totemic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 beğenilmeyen italya en farklı galibiyeti aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi sikinti alternatif yok. Surada her daim elestirenlerden 22 kisilik kadro cikar desen bundan farkli olmaz. Turnuva basindan beri ayni seyi tartisiyoruz. Yok arkadas forvet iste. En iyi forvetin BJK'nin yedek forvetiyse zaten bunda bir sikinti var demektir. Cenk Tosun oyle aman aman bir adam degil. Yani takiminda inanilmaz formda olup da ya bu nasil oynamaz dediginiz kim var allah askina su an? Yok cunku su 22 adamin cogu formsuz. Yunus Malli vs belki Bullet'in dedigi gibi dusunulebilir ama maalesef Almancilarin ozellikle hic oynamamislarsa monte edilmesi zor oluyor. FT'yi Burak - Tosun konusunda elestirmem. Arda rezaletti cikardi zaten. Oguzhan da kotuydu acikcasi BJK'liler kendilerine gelince de toz kondurmuyorlar. Madem ligin en iyi orta sahasisin o zaman cikip sorumluluk alip top alacaksin. Bir noktada Doruk'un yazdigina katiliyorum gecen sayfalarda gidip de takimi Oguzhan in uzerine kuramiyorsun. Yani herkes formsuz herkes kotuyken X kisisin yerine Y oynasin veya FT nefretinden dolayi su bu oynasin demek sacma. Burak'la Ersan'in durumu da cok alakasiz. Burak Cin'e gidene kadar bile ligde gol atmis bir adam. Elemelerde gol atmis, takimin forveti olmus. Ersan ne zaman oynamis? Maalesef Aziz sakat. Adam da Yalcindi Ali Turandi risklere girmiyor. Zerre laf etmem bu konuda. Bu takim iyi kotu zaten bu kadroyla geldi bu turnuvaya da kotuyuz takim olarak herkes formsuz. Bundan cok farkli 11 cikarabilecek durum da yok. Geri 4 lu de daha iyi alternatifin var mi yok? Bir tek kanatlar ve orta sahada belli seyleri deneyebilirsin ama kimi denesen - bu sene uber performans gostermis biri yok maalesef. Gecen mac performansiyla bir tek Volkan Sen banko oynar burda. Ya da Yasin'i masini deneyeceksin. Yani milli takim 3 ay once kimsenin duymadigi Mor'a kaldiysa kapa gitsin zaten. FT gider Calhanoglu Arda'yla baslarsa gelecek maca size katilirim. Gecen mac performansiyla rezil olmus adamlar bunlar. Ama nedense alternatiflerden de birsey bekleyemiyorum. Ins yaniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Hazard ve Mertens'e üzüldüm, çok çalıştılar. Katı defans kazandı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZTUt7kpM_LA Şunu gördüm şimdi . Aslında reklamda bu kadar oynarken biraz kendileri hissetse şu gerçeği , yemin ediyorum iddaalı takım olabiliriz. Anca reklamdan gelen milyonlara odaklanırlarsa olacağımız anca sonuncu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 sırayla gidelim. BJK'nin yedek forveti dediğin adam Mario gomez'in (gol kralının) ardında yedek forvet. Lige 3 golle başlayıp, 3. hafta gomez oynasın diye kesilen bir adamdan bahsediyoruz. Oguzhan kötü değil, Arda'ya pas atıyor geri gelmiyor top arda kıçını dayayıp yatıyor, ozanda zaten yetenek kırıntısı yok. hakan hayalet gibi geziyor, selcuk'a pas attığında o daha geride oynadığı için faydalı olmuyor. adam Beşiktaş'ta tık tık atiba-sosa-olcay-q17 ile işliyor resmen o bölgeleri, ligin en cok kilit pas atan oyuncusundan bahsediyoruz, kazmalarla iş yapamıyor işte. ozzy üstüne takım kuramıyorsan, oynatma daha iyi. ersan ne zaman oynamış ne demek ya ? gitmeden 17 maçın 14ünde gittii çin liginde 12 maçın 11inde oynamış adama ne zaman oynamış demek... ama burak 2 maç oynayınca yetiyor çok oynamış olması için. yalçın risk değil, asıl ligin mevkisinde en iyi yerlisi Topal'ı ait olduğu yerden alıp stopere koymak risk, ve bunu eleştirmediğin, kimse ses çıkartamadığı için zaten adam at koşturuyor istediği gibi bu kadroyla gelmesi, elinde daha iyileri varken oynatmana engel değil. son sözüne katılıyorum, orası da yine FT'nin hatası, adam teknik direktör değil, ülkenin tüm futbolu ona bağlı ve 4 gündür en kötü görünen, en az hazır olan takım biziz. kapatıp gitmesi gereken FT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 asıl maça gelecek olursak. Belçika potansiyelinin çok altında oynuyor ya, adamların şu jenerasyon geçmeden bişeyler başarması gerekiyor artık ama yok yani beceriksizlikten ölecekler. italya ise tahmin ettiğimden cok daha iyi çıktı, baya çatır çatır oynadılar, savunmada kart sıkıntısı yaşayınca görmek gerek bir de italyanları. çok keyifli maçtı 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bir sürü adam var neymiş sececek adam yokmus burak yılmaz nedir ya deniz kadah'ı falan alsan ondan iyi bekir, yalçın bi sürü adam var ft öküzü işte öff valla baydım yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Yaş ortalaması 31 olan takım turnuvanın en çok koşan takımı falan olabilir. Ayrıca bildiğin birkaç defolu an harici maça da komple hükmettiler. Pozisyon verirken bile hükmediyorlardı resmen. Conte'nin şu Demir Yumruk takımları bir başka oluyor ya, EPL de çok iş yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Topal'in orta sahada oynamasi gerekliligine birsey demiyorum. Herkes hemfikir. Ama adamin bakis acisi opportunity cost uzerine. Daha dogrusu bu kadar komplike dusunmemis olsa da bir noktada katiliyorum. Ersan Balta veya Balta X kisilik riske girmek yerine - FB'de stoper oynadigi zaman da fena oynamamis (yoksa kotu muydu bilemedim) ve guvendigi Topal' oynatiyor. Cunku mantik su: Orta sahada fazla alternatifim var. Simdi eger Hakan, Selcuk, Ozan vs bu adamlar formda olsalardi buna birsey diyemezdik ki bence mantikli da olabilirdi. Ama dokuluyorlar ki bu dogru. Ama orta sahayi kalabalik tutmak basindan beri kafasinda olan seydi FT'nin. Ve burada pas alisverisini yapabilecek bir duzen istedi muhtemelen. Ha takim nasil hucuma cikar burda bir plan yok cok belli. Sikinti - Oguzhan - Arda - Hakan ile kafasinda ne vardi bilmiyorum ama olmuyor. Ama mesela Arda bok gibi bir sezon gecirdigi icin Hakan da bir turlu bu takimdaki rolunu bilemedigi icin. Ancak bu konuda elemelerden beri degisen pek birsey yok aslinda? Ama simdi gelelim alternatife. Benim size katilmadigim nokta cok da alternatif olmamasi uzerine. Yani Arda cikar X girer ama cok sey degisir mi emin degilim. Bu milli takimin bir oyun plani yok - bu milli takimin oyun plani hic bir zaman olmadi. Ustune boktan formlar da eklenince zaten zayif bir takima donusuyoruz. Benim altini cizmek istedigim nokta zaten iyi bir takim olmadigimiz. Gomez'in arkasinda olmasi neyi degistirir? Bu milli takimin su an baktiginda adam gibi santraforu yok iste. Dandirik Ruslarin bile 50 kusur gol atmis adami var. E bakinca Gomez cok iyi ok. O da Almanya'da yedek degil mi? Yani Cenk