KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İnanılmazsınız ya, kimse mi iyi niyetli yaklaşamıyor arkadaş. Milletin aldığı parayı takıntılı hale getirmenizi de anlamıyorum. Özellikle şu an FT nin aldığı paraya dikkat çekmek nedir yahu? İlk imza atıldığı zaman koy tepkini. Hem gördükçe hater ların ne kadar çok olduğunu, hatta bazılarının abarttığını; deli gibi ana bacı sövdüğünü, hatta bazılarının, busenin karnındaki çocuğa bile sakat doğar inş demeleri, gördükçe bunları diyorumki ben kabul etmezdim ya ayda 500k vercekler herkes ana bacı sövecek. anama babama hanıma kardeşime, mikimde olmaz değil, olur mikimde. yani eleştiri yapın tabiki, kim memnun olabilir ki; en memnun insan bala mala ilerliyor diyor. FT kendi dedi, bu maç yendik o zmn bu maçta doğru kadro çıkarmışım öyle mi diye fadssdf hah birde şuna direk karşıyım: Türkiye yenilsin, FT'yi silksinler. YUH EMENİKE. Çekler gol atamadı diye üzülmek!Bu nedir ya.. Bak Almanya milli takımını Türkiye'den daha fanatikçe tutan arkadaşım da var. Kendine göre haklı sebepleri de var. Yadsınamaz bir sevgisi var. Negzel, İstediğini tutsun abi banane ama bu overdose haterlık nedir ya. Sırf bişeyin karşısında olmak için, düşmanımın düşmanı benim dostudur mantığı sdfjsşafd bazılarının kafasına ulaşamıcam asla. Sizler yere çöp de atıyorsunuzdur. ὗғғ ἔẓἷќ мἷṩἷᾗἷẓ ᾗἔṩἷᾗἷẓ ẏᾄђὗ вв ƈᾄᾗἷм вв
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Remus said: Emre'ninki emekli fonuna felan koysunlar 33'den sonra versinler. Ülke hafızamızda Sergen gibi bir adam var. Bastan dortmunda gitse at yarisi oynamayi birak atin kendisi olurdu adam
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Terim'in maaşına sözleşmeyi imzaladığı andan itibaren tepkiliyiz zaten, yeni bir şey değil. Zamanında çok eleştirildi, hatta halkı geçtim muhalefet meclise bile taşıdı. Milletvekilleri ülke yönetiyor yine o kadar almıyor diye yazdı köşe yazarları. Fatih Terim de bunun üstüne "Bu ülkede 550 mv var ama sadece bir tane Fatih Terim var" diye açıklama yaptı hatta. Şimdi turnuvalarda kötü oynayınca tekrar gündeme gelmesi normal paranın.
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bence devlet futboldan tüm desteğini çekmeli vergileri tam olarak alsın zaten düşer o kontratlar otomatik
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Asriel said: karamürselidelihamdi said: Xaero said: adam başı mı? Adam başıdır abi.En çok emreye sevindim valla.Adam muhtemelen 3-5 kuruşa oynarken bir anda 500 bin euro.Ne ezer o parayı şimdi 18 yaşındaki velet:) İzlanda falan gibi ülkeler sponsorlardan gelen parayla hoca yetiştiriyor , altyapı yatırımı yapıyor, bizimkiler anca prim olarak dağıtıyor. Ondan sonra neden futbolcu yetişmedi. Futbolcu yetiştirme işini para kazanmak zorunda olan klüplere yıkıp sonra da vay anam futbolcu/sporcu yetişmiyor diye ağlıyoruz.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Rewendor said: Terim'in maaşına sözleşmeyi imzaladığı andan itibaren tepkiliyiz zaten, yeni bir şey değil. Zamanında çok eleştirildi, hatta halkı geçtim muhalefet meclise bile taşıdı. Milletvekilleri ülke yönetiyor yine o kadar almıyor diye yazdı köşe yazarları. Fatih Terim de bunun üstüne "Bu ülkede 550 mv var ama sadece bir tane Fatih Terim var" diye açıklama yaptı hatta. Şimdi turnuvalarda kötü oynayınca tekrar gündeme gelmesi normal paranın.sadece kotu oynamasi degil birde oyuncular alacagimiz para vardi onu bi yatirirsaniz dediler. Bu kadar flamelersen empati falan bekleme tur atlamasini falan istemiyorum artik oyle nefretten falanda degil kazara falan finale ciksa sunlar 5-10 milyon euro falan dagitcaklar heralde.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Asriel said: karamürselidelihamdi said: Xaero said: adam başı mı? Adam başıdır abi.En çok emreye sevindim valla.Adam muhtemelen 3-5 kuruşa oynarken bir anda 500 bin euro.Ne ezer o parayı şimdi 18 yaşındaki velet:) dortmunda gitmedi mi adam? 3-5 kuruş almıyordur artık :D
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ben irlandayı tutuyom artık https://www.reddit.com/r/gifs/comments/4pace1/irish_fans_fixing_a_dent_in_somebodys_car/ asdasf
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sabonis said: Asriel said: karamürselidelihamdi said: Xaero said: adam başı mı? Adam başıdır abi.En çok emreye sevindim valla.Adam muhtemelen 3-5 kuruşa oynarken bir anda 500 bin euro.Ne ezer o parayı şimdi 18 yaşındaki velet:) dortmunda gitmedi mi adam? 3-5 kuruş almıyordur artık :D Daha avans bile almamıştır ordan:)
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Hiçbirşeyi tartışmayacağım kimse ile. Kendime göre ülkenin her tarafındaki yozlaşmışlık ve adamcılık milli takımda da var malesef. 80 milyonluk ülkeden futbolcu çıkaramıyorsan ve diğer tarafta 5 milyon nüfuslu ülke senden daha canla başla oynayan, ciğer ve teknik anlamda futbolculara sahipse durup uzun uzun düşünmemiz gerekiyor. Ha kimin umrunda? Benim gibi düşünen azınlığın. E o zaman ben de nefretimi kusarım umrumda değil, ötekileşme de böyle böyle başlıyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 abi adam en küçük eleştiriyi kabullenmiyor ya.trt ye ne giderim ne konuşurum demiş adam ahahaha
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Terim balı. Gerçi akşamki maçlarda zaten şansımız yüksekti....
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 daha 20. dakika ama du bakalım ya, macarlar yensin de gereksiz strese girmeyelim.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Fransuxa said: of abi dün geceden beri içimde tuttum tuttum kusucam şimdi. ULAN YİNE BALA GÖTE GRUPTAN ÇIKICAZ BU FATİH YİNE KOVULMAYACAK YA ÖF. abi yok böyle bişey ulan dün bütün gece çekleri tuttum hadi lan atın hadi lan atın diye. ulan herif yine bağıra çağıra takımı pushlaya pushlaya bişeyler yaptı. dün maçta bir OL-CAY diye bağırışı vardı sanarsın 1996 senesinde mahalle arasında çocuğun tekinin annesi yemeğe geç kaldı diye evladına bağırıyo camdan. abv fatih ya. defol gitte rahatlasın bi şu takım. asdasdasdas aynı duygular
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Milli marsimiza ovguler, yergiler http://onedio.com/haber/euro-2016-da-istiklal-marsimizi-dinleyip-dusuncelerini-belirten-26-yabanci-futbolsever-717637
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 O_O 2-1 macaristan, 2. yarı yeni başladı
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 anam ne maç oluyor ya. 3-2 macarlar önde şimdi. @Mrlee eğer macarlar kazanırsa çıkıyoruz. yoksa 22:00 daki maçların sonuçlarını bekleyecez.
Öne çıkan mesajlar