df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 baktım da benim mevcut 980 zaten 2*8 miş unutmuşum. 4 tane 6+2 varmış bu arada 760watt psu'da. demek bol bulunan bir şeymiş senin psu watt kaçki az var giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Esh said: Yok ya taksin heyecanini alsin sdfg Bak simdi 2x6 -> 1x8 donusturucunun tek bacagini bi 6 liya tak digeri bosta kalsin, psu dan gelen 1x8 i de direk tak. Gerci bu da olmuyo sanirim, bi bacak modifikasyonu yapman lazim ama sen yapabilir misin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 eger bosta 4 pin molex slotu varsa 8 pinlik girisi ona da uydurabiliriz ihtiyacin olan bi cimbiz, kargaburun , izolebant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 normal girişten 6 pin e çevrilbiliyor ya onu diğer 6 pin ile birlikte 8 e çevirene takarsa kurtarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Bak soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Sunu da yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 karti bana yolla abi kismet degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 df said: normal girişten 6 pin e çevrilbiliyor ya onu diğer 6 pin ile birlikte 8 e çevirene takarsa kurtarmaz mı? Şundan alırsa olabilir işte de PSU'nun gücü yeter mi, yetmezse cozur cozur da yanabilir PSU, ekran kartı veya sistemin geri kalanı. O açıdan yeni PSU tavsiye ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Verdim valla yeni PSU siparisini. 850watt GS. Gelsin de oyle takayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Aynen, hic riske gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Of msi forumlarinda firtinalar kopuyo gt72 modeli yuzunden Adamlar upgradable mxm yaziyolardi 970/980m icin, simdi de 1070/1080 in voltaj degerleri tutmuyo , siz en iyisi gt73 alin diye kiviriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bios ile çözemezler mi voltaj işini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ya bi cacik oldugu yok voltajda da esasen. 1070 tutuyo da ( gt72vr modeli var mesela birebir ayni isi borularina kadar) 1080 biraz daha fazla guc cekiyo. Onun icin buyuk adaptor falan lazim bi de o guc anakartin +%10 voltaj spike inin icinde diye artistik yapiyolar. Biraz kirpilmis 1080 sunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ekran kartlarını neden direkt prize taktırmıyo bunlar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 1070/1080 EVGA VRM'lerin fazla ısınıp siyah ekran vermesi ve alev alması @Hardforum Son iki nesildir pert soğutucu dizaynıyla çıkıyorlar da bu sefer level atlamışlar. Şu yanan VRM: http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2016/10/Nvidia-GeForce-GTX-1070-EVGA-FTW-VRMs-Catching-Fire-1920x1080.jpg Şu EVGA'nın soğutucusu: http://i.imgur.com/ZJ2ykXQ.jpg Şu Asus'un soğtucusu: http://i.imgur.com/Z7vUjkX.jpg Dikkat ederseniz Asus'ta VRM'ler için ayrı, temas eden panel mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ya tamam da her koyduğun donanım haberini sanki çoluğunu çocuğunu kaçırmışlar hiddetiyle koyuyorsun o yüzden ciddiye alıp, inanıp davranışımızı buna göre değiştirmek zorlaşıyor arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Siyah ekran alırsanız oyun oynarken fan hızınızı arttırın, yanmanın iki adım gerisindedir VRM'lerin sıcaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 1 ay oldu henüz bi sıkıntı çıkmadı default ayarda. normalde tam yükte 75 te fln tutuyor. custom fan control ile 70 in altında tut dedim şimdi. riske atmaya gerek yok. 70 e gelince artsın fan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 yanarsa evganındır yanmazsa benim peygamber parçası gibi gpu. 2k da render scale yayıyorsun 200% bana mısın demiyor sesi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=URyG1OP8p8I EVGA yeni vBIOS çıkarmış fan hızını arttıran 1070/1080 FTW'ler için Crosship RMA başlatmışlar sorunlu kartlar için. Bir de thermal pad takma opsiyonun var, garantiyi bozmuyor bozulsa da kart. Video'da gösteriyor jayztwocents nasıl takılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 8+8 kartlar için sorum var. seasonic m12II 650w psu var modüler kablo olarak 6+8 vermişler. 6 to 8 converterin zararı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 01.11.2016 dan sonra piyasaya sürülen kartlar güncellenmiş BIOS driverlı. Güncellemek isteyenler Evga'nın kendi sitesinde BIOS güncellemeleri var oradan modelini bulup yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 2x6 -> 8 ise sorun olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 08G-P4-6286-KR bios versiyonu 86.04.3b.00.84 oldu update den sonra. sanırım olması gereken bu. GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bende de aynısı var. yapcam bugün. İki biosu da yapmak lazım mı illa. Kullanmayacaksam sallayabilir miyim? Bir de yapacaksak eski kartım gibi üzerinde fiziksel switch mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar