Duvari mi canlandiriyoruz biz nedir
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Yerli VR Oyunu Steam Greenlight'ta!
first person kafa vuruşu yapıyosun işte :(
güzel düşünce de uygulamada çok iyi olmamışlar gibi sanki. bi de ilk kısımdaki vuruşları yapmak çok zor değil mi, ya da oyunda fizik yok da top otomatik olarak yönleniyor galiba rocket league'deki gibi.
vidyo başka sol alt köşedeki başka mı, senkron mu kaçık?
tanıtmasınlar şöyle dandik vidyolarla oyunu
onun dışında fena değil, flash oyunlara benziyor
tanıtmasınlar şöyle dandik vidyolarla oyunu
onun dışında fena değil, flash oyunlara benziyor
senkron sağlam bende ya normal adamın önündeki ekranda da büyükte de aynı görüyorum
oyun zaten tech demo gibi sonuçta, biraz daha polishlenmiş hali. Ücretsiz olacak zaten. VR cihazlar çıkarken denenecek keyifli bir oyun olsun, sistemlerin kullanım yöntemleri, kontrol mekanizmaları denensin diye işte :) yani benim yorumum bu da tabi :D
oyun zaten tech demo gibi sonuçta, biraz daha polishlenmiş hali. Ücretsiz olacak zaten. VR cihazlar çıkarken denenecek keyifli bir oyun olsun, sistemlerin kullanım yöntemleri, kontrol mekanizmaları denensin diye işte :) yani benim yorumum bu da tabi :D
para verip almazsın ama evde VR varken açar iki kafa atarsın işte, tatava yapmaya gerek yok basın geçin
bunu yapanın arkadaşı benim de çok yakın bir arkadaşım.
geçen gün benden de istediler destek.
yoksa tanışıyor muyuz nilep.
geçen gün benden de istediler destek.
yoksa tanışıyor muyuz nilep.
abi çok sıkıcı ya sdfds. bari orta kafa gol olsaymış.
Haftasonu HTC Vive deneyebileceğim sanırım çok heycanlı
ekranlardaki senkrondan bahsetmiyorum, adamın hareketiyle ekranda olan bitenden bahsediyorum.
ama yapılabilcek tek vr spor oyunu heralde
belki boks yapılabilir, yumruklardan kaçmaca. bunu da yapsınlar.
bi iki tane daha bulup spor paketi olarak sunsalarmış
ama yapılabilcek tek vr spor oyunu heralde
belki boks yapılabilir, yumruklardan kaçmaca. bunu da yapsınlar.
bi iki tane daha bulup spor paketi olarak sunsalarmış
ha adamın kendi gördüğüyle ekrana yansıyan arasında gecikme vardır belki. PS4'ten pc'te kayıt alırken bile oluyor onlar çok teferruatlı işler, öyle bir sıkıntı çıkmış olabilir tabii :)
pek kafa atar gibi durmuyolar, kafanın baktığı açı yetiyo vuruş yapmak için sanki, doğal durmamış o yüzden
verelim bakalım destek, belki geliştirirler
verelim bakalım destek, belki geliştirirler
topun kafaya çarpması sırasındaki mesafe bana biraz uzak geldi. yani gerçekte topa kafa atılırkenki mesafeyle VR'da topun geri sekmeye başladığındaki mesafe sanki tam uyuşmamış
ekran kapanır o zaman ama daha gerçekçi olur tabi.
abı su oyunu alanlar direk boyun fıtığı içinde önden randevu alsın sıra beklemesin :D
enteresanmis, helalteam.
ehm :P
https://www.youtube.com/watch?v=mSWotJ_-zgU
https://www.youtube.com/watch?v=mSWotJ_-zgU
Hat trick'in ilk public sunumu daha eski yalniz. Onu not duselim de :p en azindan ben oyle hatirliyorum. Hayirlisi :)
ehe zaten bu ps4 exclusive gibi, dert olmaz rekabet yok :P
Kazayla zengin olsam da hepsini alsam ya :( vr cok guzel bir teknoloji bence. Hardcore oyunlarda degil belki en azindan on sene olmaz hani ama dsha casual ya da immersive exploration falan icin sahane
iki oyun da bir bana mı aptalca geldi ya?
çıkıp dışarda top oynamak yerine niye böyle birşey yapiyim?
çıkıp dışarda top oynamak yerine niye böyle birşey yapiyim?
Öne çıkan mesajlar