bu takimi sirtlayacak bir adam mi? Degil. Burak oyle mi? O da degil. Benim buna itirazim yok zaten. Peki Burak'i almayip ne yapacaksin? Erding le mi oynayacaksin? Cenk in cikip Burak in girmesi gayet normal maca baktigin zaman. Yine altini ciziyorum. Cok da alternatifin yok bu takimda. Alacagin adamlar Volkan Sen olur Yasin olur. Zayif kadro kotu performans taktigi olmayan hoca. Ha ne olurdu baskasi gelse zaten turnuvaya bile zor giderdik muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Yoo , savunmayı gökhan ersan hakan caner yaparsın , orta sahayı selçuk nuri yaparsın , kanatlarda volkan şen emre mor yaparsın , forvet arkası ozzy ve forvet cenk. Şu kadroyla kaybetsek bile itiraz edecek var mı içimizde? Şu kadroyla en muhteşem ilk 11 bu değil diyenimiz var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 turnuvaya zaten bala gote girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 serhat neler dönmüş burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 olay kim girecek değil abi. arda çıkıp random biri girdiğinde direk 1 kişi fazla oynamaya başlıyoruz. adamın cidden 1 olumlu hareketi yok, top tutamıyor top süremiyor, önünden geçen topa uzanamıyor bile. haliyle adam çevresini de bozuyor, ona yakın herkesin oyununu etkiliyor, direk teşekkür edip ilk otobüsle opet'e yollamazsak gol atamadan eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi Nuri dedigin adam kac mac oynadi bu sene Dortmund'da. Cidden merak ediyorum. Milli takimda da hep boktan oynamis bir adam. Keske iyi olsa. Yani orta sahaya Topal'i da koysan bi bok olmaz bu takimdan demek istedigim o. Hirvatistan'i filan yenemezsin yani. Keske Tore cezali olmasaydi. Biraz dinamizm lazim. Yani bakinca kafasiz Volkan Sen filan bile fark yaratiyor oburleri olu gibi. Yani Yasin, Potuk filan belki bir dinamizm getirir. Arda ile ilgili herseye katiliyorum. Gelecek mac 11 baslarsa dediklerinizin altina imzami atarim - ha oynayacak muhtelemen:) Ama iste Mor girip su takimda fark yaratiyorsa takim cidden kotu demektir. Bunu kabul etmek lazim. Su turnvanin en dandik 2-3 takimindan biriyiz muhtemelen ama zaten oyle gelmedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 potuk niye kadroda yok mesela ? hakan'ın yaptığı neyi yapamıcak ? çünkü hakan hiç bişey yapmadı, freekick vursun diye 90dk sahada kalan adam dağa taşa attı onları da. potuk 5 kat faydalı olurdu, yeteneksiz diye kızdığımız olcay daha fazla tehlike yaratırdı. bunlar topsuz oyunda olan adamlar. hakan ve arda toplu oyunda bile yok topsuzda nasıl olsun. öyle olunca ortaya hayvan gibi yük biniyor, ozan patlıyor, selçuk da çok geride kalıyor mecburiyetten, iyice ileri ile bağlantı kopuyor ispanya üstümüzden geçer bu 11 ile FT 1 maçta ders alacak adam değil, 4-5 mac kafasına vurmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Olcay ve Potuk konusuna itirazim yok. Dedigim gibi gelecek mac Hakan - Arda ile baslayacak mi baslamayacak mi gorecegiz. Ama mac oncesi yazmistim FT klasigi, ilk mac sacma sapan oynayip yeniliriz sonra kadroda revizyona gider toparlariz diye. Sadece bu seferki argumanim neyi revize edersek edelim birsey olmayacagi yonunde. Defans ve forvet belli ama ortada denemeler yapilabilir. Ha hazirlik maclari ne icindi demek lazim ama su milli takim da senede 3-5 mac yapip beraber oluyor. Acayip de deneyemiyorsun aslina bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Şu kadrodaki en radikal tercih Arda'nın kesilip Olcay'ın 11 başlaması olabilir. Hakan veya Oğuzhan'dan biri de kesilip orta saha Topal - Selçuk ikilisi olmadığı sürece bir bok olmaz. Hatta; Burak Olcay-Hakan(Oğuzhan)-Volkan Selçuk-Topal Caner-Balta-Ahmet-Gökhan Volkan en ideal kadro bana kalırsa. normalde Olcay'ı 11 yazmaz, son 30 dakikanın adamı derdim de Arda o kadar kötü ki ve toplanamayacağından o kadar eminim ki Olcay'ı direkt yaz. Yetenek eksikliğini zaten çevresinde oynayan adamlar kapatır. Sette onun gibi bir hamala ihtiyacı var bu takımın kanatlardan en az birinde. Caner'in performansı da arttırır. Sola devrilerek oynayan Hakan veya Oğuzhan'ı da çok rahat kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Veya biraz daha radikal bir iş yapıp göbeği Oğuzhan-Topal yapıp çift forvet direkt Cenk-Burak oynatıp; Cenk'i sahte 9 gibi kullanabilir. Gerçi bu şekilde de stoperlerden en az birinin ileride onunla adam karşılayabilecek şekilde ileride oynamaya ve basmaya alışkın tipte olması gerekiyor. O da işte şuan yok güvenilir olarak. Ersan mesela alınsa olabilirdi. Ersan - Ömer ikilisi tam bu oyunun adamları olurdu bak ki ikisi de yok... Cenk'in en verimli olduğu alanlardan biri de bu göreviydi BJK de mesela özellikle Gomez ile birlikte çift santrafor oynadıklarında. adam sezonda 6 altı asisti bu şekilde yaptı. Cenk'ten mesela Burak'lık beklersen de çöp olur. Hırvat maçındaki gibi oyun mentalitesiyle oynayacaksak Cenk'i hiç oynatmasa daha iyi -1 yazarsın direkt. Kalite meselesi değil işte milli takımın olayı, oyuncu havuzundaki çeşitlere göre oyun düzeni çıkarmak. Yapanı da gerçi bizim millet afaroz etti hep yine FT'ye döndüler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Dark, bu dediklerin guzel ama kagit uzerinde. Yani pratikte oldugunu gormek icin bunlari onceden defalarca denemis olmak gerekli. Maalesef milli takimlarda genel olarak varyasyon deneyememe sikintisi oluyor. Mesela turnuvaya birsekil geldigin takimi bozamiyorsun kolay kolay. O gunden beri de milli takim 2 veya 3 mac yapti heralde. Bu noktada Arda'yi ilk mactan kesmek kolay olmayabilir. Ama simdi elinde firsat varken ne yapacak FT onu gorecegiz asil. Benim zaten ilk mactan umidim yoktu kafasindakini oynayacakti zaten ki fail olduk. Yani esneklik zor oluyor milli takimdaki bu konuda radikal kararlar almak zor. Gidip Ersan ve Omer le turnuvada oynamazsin yani eger hic bunlarla oynamamissan. Benim bastan beri soylemeye calistigim oydu. Bir sekil ite kaka buraya geldi takim 2 ay once. Hani diger oyuncular da uber performans gostermediklerine gore o zaman e bu kesin oynar diyebilecegin bir durum olmadi hic. Ama ortada rezalet bir mac varken birseyleri degistirmek lazim. Katildigim nokta Cenk veya Burak tek olduklari surece bu takim gol mol atamaz. Farkli birseyler denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 FT olmasa şu kadro ile müthiş işler yapılır. Gerizekalı ft de aynı biliç gibi sağ bek eksik olunca 4 adamın yeri değişirtirirdi takımda, bu da kopyası. EN sağlam en sağlam ön liberoyu almış vasat verimsiz bir stopere dönüştürdü. sanki mehmet topal üst düzey stoper