nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 valla yine hd izlerim ama daha ucuza izlerim. Bir de mesela Martian 4tl kiralık. Aylardır Netflix'e gelmesini bekliyorum. Ama vizyondan çıkar çıkmaz kiralamaları saçma olurdu zaten sanırım :/ neyse bluray seviyorsan o en güzeli zaten canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 türkiyede evde film izlemek için niye para veriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Fistan said: türkiyede evde film izlemek için niye para veriyosunuz +1905 dünyada korsan film sektöründe bir numarayız. torrenti geç, online izlemede bile cam gibi ekranlar var. boşuna para vermeyin. he bu tarz konularda izleme deneyimini kolaylaştıran bişi olur az mantıklı da öyle bişi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mantiginiza hayranim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yaşadığınız ülkenin mini çakallıklarına, kestirme yollarına alışmak varken over-etik kasma mantığına hayranım ben ayrıca. yok yere hayatı zorlaştırmaya gerek yok. filme para vermem, belediyede tanıdık müdürse sıraya girmem, işyeri sahibiysem aşırıya kaçmadan yasanın etrafından dönerim, ticaret yaparken abartmadan yalan söylerim (kazıklamak başka, karıştırmayın), işimin düşeceği insanla aramı iyi tutup bana zarar verecek ya da fayda sağlamayacak adamla yüz göz olmam, iyilikten anlamayacak tepeme çıkacak adama iyilik yapıp yüz göz olmam. welcome to turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Aha...ha... Hepimiz oyle hayvan insanlariz zaten de bir korsan isinde dogru davraniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ha bu arada konuyla ilgili beleşçi, dh ölücüsü sanmayın. 2 tl internette filme vermem diyen ben, gidip nba league pass almışımdır. neden? çünkü kullanıyorum ve bedavanın veremediğini veriyor. internette hd kaliteli link bulmak sıkıntı nba maçlarında. ve nba league pass'de her maç var, maç tekrarlı full var, geniş özetler var, bir ton özellik var. boş dönemimde basarım aylık üyeliği mesela. ama onu da gidip enayi gibi 50 liradan yapmam. geçerim free-vpn'den hindistan'a, oradan rupiyle öderim, 30 liraya gelir. size de tavsiyem internette alışveriş yapacağınız vakit her şeyle "dh ölücüsü" diye dalga geçeceğinize kampanyaları, fırsatları sömürüp suyunu sıkana kadar her türlü şeyi en ucuza getirmeye çalışmanız. emin olun bunu yapınca kuulluğunuzdan bir şey kaybetmezsiniz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 GERGE said: Aha...ha... Hepimiz oyle hayvan insanlariz zaten de bir korsan isinde dogru davraniyoruz. almanya'da (örnek, yasaları sert diye) olsam ben de korsan film izlemem abi. ama türkiye'de her b.k dönerken film korsan izledim başıma bir şey gelecek korkusu taşımam. ve maalesef paramız değersiz olduğu için bu tarz hizmetlerde okkalı fiyatları geçiriyorlar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 başıma bir şey gelecek korkum yok benim ama yasal yoldan izleme imkanım varken korsan istemiyorum hepsi bu. Steam çıkıp geliştiğinden beri korsan oyun indirmiyorum mesela. Gerekirse bi sene indirim bekliyorum ama parasını verip oynuyorum. Netflix'ten sonra da pek film/dizi indirmedim. Ama bulamadığımı kapıyorum. Hizmet sunulmazsa sömürürüm torrenti, orada affetmiyorum benim etik çizgim de orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Ayda 65TL kadar veriyorum ben legal eglencege, mutluyum. Netflix, BluTV, Crunchyroll, Funimation ve Deezer bu kadar tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 gerge blutv nasıl bişey diğerlerinden farkı ne şimdi baktım da türk film arşivi çok güzel fiyatı da iyi gibi 6.90 yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Dizi-film izlemiyorum pek ya. Genel olarak voleybol maclarini takip