RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 İspanya liginde 22 gola tan bir griezzmann nasıl kadroda yok aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Aceace said: Yalnız Türkiye harici herkes "Biz bitti demeden bitmez" mottosuyla oynuyor :D ahahaha aynen herkes maci dondurmek icin ugrasiyor. Bizimkilerin pili bitti resmen bitti dediler muhtemelen surekli buraya gelmek basari deyip duruyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Wishmaster said: Sahaya çıkıp futbol oynayan biriysen, bir futbolcunun topa yaptığı first touch ile, zor bir topu kontrol edişiyle de keyif alabilirsin. İlla gol lazım değil keyif almak için. Ha bu turnuvada ben ne güzel gol, ne de herhangi güzel bir şey görüyorum. Dümdüz demarke alan bulma üzerine yapılan top çevirmeler, boş alan bulunca ceza sahası dışından şut çekmeler, ya da kenardan çoğunlukla isabetsiz açılan ortalar. Başka bir şey yok. edit: tabi ki bir iki istisna adam var. Onları izlemek keyif veriyor. Ama takımların geneline yayılmış bir savunma ağırlıklı anlayış var. Risk alan takım yok. Nerede o dünya kupasında İspanya'ya sahayı dar eden Şili gibi bir takım.. sunun olmasinda mac sayisinin azligi etken diye dusunuyorum ben. "ben savunmami yapiyim de tek atar yatarim sonra" kafasinda cogu takim. turlar atlandigi zaman guzellesicek bence oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 O kadar abartmayın. Biz de galibiyet için elimizden geleni yapıyoruz. Fatih Terim Ozan'ın saçlarını kestirmiş mesela İspanya maçı öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dogru mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Rewendor said: O kadar abartmayın. Biz de galibiyet için elimizden geleni yapıyoruz. Fatih Terim Ozan'ın saçlarını kestirmiş mesela İspanya maçı öncesi. allahtan sacini duzeltiyordu. dalgayi falan kasirken gol yesek yazik olacakti çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Seru said: dogru mu bu Ya espri yapmış ya gerçekten öyle :P http://www.tarafsizhaber.com/fatih-terim-ozan-tufan-in-sacini-kestirdik-49291 https://eksisozluk.com/fatih-terimin-ozan-tufanin-saclarini-kestirmesi--5131571?focusto=61173869 http://www.ntv.com.tr/euro-2016/fatih-terimtutturdunuz-ozanin-saci,7h81Ax06jkWZpYYgQu9PMQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 abi 3 maç oynatıp ilk 3'ün üst tura çıkma şansı olursa doğal olarak böyle oynar her takım. 3 beraberlik alsan ki türkiye gibi dandik takımlar için bile bu gayet kolay bir hedef durumunda, gruptan çıkman olası. o yüzden bir süre daha sıkıcı maçlara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 RamsesII said: İspanya liginde 22 gola tan bir griezzmann nasıl kadroda yok aklım almıyor Abi Gameiro'sundan, Benzema'sına, Lacazetta'sına kadar kimseyi almadı forvet. Bu üçlünün 80 golü mü ne var bu sezon toplam. Benzema'nın olayı farklı gerçi ama Gameiro bu sene Giroud'dan da Meksika kaplanı Gignac'tan da daha iyiydi. Pogba'ya yer bulamıyor Döşamp, Matuidi hastası resmen. Kante ve Payet de bu kadar büyük çıkış yapınca yerini kaybetti ve istemediği pozisyonlarda oynatıyor Pogba'yı. Onun dışında Adil Rami çok balon stoperdir, güçlü bir rakip affetmez o tandemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Rewendor said: O kadar abartmayın. Biz de galibiyet için elimizden geleni yapıyoruz. Fatih Terim Ozan'ın saçlarını kestirmiş mesela İspanya maçı öncesi. butun mesele ozanin saclariydi zaten. yetersiz fatih faturayi ona kesmis demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 aksam nasil sex dönecek belli degil. ispanya kac cakar bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Turnuvada 3 golü aşar ilk kez bir takım. Ben gol atabileceğimizi düşünmüyorum bu turnuvada pek. 3-0, 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Zaten dünkü basın toplantılarında ne Arda ne FT'nin ruh hali bu maçı, bu turnuvayı kaldırabilecek durumda olmadığımızı kanıtlar nitelikteydi. Bugün de ilk yarı belki dayanırız ama sonrasında handikapımızı yeriz temiz temiz. Arabayı sattım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Teknik direktör, oynamaya utanan futbolcularını teşvik etti ve dünya 90 dakikalığına daha güzel bir yer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 İroniye yabancı nesle karşıyım ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 said: Bugün oynanacak EURO 2016 D Grubu maçı olan Türkiye-İspanya karşılaması için de Mario Gomez bir skor tahmininde bulundu. Gomez "İspanya benim diğer vatanım ama Türkiye Milli Takımında çok sevdiğim arkadaşlarım var ve Onların da başarılı olmasını istiyorum benim için zor tahmin ama bence bol gollü olsun. Karşılaşma 4-4 biter" şeklinde konuştu. Haber Kaynağı: DHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 aktiftablet said: said: Bugün oynanacak EURO 2016 D Grubu maçı olan Türkiye-İspanya karşılaması için de Mario Gomez bir skor tahmininde bulundu. Gomez "İspanya benim diğer vatanım ama Türkiye Milli Takımında çok sevdiğim arkadaşlarım var ve Onların da başarılı olmasını istiyorum benim için zor tahmin ama bence bol gollü olsun. Karşılaşma 4-4 biter" şeklinde konuştu. Haber Kaynağı: DHA He Mario, he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 4 4 ney lan bilerek yapmış ibrislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 4-0 bitecek belli. sonra cikip bildim iste 4 kehkehkeh gülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 0-0-0-0 bitecek bence. 4-0. gol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 su cenk ile oguzhani oynatma hoca allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ispanyaya karsi kimi oynatsan farketmez. Tek sansimiz hirvatlarin da cekleri tokatlamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ilk yarım saatte 2-0 olur. 2. yarı duruma göre biraz daha iteler belki ispanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 mehmet demirkol "takımda içerde sıkıntı var belli" falan dedi. noldu lan takımda? twitter falan da kullanmadığımdan haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 adam bi fikir belirtti diye takımda bişey olmasımı gerekiyor. mehmet demirkol adam mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar