Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Gizli said: Gizli said: mori'nin noyanın mesajlarını taklit ettiği konuyu unuttunuz mu? https://forum.paticik.com/read.php?62,7356921,page=1 sequonun questleri https://forum.paticik.com/read.php?62,7035476,page=1 https://forum.paticik.com/read.php?62,7038702,page=1 https://forum.paticik.com/read.php?62,7067201 lan olm şunları da ekleyin listeye ekliyorum da, ufak bir açıklama da yazarsan onları da ekleyeyim. bütün başlıkları okuyamıyorum malum. tamam gerek kalmadı, gayet açıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 şu foto noyan'in mi gerçekten http://i.tmgrup.com.tr/tk/2010/05/23/Haber/15155289000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Evet ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 evet, bu gotu nerde gorsem tanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bİ SN. Aslı Tandoğan bizim forumda mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bLackcha0s said: olm ne garip forumuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Sorieno said: Bİ SN. Aslı Tandoğan bizim forumda mı şimdi? bir zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 benjani said: Pordakal said: Eğer benden önce başka biri linki paylaştıysa mutluluklar. Eğer benim linkimi beğenmeyip koymazsanız yine mutluluklar. https://forum.paticik.com/read.php?62,3484776,page=3 nası koyulmadı bu topiğe bu legbra meriçti galiba Excel de su konu icin bilen biri aciklama girsin demisler de. Olay 0ne adli kullanicinin dory'e attigi özel mesajları legbranin foruma ifsa edip ayaginizi denk alin mesaji vermesi uzerine o konuda 0ne cikip ben yazdim demesi ve sonrasinda legbra ve arkadaslarinin a.k.a o zamanlar "sendika" tayfasinin bu cocugun uzerine oynamasi. Ha o da susmuyodu sürekli cevap yetistiriyodu. Hakediyodu da haketmiyodu da oyle bisey iste. Simdi onlardan kimse yok forumda ilk elden anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sendika hakkında konusmaya kim izin verdi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sendika ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 5-10 kisilik cekirdek kadroya sahip eski pati dota tayfasiydi. Ama sendika hakkinda konusmak icin kimseden izin alinmasi gerektiğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 o zaman sendika topici yollayın ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 0ne said: 14.08.2008 Neyse her ne kadar işlerin buraya gelmesini istemezdim ama bazı arkadaşlar çekememezlikten dolayı getirdi. 3-5 gün sonra bunlar hep önüme sunulucak yada herhangi bi şeyde ilk olarak hedef gösteriliceğimi bildiğim için.Şu an itibariyle son postumu atmış bulunuyorum. atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 one'ın kızlardan birine attığı bir özel mesaj vardı neydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 illa efsane topic olacak değil, drama topikleri diye bir subgenre de açayım ben en iyisi. bunda drama var belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ne değişik derail olmuş topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sendika patinin yozlaştığının göstergesiydi ama yapacak bişey de yoktu. doto toyfoso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Red said: one'ın kızlardan birine attığı bir özel mesaj vardı neydi o. benden once teklif edildiyse mutluluklar, edilmediyse birsey falan filan. neydi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bi arka sayfada topic var iste. O konu drama konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ginaly said: 0ne said: 14.08.2008 Neyse her ne kadar işlerin buraya gelmesini istemezdim ama bazı arkadaşlar çekememezlikten dolayı getirdi. 3-5 gün sonra bunlar hep önüme sunulucak yada herhangi bi şeyde ilk olarak hedef gösteriliceğimi bildiğim için.Şu an itibariyle son postumu atmış bulunuyorum. atamadı. şunun ayınısını kuddusi de yapmamış mıydı ya, bir ton trip atıp hesabı kapatıyorum demişti. iki ay sonra tırım tırım geri geldi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 one başka hesapla geldi gızlarla ilgili dertlerini anlattı daha yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Pordakal said: benjani said: Pordakal said: Eğer benden önce başka biri linki paylaştıysa mutluluklar. Eğer benim linkimi beğenmeyip koymazsanız yine mutluluklar. https://forum.paticik.com/read.php?62,3484776,page=3 nası koyulmadı bu topiğe bu legbra meriçti galiba Excel de su konu icin bilen biri aciklama girsin demisler de. Olay 0ne adli kullanicinin dory'e attigi özel mesajları legbranin foruma ifsa edip ayaginizi denk alin mesaji vermesi uzerine o konuda 0ne cikip ben yazdim demesi ve sonrasinda legbra ve arkadaslarinin a.k.a o zamanlar "sendika" tayfasinin bu cocugun uzerine oynamasi. Ha o da susmuyodu sürekli cevap yetistiriyodu. Hakediyodu da haketmiyodu da oyle bisey iste. Simdi onlardan kimse yok forumda ilk elden anlatsin. abi niye kendinden 3. tekil şahıs kullanarak bahsediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sezar da kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsedermiş. o falanca sebepten böyle yaptı falan, demek ki büyük adamlar öyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 nukebaslikli kiz vardi original bonzie :D onu da bulsun madem arşivciler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar