün, baya gerçek dışı iyi. pc odasındaki TV'e bakmaz oldum asdas aletin uzaktan kumanda ile cursor kullanımı ne kadar iyi ya. ben yıllardır tv almıyordum, baya böyle devir değişmiş gibi falan hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bugün tv alsam, 1080p, androidli bi şey alırdım. Kodi plex falan webosta yoktu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 4k için çok erken ya. pcden cepten fotoğraf atıyorum 4k curve tv'ye foto default olarak minicik gözüküo ortada bide samsung arayüzü nasıl kötüyse kasım kasım kasılıyor foto geçişlerinde. 4k foto atsam nolcak peki? eşşek yüküyle para verdiğin tvdeki işlemci os bitik. O yüzden gidip apple tv alıyorsun. 4k ise tamamen gereksiz. ama oled baya iyi ya. bildiğin siyahların siyah olması inanılmaz. IPS panel ile oled bağlantısı ne peki? hangisi daha iyi. cepte IPS>amoled her zaman benim için ama tv de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yeni featlere sahip 1080p tv kalmamış. ben almaya gittiğimde "ne gerek var ya" demiştim. eğer düzgün işlemci, OS, oled ıvır zıvır featleri istiyorsan direkt 4k geliyor. sektörün standartı haline gelmiş yani. yeni modelleri 1080 üretmiyorlar anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gidip vestel bakayım ben en iyisi. ki önceden de belirtmiştim lg>vestel>samsung. üçünü de kullandım bu sonuca vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 49UF7787 aldım ben de, kutusuyla duruyor evde daha açamadım. Baya bir araştırdım ben, en çok beğenilen modellerden biri ve fiyatı da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 di said: MrLevie said: bu arada showroomda deneyecekseniz, bazı showroomlarda gösterilen aletlerin işlemcileri daha güçlü oluyor, showroomda gördüğünüz alet eve geldiğinizde potato çıkabiliyor. Abi cok inanamadim buna ya. Yazilip cizilmis bisey mi bu yoksa sadece senin gozlemin mi? Her marka/modelde oluyor mudur bilmiyorum. Ancak numune olarak gönderilen örnek televizyonlarda böyle bir uygulama var. Kutu üzerine bakıyorsun tüm özellikler aynı, iki televizyonu yanyana koyup kullanıyorsun, UI tepkisinden tut, en basitinden açılma süresi bile değişiyor. Yazılım sürüm farkı da yok. Benim başıma samsungda geldi birebir. Ama diğer markalarda, satıcılarda ne vardır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Seru said: MrLevie said: bu arada showroomda deneyecekseniz, bazı showroomlarda gösterilen aletlerin işlemcileri daha güçlü oluyor, showroomda gördüğünüz alet eve geldiğinizde potato çıkabiliyor. bi de alan yetkilisi sıfatıyla yazmış bunu. ne sıfatıyla yazayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 belki kanal kaydı vs yapılınca digiturk ve uydu bağlanınca usb takılınca alet pörtlüyordur ya. hafızası doluyordur ya da. yoksa parfüm mü bu tester'ı daha iyi olsun edik: ki teşhir ürünleri de satılıyor mal kalmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gogo: http://www.epey.com/televizyon/lg-55eg910v.html ben bunu kullaniyorum 3-4 aydir: LG 55EG910V OLED 1080p 5k TL baya arastirdiktan sonra almistim, hem oyun hem film'de oldukca basarili. ben 5.4k TL vermistim. LG OLED 4K'lar 8k TL'den basliyor, onlara yetemetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 KillJoy said: oled full hd olursa 3d ve android hah birde curved olmayacak. bu özellikte tv var mı? var ama daha gelmedi duz OLED'ler. sony ve LG yapti, 3-4 ay icerisinde TR'de cikmis olur. 4k'dan dusuk cozunurluk satilmiyor 2016 model OLED'lerde. ~8k'dan 10k'dan ucuz olmazlar. (Amazon LG 2016) LG OLED'lerdeki curve baya baya az bu arada, hatta baya faydasini goruyorsun. ben baya istemiyordum curved, su an rahatsiz etmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 abi senin tv iyiymiş full hd oled. 5k çok ama ya yani sence peki? eğer kıyaslama olanağın olduysa 600hz full hd led 2k civarı almak varken 3k fiyat farkı değer mi? eski fullhd led karanlıkta film izlerken sırıtıyor ekran siyahlar özellikle ama izleniyor işte. 3k fark değer mi ? ya da bi sene sora ayağa düşer mi oledler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Televizyona 8k dolar verilir mi lan? O paraya hanıma, çocuğa araba alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bu refresh rate oranında her firma ayrı uçuyo. 