Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Play Movies

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

türkiyede evde film izlemek için niye para veriyosunuz

+1905

dünyada korsan film sektöründe bir numarayız. torrenti geç, online izlemede bile cam gibi ekranlar var. boşuna para vermeyin. he bu tarz konularda izleme deneyimini kolaylaştıran bişi olur az mantıklı da öyle bişi de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığınız ülkenin mini çakallıklarına, kestirme yollarına alışmak varken over-etik kasma mantığına hayranım ben ayrıca. yok yere hayatı zorlaştırmaya gerek yok. filme para vermem, belediyede tanıdık müdürse sıraya girmem, işyeri sahibiysem aşırıya kaçmadan yasanın etrafından dönerim, ticaret yaparken abartmadan yalan söylerim (kazıklamak başka, karıştırmayın), işimin düşeceği insanla aramı iyi tutup bana zarar verecek ya da fayda sağlamayacak adamla yüz göz olmam, iyilikten anlamayacak tepeme çıkacak adama iyilik yapıp yüz göz olmam.

welcome to turkey.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada konuyla ilgili beleşçi, dh ölücüsü sanmayın. 2 tl internette filme vermem diyen ben, gidip nba league pass almışımdır. neden? çünkü kullanıyorum ve bedavanın veremediğini veriyor. internette hd kaliteli link bulmak sıkıntı nba maçlarında. ve nba league pass'de her maç var, maç tekrarlı full var, geniş özetler var, bir ton özellik var. boş dönemimde basarım aylık üyeliği mesela. ama onu da gidip enayi gibi 50 liradan yapmam. geçerim free-vpn'den hindistan'a, oradan rupiyle öderim, 30 liraya gelir.

size de tavsiyem internette alışveriş yapacağınız vakit her şeyle "dh ölücüsü" diye dalga geçeceğinize kampanyaları, fırsatları sömürüp suyunu sıkana kadar her türlü şeyi en ucuza getirmeye çalışmanız. emin olun bunu yapınca kuulluğunuzdan bir şey kaybetmezsiniz olm.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Aha...ha...

Hepimiz oyle hayvan insanlariz zaten de bir korsan isinde dogru davraniyoruz.

almanya'da (örnek, yasaları sert diye) olsam ben de korsan film izlemem abi. ama türkiye'de her b.k dönerken film korsan izledim başıma bir şey gelecek korkusu taşımam. ve maalesef paramız değersiz olduğu için bu tarz hizmetlerde okkalı fiyatları geçiriyorlar bize.
Sosyal ağlarda paylaş

başıma bir şey gelecek korkum yok benim ama yasal yoldan izleme imkanım varken korsan istemiyorum hepsi bu. Steam çıkıp geliştiğinden beri korsan oyun indirmiyorum mesela. Gerekirse bi sene indirim bekliyorum ama parasını verip oynuyorum. Netflix'ten sonra da pek film/dizi indirmedim. Ama bulamadığımı kapıyorum. Hizmet sunulmazsa sömürürüm torrenti, orada affetmiyorum benim etik çizgim de orada
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

başıma bir şey gelecek korkum yok benim ama yasal yoldan izleme imkanım varken korsan istemiyorum hepsi bu. Steam çıkıp geliştiğinden beri korsan oyun indirmiyorum mesela. Gerekirse bi sene indirim bekliyorum ama parasını verip oynuyorum. Netflix'ten sonra da pek film/dizi indirmedim. Ama bulamadığımı kapıyorum. Hizmet sunulmazsa sömürürüm torrenti, orada affetmiyorum benim etik çizgim de orada

şuna katılıyorum ben de. steam çıktığından beri sanırım 2 tane oyun korsan indirdim onlar da steamde yoktur muhtemelen te 2000lerin oyunları. bekliyorum steamden alıyorum. içim rahat. crack falan derdim yok.

netflix e geçtim dizi hiç indirmedim sanırım, sadece the walking dead işte o çıkmıyor orda. sezon bitmesini bekliyorlarmış sanırım. toplu koyacaklarmış. zaten netflix dizileri epey götürdü beni yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yol + bilet + su 40TL filan ediyor oturdugun yere gore. Bir de yemek yiyeyim dersen zaten 60-70TL oluyor.

Dusundum de, benim odedigim 65TL arkadaslarin bir yemek+sinema aksaminin parasi. Ki bu aksamlari Netflix ya da Crunchyroll gecelerine cevirdigimiz cok oldu son zamanlarda ev yapimi yemeklerle.
Sosyal ağlarda paylaş

sinemada vırvır konuşan kahve höpürdetip mısır yiyenler geriyor beni. üstüne filmi anlamaz sıkılır ışıl ışıl ekranlarından tinder falna gezerler. buna katlanmak için mi 30 tl verdim lan der pişman olurum her seferinde. bir de bunları paket olarka satıyorlar bu kişiler saydığım her aktiviteyi aynı anda yapan tipler. filmine göre kitle biraz değişebiliyor veya tesadüfen onlarla beraber oturmazsan yırtıyorsun. sinemayı ne kadar sevsem de, ve son yıllardaki dijital projeksiyon teknolojileriyle evden hala daha iyi deneyim sunar hale gelse de özellikle sinemalık film olmadığında gitmiyorum.

tanrı sizi önünüze sparkcaster oturmasından korusun.
Sosyal ağlarda paylaş

sinema kültürü diye bir şey kalmadı ya.

star wars izlerken en az 20 kişi film boyunca snap atıyordu. filmi izlemediler bile ldsfjs

evde 3 koca kase mısır patlatıyorsun. 1 litre de kola alıyorsun. bağlıyorsun hdd yi 120 ekrana. tamam işte. daha ucuza geliyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...