Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden başladım lan

totemic

Öne çıkan mesajlar

2 aylık 55 lira falan gg'de. Ya da 1k'sı 40 kuruşa gold alıp 80k'ya token da alabilirsin; ama token daha pahalıya geliyor :P

Btw gold kolay geliyor, benim yalnıca bir karakterim var garrison'unu düzgün kullandığım ve her gün en az 1k gold geliyor sırf follower + shipyard missonlarından. Günde 1 kez görev veriyorum hem de lel.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

2 aylık 55 lira falan gg'de. Ya da 1k'sı 40 kuruşa gold alıp 80k'ya token da alabilirsin; ama token daha pahalıya geliyor :P

Btw gold kolay geliyor, benim yalnıca bir karakterim var garrison'unu düzgün kullandığım ve her gün en az 1k gold geliyor sırf follower + shipyard missonlarından. Günde 1 kez görev veriyorum hem de lel.

3 alt kastim bundab dolayi butun meslekleri de 700 ledim her meslek mevcut ;)

Simdi 4. Alt geliyor token alak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2-3 sene önce TN'deki tüm karakterleri Maelstrom'a atalarının yanına geri geçirdiydim, 6 tane falan 90 lvl karakter boş duruyorlar orada şimdi QQ. Şimdi TN'de bi druid bi de paladin var 100 lvl, ikisinde de meslekler full ama paladini boostla 100'lemiştim o yüzden 8 tane follower'ı var sadece ve gidip inn'den follower seçmeye üşeniyorum LOL
Sosyal ağlarda paylaş

legion gelene kadar achievement hunt yapıyorum ben. Eğlenceli oluyor. Loremaster kasıyorum şu an. Northrend, Pandaria ve Cata görevleri var yapmadıım. Onlarda çok değil. Sonra Dungeon ve raid achievement peşinde koşacam. Altoholic değilsen, legion gelene kadar iyi zaman öldürür. Casual da yapılıyor hani bunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...