2000 hz falan var. Ama gerçekten 100hz paneller 5k dan aşağıya yok gibi, daha ucuzları hep 60hz panel, ama hepsinde en az 800hz flaan yazıyor. Diğer bi canbazlıta 4k da var. Paneller hep 4k ama televizyondaki dahili uydu alıcılar 4k alamıyor bir çoğu. Ekstra reciever kullanmak istemiyorsan buna da dikkat et. Yakın zamanda philips 49puk4900 aldım, fazla para vermek istemedim. Aynısıın 42" ve 55" boyutlusu var. -Smart değil, acnak usb'den harddisk/flash disk ile enavi türlü film izleniyor (4k denemedim) -4k yayın alabiliyor, dahili uydu alıcısı ile -Panel 60hz ama kutuda 700 mü 800me ne yazıyor. Güua görüntü iyileştirmede kullandığı bazı özellikler (arka ledin kapatılıp açılması falan) bayağı aldatmaca gibi geldi bana. -Kanal değiştirme hızı yavaş. -HDMI ARC arada bir çalışmayabiliyor. -AVR kullanıyorsan, HDMI üzerinden anfiye kapama açma ses açma gibi komutları gönderebiliyor . Özetle eksileri artılarından faha fazla, ama 1800tl gibi bi fiyata aldım, ne kadar ekmek o kadar köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 2015 OLED'lerden oncesi bildigin cop zaten. TV falan izlerken kanalin logosu vs. kaliyordu, uzun sure gitmiyordu. benim kullandigim model ile birlikte o problemi cozduler. goruntu kalitesinden asiri memnunum, bu televizyonda oyun oynadiktan sonra film izledikten sonra her ekran bildigin cop. (PC olarak baglanti ayarlaninca input lag baya baya dusuk, buna da dikkat etmistim alirken) renk skalasi, siyahlar fln bahsetmiyorum bile. 2-3k'ya LED alacagima 5k'ya OLED aldigim icin de cok mutluyum. 9 taksit ayda 600TL. OLED'in avantajlari baya cok, tek negatif yani 5k verip 4K izleyememek ve iyi verim alabilmek icin karanlik bir odada kullanmak. (biraz yansitiyor, ekranda kendi yansimani gorursun odaya gunes giriyorsa) 2016 OLED'lere bakabildim, karsilastirabiliyorum: butun modeller UHD ve HDR destekli. daha UHD film/dizi vs. yok 2-3 sene de gelecegini zannetmiyorum. "future-proof" olabilir ama 2015 OLED modellerinden x2 tane alicak kadar para verilmez. (LG webOS yeni surumu var, ama niye kullanasin PS4'den veya PC'den izliyorum) TR'de cikacak LG/Sony OLED modelleri asiri pahali olucak: en dusuk model 9-10k arasi olur sonra 6 ay sonra 5-6k seviyesine duserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bu 5k lık tv de kanal değiştirme hızı nasıl peki? uyduda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 suna karar kildim gibi: http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_sony-bravia-kd-55x8005c-1403506.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 aslinda gozum bundaydi ama 2 hdmi portu oldugu icin sicti bu: http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_lg-65uf680v-1376313.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ana ona da dikkat etmek gerek ha. dijiturk, playstation, appletv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 O yuzden iste bugun sunu almaya gidiyorum: http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_sony-bravia-kd-55x8507c-1374112.html gidince renkler menkler bakcam. Amazonda upscale downscale guzel demisler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar