Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşime süpriz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
göt kadar bebeği tv karşısına koyup sonra bebeğim tv izlemeyi çok seviyor demek neyin kafası bu nasıl bir cehalet ya. ufak bebekler ışığa vs. duyarlıdır en azından yaşını doldurana kadar tv izletilmemesi, yoğun ışık altında tutulmaması lazım
Mesaj tarihi:
instagramda 27.5k takipçisi olan, her postuna min 1000 like gelen bi bebek var. yarışmaya öyle birileri katılırsa pek şansınız kalmaz ama bol şans yine de
Mesaj tarihi:
masa said:

Abi diğer kadın tehdit mesajları yollayalım. Çocuğundan daha mı değerli şu yarışma diye

Abi sen nasıl bir psikologsun ya her an psikopata dönüşme ihtimalin var asdad.
Mesaj tarihi:
Ahaha Masa'nın mezuniyeti iptal edilip meslekten ihraç edilmeli adam psikolojiyi pure evil olmak için okumuş.

Onun dışında verdim oyu ama Taner Köse ve Ceyda Köse önde götürüyor, anaları cevval bir kadın anlaşılan, en çok benim kızımı beğenecekler diye facebook'ta mahalle baskısı kurmuştur, oy vermezseniz vallahi darılırım diye mesaj atıyordur. Şansın yok subzero.
Mesaj tarihi:
xaty said:

instagramda 27.5k takipçisi olan, her postuna min 1000 like gelen bi bebek var. yarışmaya öyle birileri katılırsa pek şansınız kalmaz ama bol şans yine de

o nasıl bir şey ya
millet niye bebeiği stalklıyo
Mesaj tarihi:
abi yani turkiyede herhangi fiziksel estetik uzerine bir yarisma oldugu zaman neden butun yarisanlar tam anlamiyla ortalama oluyor. bebek, kadin, adam fark etmiyo yarismacilar hep ortalama. tam anlamiyla normal dagilimin gobegiyiz ulkece arkadas. 20 sayfa bebek baktim bi tanesi bile yabanci arkadaslarimin bebeklerinden tatli degil, bir tane cok mu sey istiyorum bir.
Mesaj tarihi:
abi ben de turkum kapasitem belli yani. sadece sorguluyorum neden boyle oldu. muhtemelen tarihsel olarak cok fazla goc alan bir ulke oldugumuz icin boyle oldu ne de olsa law of large numbers, central limit theorem diye seyler.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...