almış oraya koyuyor. Koy şu adamı ön liberoya, defansa ahmet çalık ı alsan yine performansı artar şu takımın. Bırak Hakanı artık sokma şu ilk 11 e. Forvete koyacaın adam için çöp çek, sıkıntı orta sahada gerisi hikaye. Hani milli takım şu hırvatların maçındakinden daha kötü oynayamaz random 11 adam yazsan ilk 11 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bizim takımın oynaması gerekn 11 belli abi. bu sene ligde birbiriyle muhteşem uyum içerisinde oynamış ve övgü almış ; oğuzhan , olcay , cenk kombosu var.. defans aynı kalsın lafım yok ; koy ortasahaya oğuzhan - selçuk (Oğuzhan bu sene atiba'nın partneri olduğu için çok geliştirdi orda kendini ; kanatlara volkan şen - olcay - emre mor - arda 4 lüsünden 2 sini seç ; hakanı serbest bırak ortada arada ardayla yer değişsinler arda oyundayken. koy ileriye cenki bak nasıl oynuyor milli takım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Sotto said: Burak'la Ersan'in durumu da cok alakasiz. Burak Cin'e gidene kadar bile ligde gol atmis bir adam. Elemelerde gol atmis, takimin forveti olmus. Ersan ne zaman oynamis? Maalesef Aziz sakat. Adam da Yalcindi Ali Turandi risklere girmiyor. Zerre laf etmem bu konuda. Esas riski o adamları almayarak aldı zaten ve risk gerçekleşti. Alınan risk orta sahadaki en sert adamımızı Stopere çekmek ve orta sahada ezilmekti. Adamlar orta sahayı yok ettiler resmen. Orta sahada Topal'ın alternatifi yok. Selçuk/Oğuzhan o tip adamlar değil . Arda konusunda da aynen, adam 1 yıldır maç oynamamış, bu kadar kötü olması normal, en hazır adamı oynatacaksın. Arda'nın ölüsü Volkan/Emre/olcay dan daha iyi değilmiş, mesela bunu görmüştür umarım FT Hakan da geberik mesela, adam 2 frikiki de saçmasapan bi yere vurdu. Zaten göbeği sabri kadar olmuş, kes gitsin. edit: Bu arada çift forvet oynamak da hiç saçma bi fikir değil İspanya karşısında. Ama forvetler adam gibi koşacak basacak. Çek maçında Pique defalarca rakip caza sahası önüne geldi ve oralarda kaldı Çekleri boğarken. Kanatlarda Volkan/Olcak ileride Burak/Cenk 4 tane koşan adam iyi bir pres gücü oluşturur ki çok lazım olacak. Orta sahadaki adamlardan biri de Topal olsun ama hayal artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 abi yazık olmus hollanda ciksaymis xeske dedim hırvatistan macini izleyince ispanya macina da o ilk 11 le baslarsa sinyor gerzo sepeti koluna takmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Abi Arda'yı kesmez Terim boşuna burada kendinizi paralamayın. Reklamlar vb hep Arda üzerinden dönüyor milli takımda, sanki başka kimse yokmuşçasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ersan gelseydi Hakan Balta nın pozisyonunda oynardı ikisi de sol CB oynuyorlar. Cok zorlarsan sag CB oynarlar mı oynarlar ama Mehmet Topalın oynamasından bir farkı olmaz. O yuzden Ersan ı bu tartısmalara dahil etmek anlamlı degil. Hakan Balta hazırlık maclarında da bir onceki macta da iyi oynadı. Yalcın argumanı bile daha dogru Ersandan yani. Onun dısında Arda sezonun 2. yarısında 25 macta oynadı. Onceki 6 ay oynamaması durumu var ama az mac yapmıs denemez. Arda nın problemi cok buyuk ihtimal oruc. Top ezdigi macları cok izledim ama bu kadar yuruyecek halinin olmadıgını hic gormemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar