Bright Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 FTW iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ftw nin açılımı ne( for the win deme ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Vive için 1070 kullanıyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Bright said: ne diyim For the win mi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ulan UK'de olunca USA fiyati ustune +£110 bindiriyollar direkt. Neyse yapcak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 UK içinde satan firmalar oluyor, onlara baksaydın, garantiye gene EVGA EU'ya gönderirsin sıkıntı çıkarsa. edit. UK'ye feci bindiriyorlar yalnız, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 uk icin herturlu daha pahaliya satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 VAT yuzunden ya. %20 Vergi binince ustune iste dolar fiyatinin pound karsiligina geliyo asagi yukari. FTW edition'dan yapistirdim bi tane. Sali sabahi gelicek bakalim, aksamina takar deneyim bi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Olm kesin birinizin gozu kaldi kartta, alamadim sdf Gerzek kargo elemani getirmis alakasiz birine vermis gitmis karti. Su kisiye teslim ettik diyo sitelerinde ama o kisinin kim oldugu konusunda hic bir fikrim yok. Kapiyi bile calmamis gerci mal. Teslim ettim diye salaga yatip karta konmaya calisiyo olmasi da olasi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 kargo kuryelerinin mallığı evrensel herhalde =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Hangi kargo firmasi? THY'de calismadigim halde, vaktiyle TNT'nin bana gelicek zarfi gidip Temel Kotil'e vermisligi var. Imza kagidinin kopyasini istemistim, buyuk ihtimal sekreteri alan kisi hanesini Temel Kotil diye imzalamis. Kavga dovus getirdiler sonra. Bu tip kargolarda kimlik gormeden teslim etmemesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 DPD, UK firmasi. Az once farkettimki atarlanirken Ingilizcem daha iyi. Normalde kotu, atarlanirken guzel. Forumun buyuk emegi vardir bunun gelismesinde eminim. Tesekkurler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 fog reyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Hacilar, bu kart geldi simdi, takayim dedim de PSU'dan 1 tane 6 pin 1 tane de 6+2 pin kablo cikiyo. Converter'lari takayim dedim, onlarda da 2x6 pin giris, 1x8 pin cikis var. Nasi takicam ben bunlari? Bi tanesine 6+2 takip diger converter'larin birine tek 6 pin mi takayim nabayim? kestane kebab, acele cevab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kartta 2x6 mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 2x8 var. PSU'dan 6+2 ve 6 pin cikiyo. Bi de su converter'lardan var 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kaç watt PSU aldın ki, daha fazla kablo olması lazım. Kartta 2x8 pin var. İdeal şartlarda birine 6+2 diğerine de 6+2 veya 2x6'yı 8'e çevireni takman lazım. 8 pin veya 4+4 pin varsa o anakarta girecek. ATX12V falan yazar üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 4 rail 6 li pcie gidiyo olmasi lazim iste. Tak donusturuculeri yuru. Ha sen sli yapacaksan da 8 rail cikan 1200luk pau lardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Abi anlasamadik. PSU almadim henuz, unuttum yogunluktan dsf. 500 watt psu var, yetecek gibi ama; 1 - Simdi kartta 2 tane 8 pin yuvasi var diye ikisini de takmam mi lazim yoksa bir tane 8 pin taksam oluyo mu? 2 - Bu fotografini koydum donusturucuye illa 6 tane pin mi takmam lazim yoksa tek 6 pin taksam yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 2*8 niye gerekiyomuş ya 1 tane 8 le çalışan modeli de var. 500watt önerilen kart için fazla değil mi =) ben de ftw siparişi verdim bi kontrol edeyim psu yu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 500 Watt PSU minimum kart için. Şöyle olacak, 6+2 pin'i bir tarafa, diğer tarafa da molex'lerden dönüştürücüyle 6+2 pin takabilirsin de o PSU düzgün 500W vermiyorsa gene yetmeyebilir, sıkıntı çıkabilir. Bence zorlama, yeni PSU al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Yok ya taksin heyecanini alsin sdfg Bak simdi 2x6 -> 1x8 donusturucunun tek bacagini bi 6 liya tak digeri bosta kalsin, psu dan gelen 1x8 i de direk tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Adam gibi de 750-1000w platinum 80+ bi psu al sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar