toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 taahut bitince modemi niye geri veriyosun? kullandım iki yıl ve iptal de ettirdim, boyle bi sikayet ilk defa duyuyorum. su an sol fiber kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 [/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 aga bu fiyatlar ne boyle ??? neyin nesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Vodafone şuan Turkcell'den daha fena çarpıyor, özellikle yurt dışı olayında canı yanan birkaç kişi biliyorum. Bunun dışında gerek operasyonel gerekse teknolojik altyapı konusunda Türkiye'de Turkcell'den gerideler. Aldıkları frekanslarla 4.5G'de Türk Telekom'dan bile kötü bir pozisyonda olduklarını söylemeye gerek yok. Bu arada BTK'nın Turkcell'in paket fiyatlarını düşürmesine engel olan eski karar geçtiğimiz ay kalktı, yakında uygun tarifeler gelecektir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Avrupada vodafone red eu diye bi tarife var. Butun avrupada tek tarife, roaming yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 24 ay taahhütle taze vodafoneluyum ilk faturam kesildi, cayma bedeli vs ödemeden turkcelle geri dönme yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 80 liraya 14 gb internet, 2k dakika her yöne, vodafone'lularla sınırsız konuşma + spotify + digiturk play taraftar pakedi 80 lira aylık 2 sene taahüt. bence fair. geçtim gitti vodafone'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Ben iptal ettirmiştim ancak geri geldim. Neyleyim Ankara'nın göbeğinde çekmeyen hattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 mokoko said: 80 liraya 14 gb internet, 2k dakika her yöne, vodafone'lularla sınırsız konuşma + spotify + digiturk play taraftar pakedi 80 lira aylık 2 sene taahüt. bence fair. geçtim gitti vodafone'a. oha ciddi misin sahaneymis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Spotify veya taraftar paketi, ikisi beraber olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 gayette beraber kullanıyorum abi sıkıntısız. digiturk play sinema pakedi yada taraftar pakedi seçeneği vardı ben taraftar pakedini seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Sana bir kıyak geçmiş olabilirler abi :) Ben digiturk taraftar paketi kullanıyorum aynı tarifede, spotify vermediler birini seçmeniz lazım diye. Ha zaten gerek yok şu an aile olanı kullanıyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ya her ay 100tl fatura ödüyorum 6gb interneti geçiyorum vs diye bu ay bitiyor yeni tarifeye geçicem. Digiturk taraftar paketli alayım. red M = 70 TL 8gb interent + spotify veya digiturk play taraftar red L = 90 TL 12gb internet + spotify +digiturk play taraftar veya Lig Tv Şimdi L'de sanırım ya spotify + digiturk play ya da Lig tv taraftar paketi olayı var değil mi? Ulan evde de digiturk var. Spotify üyeliğim de bitti. napcam :s benim gibi kararsız adam için zor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Vodafone iyidir ya. Tek sıkıntı bizim ofiste çekmiyor, Metrocity de bilmem kaçıncı kattayız hiç çekmiyor neredeyse. Faraday kafesi midir nedir. Cam kenarındayım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Bu cayma ücretlerini hat dondurunca ödenmeyeceğine dair bişi dedi geçende kurumsal temsilci. Onu denesenize bi. Ayda sadece 1.5 lira vergi ödüyorsun. Tabi numarayı kullanamıyorsun bu süre zarfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Bugün itibariyle turkcell e geçtim, OH BE DÜNYA VARMIŞ. vodafone la evde işte yolda hep bi gidip geliyodu hat, iş yerinde hiç çekmiyodu hatta kafayı yiyodum, gittiğim kamu kurumlarının çoğunda da neredeyse sıfır çekiyodu, daha 3 saat oldu ama bi kere bile azalmadı sinyal, <3 turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 akTroll :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Adam haklı abi bende ensar olaylarından sonra telekoma geçtim sonra çekmeyince vodafona geçtim. O da aynı bok. Turkcell kullanmayacam diye 1. vazifesini yerine getirmeyen GSM şirketine para mı kazandırmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ben memnunum epey Beşiktaş a sponsor olunca geçtim. bu zamana kadar 5-6 kere maç bileti hediye etti. şimdi de 3 ay netflix. tarifeyi değiştireceğim digiturk play de verecek. 12 yıl turkcell de kaldım kaç defa kazıklandım hatırlamıyorum. varsın bodrum katta çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Epeydir TT kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Ne bodrumu ya şehrin ortasında 4. katta cam kenarında çekmiyor. Araba ile giderken Eskişehir yolunda kesilip duruyor. Ankara'nın göbeği yani nerede çekecek acaba. Zaten dağda çeksin diyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Turkcell Hesabım uygulamanız varsa; salla kazan kampanyası diye bişey yapmışlar, app'i açıp salla kazanı seçip beleş dakikalar gb'lar geliyor. 10 GB falan var lan hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Ensarcelli ve Turk Telekomu hayatta kullanmam. Hani Ülker gofret daha az AKP'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 yıllardır vodafone kullanıyordum memnundum da, fakat yeni ofis ki gazi üni teknopark, çekmiyor abi, iş için kötü, zaman geçirmek için twitter a girememek kötü, bi mailin açılmasını 5dk beklemek kötü. yok yani olmuyor. ensar vakfı akp falan çok da umrumda değil, bu sebeplerden iptal eden 1 kişi varsa bu sebeplerden tcell li olan 5 kişi var koduumun ülkesinde, bi etkimiz yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 4-5 ay önce mi ne geçtim Vodafone'a. Bende Turkcell'den daha hızlı. Sorun yaşamadım hiç. Faturalar bile 10 lira az geliyor. edit: etkiniz var ya. Ensar olayından sonra Turkcell'den 600.000 kişi çıktı. 33 milyon abone arasında bence yine de ciddi bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar