Artariel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Sorieno said: Evet kömür maliyetini de karşılar. sadece 6 pin giriş istiyor, teorik olarak maksimum 150w çekebilir. nvidia genelde tdp şu bu yazıp 8 pin ya da 8+6 dayayıp anasını ağlatıyor power supplyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 TR'de neden founders edition alıyorsunuz arkadaşlar manyak mısınız? bekleyin 1 ay. 100-150 dolar ucuza aynı kartı alacaksınız hatta daha iyisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tabi cnm 150 dolar daha ucuz asklfjlasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 http://dro.ps/b/kXZvOJr 1070 founders edition 450$+shipping+tax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 founders edition almayın hele ki 1070 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 alin alin. 1070 icin kafadan girin abi, yuksek performans. kafaniz rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 1080p için; şu an için alınacak en iyi f/p ürünü şu verdiğim link. 980ti ve titan x 'e göre %10 daha fazla fps görülüyor testlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 değil çünkü founders edition. founders edition'ın hiçbir artısı yok ama fiyatı 60 dolar daha yüksek. founder edition olmayan modelleri çıkacak aynı perf ile daha ucuza 1-2 haftası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 o 1-2hafta olur 3-4hafta.. sonra yok bekledim de gelmedi bilmem ne. parasi olana koymak aradaki 3-5$ fark. bugun takar, bugun oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 massdroptan hızlı gelmez hiçbir şey. bekleyip de amazondan alanın eline daha hızlı geçer net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ya zaten cikar cikmaz (buralari dinlemek yerine) newegg'den falan alaydi simdi coktaan oynuyor olurdu. beklemeyeceksin, hemen harekete gececeksin. dijital cag beklemeye gelmez oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Haftaya amerikaya gidiyorum, gitmişken Razer Stealth + Razer Core + gtx 1080 çakarım diyordum. Razer Core daha satışı başlamamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 benim arkadaş amerikada haftaya dönecek. 1080 alayım dedim de o da stoklarda yok hala yalan oldu. retail e düşene kadar 2 haftayı bulur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 şu an sadece founderlar var ya, orada kalmayacaksan yalan olur ama bence oraya gidiyorsan founder çak. döndüğünde founder olmayan versiyonu alacak olsan 20% vergisi sadece yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Şimdi ne zaman geliyor bu bize , haziran denmişti ama?Bide daha tam satılmasa da 970 lere yapacağını yaptı mı ,fiyatları iner mi daha 970lerin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 amd 480 shoplarda 1070/1080'e göre tam 4 kati fazla siparis almis. ama herkeze yetecek kadar varmis. (yurtdisi icin konusuyorum). nvidia seviciler nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 founders edition neden alsın abi millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 büyük komusmayayimda olay founders edition degilde asagi yukari ayni performansi alicam niye fazla para vereyim diyen bir kitlenin olmasi. bunun disinda benim gibi kartlar "pahali" diye, hic para vermeyen ama yeni oyunlari oynamak isteyen bir kitleninde varligi. su an cevremde iki arkadasimda simdiye kadar kartlara para vermedirler ama 480'i almak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 üreticiler kendi modellerini çıkartsınlar, fiyatlar belli olsun, o kartların aktüel benchmarklar düşsün ondan sonra bakarsınız. daha ortada diğer üreticilerin kartları bile yok. founders edition'a göre 4 kat satar tabii ki çünkü founders editionda en ufak bir performans katkısı almadan fazladan 100 dolar veriyorsun şanım yürüsün diye. öyle bakınca iyi bile satmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Sanmıyorum "aynı performans" olduğunu. Düzgün bench'ler yok sanıyorum hala ortada. İncelemek gerek. Ama nispeten yakın bir performans söz konusu olursa ve belirtildiği gibi bir taleple karşılaşacaksa Nvidia'yı indirime zorlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 hiç zannetmiyorum ben indirim falan yapacaklarını. ucuza iki kart = pahalı bir kart argümanı başlı başına fail zaten. son kullanıcı tarafından benchmarklar gelince görünecek zaten açık bir şekilde. bu kadar büyük pazar payı elde etmişken ben nvidia yerinde olsam ucuzlatıp daha çok satmak yerine marketinge abanır şansımı yürütür, pazarı PR/title ile domine ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Seele said: nvidia seviciler nerdesiniz? Burdayız, bıngılın dediği gibi gerçek fiyatları ve gerçek benchmarkları bekliyoruz. Ati bu sezon ezsin hoop atici oluruz. Manyak mıyız x firmacı olalım, ucuz ve yüksek performanslı olanı tutarız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 1060 fotosu sızmış, rx480 performansında bişi olması bekleniyormuş, 300 dolares civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Seele said: amd 480 shoplarda 1070/1080'e göre tam 4 kati fazla siparis almis. ama herkeze yetecek kadar varmis. (yurtdisi icin konusuyorum). nvidia seviciler nerdesiniz? Herkes* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 amma uzattılar ya, founders çıkalı baya oldu sanki. nerede bu evgalar, nerede bu asuslar. gief us da goods. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar