SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 totemic said: erman çok güzel konusuyor.. hangi kanalda
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 SenariouS said: totemic said: erman çok güzel konusuyor.. hangi kanalda Aspor
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 niye gelmesin abi gs-fb-bjk ye bağlı olunca.bugün ki ispanya nın çoğunluğu madrid ve barca kadrosundan oluşuyor.aynı şekil almanya milli takımının kadrosunun yarısı munih oyuncularından oluşma.
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Volkan gecen mac en iyisiydi sahanin. Niye oynamadi bu mac hic bir fikrim yok haklisin. Potuk bence de oynar banko. Ama o bile Fener'de cogu mac yedekten gelmedi mi. Pereira da hoca degil ya gerci. Yani milli takimi tasiyacak adamlari zaten yazamiyorduk. Nuri Sahin giriyor. Nuri Sahin Dortmund'da bu sene kac mac yapmis. Ozan konusunda katiliyorum. FT inadi baska birsey degil. Selcuk muhtemelen oynardi kim hoca olursa olsun. Hakan yine FT inadi. Arda konusunda ise kesmek kolay degil maalesef. Boyle olmamasi lazim ama iste. Rezalet otesi Arda. Nefret ettirdi zaten son zamanlarda kendinden futbol disi hareketlerle. GG-Caner felaket kotuler. Sene boyunca kotulerdi. Yedekleri pek yok. Forvet dediginde forvet morvet yok abi takimda. Gomez'in cok iyi olmasi birsey degistirmiyor. Maalesef Cenk yedek oyuncuydu. Yani keske BJK'yi sirtlayan adam olsaydi da banko oynasaydi. Yine oynamasi lazim dedigimiz Olcay degisik bir adam - ama BJK lilerin bile vazgecilmezi degil. Oguzhan icin zaten Dark filan bir suru kisi yazdi. Yani tek tek bakiyorsun. FM'de istedigin kadroyu yaz cikamaz bu takim bu gruptan.
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Yalnız daha geçen Hollanda yı 3-1 yenen de bu takımdı hatırlatayım. Taş gibi de top oynamıştık. Gel gör ki grup aşamasında Terim fena sıçtı. ve bence o koltukta daha fazla oturmayı da haketmiyor. Gerçi bunda herkes hemfikir heralde ya neyse. Wat ken Terim du san taynss....
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Esnaf said: niye gelmesin abi gs-fb-bjk ye bağlı olunca.bugün ki ispanya nın çoğunluğu madrid ve barca kadrosundan oluşuyor.aynı şekil almanya milli takımının kadrosunun yarısı munih oyuncularından oluşma. Esnaf, fark su. O ligler zaten herkesin gittigi en ust duzey ligler, futbolun en ust duzey oynandigi yer. Bugun Hirvat milli takiminin yarisi Dinamo Zagreb - Rijeka'dan olussaydi benim demek istedigim. Belcikalilar Standard Liege - Anderlecht de mi oynuyor? En iyi lig neyse oraya gideceksin Ispanyol Madridde oynuyorsa gidebilecegi en iyi yerdedir zaten. Ha senin takimlarin duzenli Avrupada basarili olur lig seviyen belli bir yere gelir o zaman okay.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 gg nin yedeği şener, caner in yedeği ismail abi işte.sanki ramos ve lahm mı bu adamlar kesilmiyor.madem bu adamlar rezil olduğunda kesemeyecek neden 23 kişi gidiyoruz direk 15 kişi gidelim o belli 15 kişi etrafında dönsün tüm oyun. şu durum tamamen fatih terim rezilliği başka hiç bir şey değil.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 fakat konu ne kadar boktan futbol oynadığımız, FT'nin hatalı tercihleri falan değil, Arda'nın ıslıklanması oldu. medya atladı direk olaya, sporcular da direk arda abi arda abi falan diye ağlamaya başladı. hooopp konu birden arda oldu kötü futbol değil, sonra gelişmiyor :(
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 imparatora laf yok. GS nin basina gecince tir tir titreyeceksiniz simdi burada dunyanin en iyi 1-2 avrupa ulkesinden 3 yedi diye laga luga yapiyorsunuz. sampiyonlar liginde bu turk takimlariniz ispanyanin madrid'ine karsi oynarken de gorecegiz kime kime ne pas veriyor ne sut cekiyor. futursuzca konusmak boyle bisi iste.
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Iyi de Sener GG yi sezon boyu kac mac kesmis? Ligde kendi takiminda kesemiyorsa milli takimda nasil kesecek. Ben bunu soyleyeme calisiyorum. Bana kendi takimlarinda bile yedek olan adamlar oynasin diyorsunuz. Bu kadar dandik olan adamlari bile dogru durust kesemiyor bu adamlar. Ya su Potuk bile paso yedek degil miydi bi ara. Pereira da rezil bi adam birsey demiyorum da. Ismail banko solbeki mi BJK'nin. Keske olsalar abi oynasalar kesseler yabancilari.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Gercekten daha deminki gereksiz tartısmayı kenara bırakıp cevap vericem su yazdıgına apple ın. -GG transfer muhabbetlerinden cok formsuz. Yok esi bosarım demis falan gibi haberler var gercekse ugrastıgı seyler sacmalık. Ben kosamadıgını ilk kez goruyorum GGnin. Sezon boyu sakatlıklarla ugrastı. -Caner formsuz. Sene sonu takımdan uzaklastırıldı falan. Bombos kaldıgında bile orta acamıyor. her yere yavas kalıyor. -Topal 2 li oynayamıyor. O cok sevdigimiz topal tek basına oynadıgı zaman oynuyor. Yani ------topal selcuk - oguzhan yapman lazım orta sahayı. Topal-Selcuk orta sahası daha once denendi olmadı diye hatırlıyorum isteyen duzeltir ama ben boyle oynadıgımız 3 4 mac hatırlıyorum. Su ustteki neden yapmıyor onu bilmiyorum. -Cenk in milli takımda daha iyi macını izlemedim. Belki de yedekten gelmesi gerekiyor. Ama ilk 11 kesin degil Hırvat macında aut atıslarını bile indiremedi hepsinde faul yaptı. -Alper yerine Olcay bence zaten daha iyi. Bir tane isci kanat lazım. GG ya da canerin onune olcay konsa belki formsuz GG ya da Caner bile is yapabilirdi. -Oguzhanı oguzhan yapan sosa ve atiba. Hadi atibayı topal saglasa diyelim. Sosa konseptinde ve formunda oynayan bir adamımız yok o yuzden oguzhan da ligde gosterdiginin altında bir performans gosteriyor. -Selcuk yanında tandem oyuncusu olmayınca direk dusuyor. Hele Ozan varken yanında bildigin savunmanın icine kactı yardım icin. Selcukun adını maclarda duyduk mu? Hayır. Kimse kotuleyebiliyor mu? Hayır. Cunku o pozisyonda okadar savunmacı kaldı ki 'gorevini yerine getirmis' gibi gozuktu ama aslında selcugun olayı o degil. İsi takımın temposunu belirlemek pas dagıtmak olan adam ceza alanı icinden kac tane top uzaklastırdı. Takımda birbirine uymayan ve/ve ya formsuz cok oyuncu var.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sabah gastrsinden got kili efsane tespitler yapti , 3. Sansimiz cok yuksekmis lol
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Fatih Terim milli takımın başına gelen en b.ktan şey olabilir. Euro 2016 turnuvasına gelene kadarki maçlar dahil, şöyle rahat bir maçımız olmadı...
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ft hala buraya geldik, buranın keyfini sürmek lazım diyor. vay argadaş.
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 valequenta said: imparatora laf yok. GS nin basina gecince tir tir titreyeceksiniz simdi burada dunyanin en iyi 1-2 avrupa ulkesinden 3 yedi diye laga luga yapiyorsunuz. sampiyonlar liginde bu turk takimlariniz ispanyanin madrid'ine karsi oynarken de gorecegiz kime kime ne pas veriyor ne sut cekiyor. futursuzca konusmak boyle bisi iste. Alın imparatoru başınıza çalın
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Keydini suruyo adamlar, traktorle uzerimizden geciyolar
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 her şeyi geçtim bi takımın bu kadar hantal olmaya hakkı yok ya. git adam gibi beslen arkadaş. hani mesut'un bile anca son dünya kupasından sonra beslenme alışkanlığını düzelttiğini düşünürsek bizimkiler kesin leş gibi yiyip içiyodur. öyle ahım şahım bi yeteneğin yoksa, kadro yetersizse de o sahaya çıkanın koşması lazım. ilk yarıda taç çizgisinin orada bizden 2 kişi 4-5 kere paslaştı 3 kişi vardı karşılarında; bizden 3. bi kişi yardıma gitmedi lan. üstüne ispanya'dan 4. biri gitti aldılar topu.
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Toroğlu: "Gelmeyen stoper Almanya'nın Bayern Münih'inin stoperi" Sunucu: "Leverkusen" Toroğlu: "Bayern Münih, Bayern Münih" Ama gelgelelim... Terim'e de, Demirören'e de deliler gibi dalıyor şu anda...
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ertem Şener coşmuş gene twitterda adam tam bir yağdanlık ya
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Abi Senol Gunes'le omur boyu kontrat imzalasin su milli takim. Cidden baska seye gerek yok. Yabanciya ona buna da gerek yok. FT kupadan sonra GS'ye gelecekse felaket olur bizim icin ama sanki olmayacak bu sefer.
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Tivibusporda Ali Ece ile Uğur Meleke var. Çok güzel gömdüler ya Terim'i valla çok hoşuma gitti.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 şenol güneş dünya üçüncülüğünde şampiyon olamadığımız için türk halkından özür dilerim demişti. terim çıkmış burada olmamız başarıdır, keyfini sürelim diyor. şu ülkenin her organı akp'leşip başındaki kişi de tayyip'leşiyor resmen rezillik.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 o parayi bana ver ben neler neler derim..
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Takimi, kadro derinligini filan gectim, milli takim mental olarak bitmis resmen. Kirk yilin basinda gurbet ellerde bir mac izleyelim dedik, icimize oturdu. Bu kadar mi isteksiz oynanir yahu. Elensekte tatile gitsek gibi bir hava var takimda.
Öne çıkan mesajlar