Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ya 3 uylede ilgili burayi wota bogarimda once meslegi birakmam lazim etik degil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 çıkıp durmayın lan turkcell'den daha alacağım var adamlardan birton sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Napıyolar suark 3ü de bizi kazıklıyor mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 konu sizinle ilgili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 vendorun halini vendor anlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Kirli sırlardan bahset bize suark. Baştan çıkar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Vodafone'dan bir kadın aradı 10 dakika konuştu hiçbir soruma düzgün cevap veremedi. Oyaladı da oyaladı ulan "geçmiyorum vazgeçtim" diyesim geldi. Dakika 1 gol 1 be Turkcell ah Turkcell neden böyle olduk nazlı yarim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 turkcell den gelip sizin eve baz istasyonu dikelim dediler ahlaksiz teklif yaptilar ..kovaladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 nileppezdel said: Turkcell ah Turkcell neden böyle olduk nazlı yarim :( o artik hidayete erdi..kapandi..dinine gore yasiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ya telekom bisküvi çikolata gibi bir şey değil ki imtiyaz sözleşmesiyle verilen sınırlı sayıda sağlayıcıya sahip bir sektör. Arada da böyle bariz kalite farkı olunca ve sahipleri arasında da niteliksel olarak çok bir fark olmayınca hiç uğraşamam valla. Turkcell Ensar vakfını destekliyor da sanki Vodafone a hükümet dese TÜRGEV i desteklemezsen yeni vergiler getiririz diye el altından desteklemeyecek mi? Kimin malını kimden kaçırıyoruz yani, kafama yatmadı bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Vodafone yaparsa aynı şeyi ttnete geçeriz. O yaparsa pttcell var. O da bozarsa artık Bulgaristandan alırız paketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 nileppezdel said: Vodafone'dan bir kadın aradı 10 dakika konuştu hiçbir soruma düzgün cevap veremedi. Oyaladı da oyaladı ulan "geçmiyorum vazgeçtim" diyesim geldi. Dakika 1 gol 1 be Turkcell ah Turkcell neden böyle olduk nazlı yarim :( Vodafone'un müşteri hizmetleri gerçekten berbat ayrıca faturalandırma ve ücretlendirme de şuanda Turkcell'dan daha kötü durumdalar hatta sağlam geçiriyorlar. Turkcell neden böyle oldu kısmına gelecek olursak tabii ki şirketteki yönetim boşluğundan. Bir türlü anlaşamayan hissedarlar sağolsun hükumet boşluktan yararlanıp altın yumurtlayan tavuğu ele geçirmeye kalktı. Koskoca şirketin bu hale gelmesinin tek sorumlusu bence iktidardır. Yıllardır içeride çalışan o kadar insanın ne suçu var ki? Gezi zamanında sözde Garanti'de bu şekilde protesto edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Aylık paketim de bittiğine göre turkcell numaramı taşıyabilirim. şimdi uygun tarife arayışındayım. vodefone ilk tercihim ama yüksek fiyatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Geçen vodafona sordum, Başka bir yerle anlaşman varsa ve bu anlaşmayı bozduğunda sana 170tl altı ceza geliyorsa, ödemesini yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Turkcell vaadimin dolmasını bekliyordum. İlk Ensar açıklamaları çakalca olsa da direkt korumacı değildi, ne şiş yansın ne kebap işine girmişlerdi sanki ama sonra özellikle twitter'dan mesaj sildirmesiyle artık son noktayı koydu Turkcell. Artık değiştiririm diyordum ki 30 dk yurtdışı paketinde 4 dk konuşunca "dolduuu" diye mesaj gönderip ikinci paketi açtırdılar. Nasıl bir hata bilmiyorum ama uğraşamayacam. Döner dönmez değiştiririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Vodafone tek kalsın yine geçmem. Yıllardır şu Beşiktaş olayıyla kafa sektiler resmen. Avea iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Bende de telsim fobisi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 15 nisan itibariyle cikis imzami attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Vodafone'un mobil interneti çökmüş sabahtan beri 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Arap telekomun ensarcellden iyi olduğuna beni ikna edin plx. Kraliçecell baya umutsuz vaka çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 benim geçiş bugün tamamlandı vodafone'a, kurtuldum turkcell'in abuk fiyatlarından. bir sıkıntı yok şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Ben demin Telekom'a geçtim 4-5 güne tamamlanacakmış geçiş işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Dün Vodafone'a gidip işlemi başlattım. Ben geçerken başka bir kadın geldi o da geçti. Kişi sayısı çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 ben birazdan gidip başvuracağım vodafonea. telefon tarifeleri falan da daha mantıklı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Ekim gibi 5 hattı ensarcell'den çıkaracağız. Tam bu olaylar çıkmadan 1 sene taahhüt vermişiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar