Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Pirlo'nun kitabından Terim'e inciler. Ahuhaha ne güzel yazmış .

http://www.ajansspor.com/euro2016/elemeler/h/20160619/pirlodan_fatih_terim_hakkinda_flas_sozler.html

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı. Belki böyle bir plan başka yerlerde geçerli olabilirdi ancak Milan'da işlemezdi, İşlemedi de... Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaç vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ViForVictory said:

En az 2m euro kazanmaları daha fazla kazanmalarına/kazanmak istemelerine engel mi? Ayrıca ihtiyaçları olmadığını nereden biliyorsun? Kendinde bu kişilere 'yavşak' deme hakkını nereden görüyorsun?

Çünkü o para benim cebimden çıkıyor.

Kulüp naparsa yapsın. İsterse yılda 60 milyon dolar sözleşme imzalasın, kendi parasıdır, batarsa kendi batar.

Bu adamlar prim paralarını devletten, yani bizim vergilerimizden alıyorlar.

Ha, bana kalsa zaten sportif gelen para dışında (turnuvaya katılım ödülü, maç gelirleri vb.) devletten tek kuruş da almasınlar. Ama alacaklarsa veya istiyorlarsa da eleştirmek de bundan dolayı yerin dibine sokmak da benim hakkım.

Yılda o kadar milyon dolar kazanıp da ihtiyacı olan adam varsa da kendi gerizekalılığıdır çarçur ettiği için. O yüzden ihtiyacı olsa da umrumda olmaz.

Ha, Drogba gibi aldığı paranın %90'ını Afrika'ya ülkesine bağışlayıp iyilik yapmaya çalışan adam olsa anlarım devletten fazla para talebini. O da yok bizde. Kendisi için lafı bile edilmeyecek ufak bağışlarla sempati topluyorlar ara ara.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

http://www.ajansspor.com/euro2016/elemeler/h/20160619/pirlodan_fatih_terim_hakkinda_flas_sozler.html

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı. Belki böyle bir plan başka yerlerde geçerli olabilirdi ancak Milan'da işlemezdi, İşlemedi de... Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaç vardı.

Milan'ı kendisinden sonra gelen Ancelotti'den çok daha güzel oynattı yalnız Terim hem futbol hem de elde edilen sonuçlar orak :) Ondan önce Fiorentina'ya da taş gibi oyun oynatmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

souldarkorn said:

Milan'ı kendisinden sonra gelen Ancelotti'den çok daha güzel oynattı yalnız Terim hem futbol hem de elde edilen sonuçlar orak :) Ondan önce Fiorentina'ya da taş gibi oyun oynatmıştı.

öncelikle şu bold kısım kesinlikle yazmıyor kitapta. kim yazdıysa baya derin terim nefreti varmış, he terim'den nefret etmek çok kolay zaten, o açıdan suçlamak mümkün değil. Ama düpedüz yalan haber yapmak nedir acep... Tiksindim.

onun dışında 9 maçta 15 puan aldı terim ve kovuldu. ancelotti
ancelotti de 25 maçta 40 puan aldı sadece ama zaten sezon ortasında başka teknik direktörün enkazını alıp (sadece terimin suçu demiyorum kadro falan da çok iyi değildi o sezon milan'ın), o sezon direk birşeyler yapmak zor iş. ama ancelotti 2 CL kazandı, 1 CL finali yaptı gerçi o finalde de Sheva ile beraber eliyle verdi kupayı Liverpool'a.

Bu arada ben de beğenmem oynattığı futbolu Ancelotti'nin. Öle müthiş futbol oynatmaz zaten, bir nevi Lucescu adam.
Sosyal ağlarda paylaş

ya pirlo'nun bunları demesine ya da laflarının çarpıtılmasına gerek bile yok. dışardan da görüyoruz yani.

ülke ne durumdaki milli takımı ne olsun. galatasaray'dan da terim'den de federasyondan da milli takımdan da arda'dan da ülkeden de bi bok olmaz.

ülke acun,arda,terim,tayyip oldu anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...