Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bu arada taahhütünün daha başında olanlar falan varsa rahatlıkla geçebilirler. Taahhüt iptal bedelleri daha düşük oluyor. Lise arkadaşlarımdan biri VF'de öteki TC'de çalışıyor. VF'deki mühendis ama nişanlısı VF'nin müşterilerle ilgilenen bir departmanında. Whatsap grubunda dün "Yeter ulan açıklama yapın. Ensardan desteğinizi çekin. Başlatmayın bi tarafınıza. Nişanlımı göremez oldum sizin yüzünüzden" yazmıştı. Acayip eğlendik. TC VF'ye geçen bayaa ciddi bir rakam var heralde. BTK'nın Q1 sonuçları açıklanınca belki biraz da olsa rakamları öğreniriz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 neutrino said: vodafone'u arayınca gelip geçiş işlemlerini kendileri yapıyor di mi? kıro cep merkezlerine gitmek istemiyorum. nileppezdel said: Stingray'in verdigi linklerde gayet net ya bence, hemen sectim tarifemi valla. Maksat icim rahat etsin, subeye gidip onbes dakka gorusup de secerim nolcak :) http://www.vodafone.com.tr/NumaraTasima.php Bu formu dolduruyorsun, seni arıyorlar. Evrakları kurye ile adresine getiriyorlar, imzalıyorsun. Kullandığın hatta mesaj geliyor şu tarihlerde açılacak hattınız diye, o saatte Vodafone hattını takıyorsun. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Çok iyiymiş teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Turkcell mesaji alip destegi cekip protesto bitince, geri mi donulecek? Yoksa ibret olsun diye vodafone da mi kalinacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Türk telekom un da fiyatlar fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 turkcelli iptal ettirmek lazım mı önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bonuSimo said: turkcelli iptal ettirmek lazım mı önce? gecis icin degil anlastigin firma halleder eger tahaddut yoksa varsa bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 https://eksisozluk.com/entry/59483819 şurda yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 riglous said: Turkcell mesaji alip destegi cekip protesto bitince, geri mi donulecek? Yoksa ibret olsun diye vodafone da mi kalinacak? sen nasıl olsun istersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Biraz ağır olacak ama Turkcell 4.5 G reklamlarını gördükçe 45 götoğlanı tabiri aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Evdeki Turkcell Superonline ADLS bağlantısını kapatıyorum. Vodafone'dan aradılar, daha iyi fiyat verdiler. Bir de bu olaylar çıkınca tam zamanı dedim, sözleşmeyi istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bende gectim, 4-5 güne geciliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bende bıraktım turkcell'i. Vodafone geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Vodafon'un AKK'siz fiber'i yok sanırım, olsa ona da geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Vodafone'da soL gibi fiber yok zaten. Vdsl2 üzerinden verilen ismi fiber olan fiber. En cazip tarifeside 60d/4u - 240gb akk olan paketi. 240gb bir ayda dolmaz gibi duruyor ama bilemiyorum. edit: 69TL bu paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 valla yakın tarihin en baba sivil itaatsizlik örneği diyebilir miyiz buna? Ekşi'nin dediğine göre %10'u geçmiş iptal başvuruları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 vodafone'a gecmeyin hepiniz, yarin basarlar kayyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Hisseleri ne durumda turkcell'in bir bakmak lazım, o belli eder düşüşü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Ben de Superonline'dan Uydunet'e geri dönmeyi düşünüyorum, 50 lira fazla verir rahat ederim. Tek çekincem kablonun performansı, geçmişte üzdüğü olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Vodafone mu avea mı şimdi ? Avea türk telekom oldu gerçi de ne farkları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 uydunet cok daha ucuz zaten superonline a kıyasla. ben onceden fiber kullanıyordum 80 liraydi aylik 20mb 100 gb kota. uydunet+teledunya 39 lira mi ne veriyorum simdi. 10mb+100 gb kota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 yekeyeke said: Yeni Logo http://i.hizliresim.com/qMpr4W.jpg efso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Akhlaur said: Vodafone mu avea mı şimdi ? Avea türk telekom oldu gerçi de ne farkları var ? Ben türk telekomdayım ama şöyle birşey dönüyor, doğru mu bilmiyorum http://i.imgur.com/rOg6hbX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 biri ingiliz, digeri arap+devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 telefonu geçirdim izmir'de çekmeme gibi bi ihtimal kalmadı zaten ama internet mecbur kullanmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar