totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 dayanamadım 2.5 sene sonra actım accı pişmiş kelle gibiyim. sıfırdan başlamış gibi oldum oyuna hangı realmde ne oynamalı gençler? var mı aktif oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 üzüldüm senin için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 niye ya.. çok heyecanlı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 1 hafta sonra bayacaksın. ben son 5 ayda 2 kere başlayıp bıraktım sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 legion bekle bu ara yapılcak bişey yok he ben koşar etrafa bakınır ormancı mod takılırım diyosan vakit geçer ama pve olarak bişi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 işte bende legion gelene kadar birşeyler kasar yeniden öğrenırım dıyorum garison falan hiçbirşey yok bende. 2007'de başladığım yerdeyim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Ben 40 gündür falan oynuyorum ya, büyük keyif alıyorum oyundan. Tabii raid'lere falan yetemedim ne yalan söyliyim. Yorgun geliyorum bir de raid falan kaldırmadı bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 applev0dka said: 1 hafta sonra bayacaksın. ben son 5 ayda 2 kere başlayıp bıraktım sdsfs +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Gel twisting nether a orada horde oyna yardimci oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Hani ben TN de horde um hiç yardımcı olan yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 forumun yaşı ilerledi oyun oynayan pek yok.10 sene sonra herkes prostatdan konuşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Wow zorlar her bünyeyi, raid yapacaksan haftada en az 12 saat kasacan. +4-5 saat farmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 ya legion alpha videolarını izleye izleye çok pis hypelandım. pvp dengeleri falan güzel olmuş pvp talentı. acaba diyorum legiona kadar alt mı kassam casual. ama 40 tl olmuş ya kurdan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 2 aylık 55 lira falan gg'de. Ya da 1k'sı 40 kuruşa gold alıp 80k'ya token da alabilirsin; ama token daha pahalıya geliyor :P Btw gold kolay geliyor, benim yalnıca bir karakterim var garrison'unu düzgün kullandığım ve her gün en az 1k gold geliyor sırf follower + shipyard missonlarından. Günde 1 kez görev veriyorum hem de lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 deadwoll said: 2 aylık 55 lira falan gg'de. Ya da 1k'sı 40 kuruşa gold alıp 80k'ya token da alabilirsin; ama token daha pahalıya geliyor :P Btw gold kolay geliyor, benim yalnıca bir karakterim var garrison'unu düzgün kullandığım ve her gün en az 1k gold geliyor sırf follower + shipyard missonlarından. Günde 1 kez görev veriyorum hem de lel. 3 alt kastim bundab dolayi butun meslekleri de 700 ledim her meslek mevcut ;) Simdi 4. Alt geliyor token alak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ben 2-3 sene önce TN'deki tüm karakterleri Maelstrom'a atalarının yanına geri geçirdiydim, 6 tane falan 90 lvl karakter boş duruyorlar orada şimdi QQ. Şimdi TN'de bi druid bi de paladin var 100 lvl, ikisinde de meslekler full ama paladini boostla 100'lemiştim o yüzden 8 tane follower'ı var sadece ve gidip inn'den follower seçmeye üşeniyorum LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 zaman yok artık oynamak için. üniv hayatında oynayacak oyundu bu, çalışma temposuyla oynanmaz. 1900-0100 mesai yapiyorduk lan world first yapcaz diye şimdi nerde o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 senko harika özetlemiş en azından benim hayatımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selçuk sen ne oynuyodun wow'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hemen hemen herşeyi oynadım hacı en hardcore rouge oynadıydım ama wotlk zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 legion gelene kadar achievement hunt yapıyorum ben. Eğlenceli oluyor. Loremaster kasıyorum şu an. Northrend, Pandaria ve Cata görevleri var yapmadıım. Onlarda çok değil. Sonra Dungeon ve raid achievement peşinde koşacam. Altoholic değilsen, legion gelene kadar iyi zaman öldürür. Casual da yapılıyor hani bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Tokenla alım devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 token en son 80k civarına dayanmıstı ya. 28k falanken almadım aptal gibi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi şaka gibi kaç kere rüyama girdi şu nalet oyun, ben de başlayacam tekrar casual da olsa, şirketten birini de ayarttım onu da başlatcam adamın evlilik hayatını bitircem haberi yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 deadwoll said: Ben 40 gündür falan oynuyorum ya, büyük keyif alıyorum oyundan. Tabii raid'lere falan yetemedim ne yalan söyliyim. Yorgun geliyorum bir de raid falan kaldırmadı bünye. Legion ile casualbear raiding guildi kurup akalım ya. Raidsiz, ortamsız bayıyor anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar