Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm bu oyun önsiparişte 209'du şimdi 299 olmuş hani önsiparişin tek avantajı kalkan falandı ya direk fiyat artmış keşke alsaymışım önsiparişteyken pişman oldum şimdi :(
Mesaj tarihi:
mokoko said:

olm bu oyun önsiparişte 209'du şimdi 299 olmuş hani önsiparişin tek avantajı kalkan falandı ya direk fiyat artmış keşke alsaymışım önsiparişteyken pişman oldum şimdi :(

su baya sacmalık ya, us'de standard edition satısa devam ediyor bizden kaldırdılar.

neyse biz de bekleriz o zaman.
Mesaj tarihi:
eskiden arkadaşların evinde falan oynamıştım ps3 dönemlerinde de hack&slash ve çok hızlıydı. boss fightlar qte doluydu falan.

şimdi birkaç streamer'da denk geldim böle ağır ağır oynuyorlar, blok yapıp counter attack falan kasıyorlar vs. hafif dark souls havası verdi bana

doğru mu gözlem yoksa öle mi denk gelmiş?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ha bu deluxe edition olduğu için mi böyle

ne kadar saçma lan istemiyorum ben ekstraları normal fiyat versenize

200tl'ye standard alabilsem alip oynicaktim, 300 veremem ama o kadar uzun boylu degil.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Dogru.

Eski gow lar ile alakasi yok oyunun

he işte aynen onu sormuştum. qte'lerin gitmesi iyi olmuş ama pek gerekli bi dövüş mekaniği değil yani. ilk karşılaştığında aa ilginç falan diyon bi an sonra bayıyo.

onun dışında dediğim gibi tam bir gow skinli dark souls diye görüyorum.

mesela serinin aşırı fanları falan kesin laf etmişlerdir "böyle gow mu olur. oyun harika olabilir ama gow değil" vs şeklinde.
Mesaj tarihi:
Twitch’de cohh’u izledim baya. Sonunu falan da izledim. Bu fiyattan almayı düşünmediğim icin spoiler sorun olmadı benim icin ama ne güzel oyun yapmış be adamlar. Normalde böyle 3rd person kilitli izlerken midem bulanır falan. Hiç kasmadı beni. Gerçekten bu kadar iyi bir oyun beklemiyordum. Sadece goty degil son 10 yılın belki en güzel oyunu olmuş. O mekanlar falan bitirdi beni.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

Abi biri bana lore u ozelden yada spoilerden anlatacak olan varmı? Bebe kim vs.kratos un olayi ne neden iskandinav mitine dusmus vb.her bilgiye acim lan

bebenin kratosun oğlu olduğu 3 yıldır belli, sen nerdeydin :P

onun dışındakileri bilmiyoruz, karısını gömerek başlıyor zaten oyun, oraya ne zaman, ne için geldi, kadınla nasıl tanıştı, noldu da kadın öldü falan bilgi yok, muhtemelen prequel olur.

• Yeni Oluştur...