icin kullaniyorum =) TV izliyorum bir de canli arada. Netflix arsiv epey daha iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 65 liraya fakir doyurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 GERGE said: Ayda 65TL kadar veriyorum ben legal eglencege, mutluyum. Netflix, BluTV, Crunchyroll, Funimation ve Deezer bu kadar tutuyor. abi sen adamsın. blutv ayda 7 tl ve nba tv varmış. ahsahdhas, efsane ayar yemiş gibi hissediyorum. direkt üye oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 nileppezdel said: başıma bir şey gelecek korkum yok benim ama yasal yoldan izleme imkanım varken korsan istemiyorum hepsi bu. Steam çıkıp geliştiğinden beri korsan oyun indirmiyorum mesela. Gerekirse bi sene indirim bekliyorum ama parasını verip oynuyorum. Netflix'ten sonra da pek film/dizi indirmedim. Ama bulamadığımı kapıyorum. Hizmet sunulmazsa sömürürüm torrenti, orada affetmiyorum benim etik çizgim de orada şuna katılıyorum ben de. steam çıktığından beri sanırım 2 tane oyun korsan indirdim onlar da steamde yoktur muhtemelen te 2000lerin oyunları. bekliyorum steamden alıyorum. içim rahat. crack falan derdim yok. netflix e geçtim dizi hiç indirmedim sanırım, sadece the walking dead işte o çıkmıyor orda. sezon bitmesini bekliyorlarmış sanırım. toplu koyacaklarmış. zaten netflix dizileri epey götürdü beni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 torrentteki oyunları bilgisyara indirmek daha masraflı. Zararlı yazılım geliyor OS'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ben de google'a bilmemne izle yazdığımdan beri iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Cabuk Media Server i Duymadınız siz daha sanırım ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Red said: 50tl veririm yani bi imax parası. varsın 2-3 ay geç izleyek sdfs hangi imax lan o? akasyada bile pazar akşamı gitsen 30 diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Yol + bilet + su 40TL filan ediyor oturdugun yere gore. Bir de yemek yiyeyim dersen zaten 60-70TL oluyor. Dusundum de, benim odedigim 65TL arkadaslarin bir yemek+sinema aksaminin parasi. Ki bu aksamlari Netflix ya da Crunchyroll gecelerine cevirdigimiz cok oldu son zamanlarda ev yapimi yemeklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Flassh said: 65 liraya fakir doyurursun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 sinemaya gitmek bir sosyal aktivitedir, evde izlediğin film yerini tutmaz. Evde film ya da tv izlemek de güzeldir, arkadaşlarla toplanıp film/maç izlemek de. Ama benim için birbini ikame eden şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 sinemada vırvır konuşan kahve höpürdetip mısır yiyenler geriyor beni. üstüne filmi anlamaz sıkılır ışıl ışıl ekranlarından tinder falna gezerler. buna katlanmak için mi 30 tl verdim lan der pişman olurum her seferinde. bir de bunları paket olarka satıyorlar bu kişiler saydığım her aktiviteyi aynı anda yapan tipler. filmine göre kitle biraz değişebiliyor veya tesadüfen onlarla beraber oturmazsan yırtıyorsun. sinemayı ne kadar sevsem de, ve son yıllardaki dijital projeksiyon teknolojileriyle evden hala daha iyi deneyim sunar hale gelse de özellikle sinemalık film olmadığında gitmiyorum. tanrı sizi önünüze sparkcaster oturmasından korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 sinema kültürü diye bir şey kalmadı ya. star wars izlerken en az 20 kişi film boyunca snap atıyordu. filmi izlemediler bile ldsfjs evde 3 koca kase mısır patlatıyorsun. 1 litre de kola alıyorsun. bağlıyorsun hdd yi 120 ekrana. tamam işte. daha ucuza geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 abi naptın bana benzersin sonra? film yemeğe bahane olmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar