Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Ampere / 30x

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Evet kömür maliyetini de karşılar.

sadece 6 pin giriş istiyor, teorik olarak maksimum 150w çekebilir. nvidia genelde tdp şu bu yazıp 8 pin ya da 8+6 dayayıp anasını ağlatıyor power supplyın.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
değil çünkü founders edition.

founders edition'ın hiçbir artısı yok ama fiyatı 60 dolar daha yüksek.

founder edition olmayan modelleri çıkacak aynı perf ile daha ucuza 1-2 haftası var.
Mesaj tarihi:
ya zaten cikar cikmaz (buralari dinlemek yerine) newegg'den falan alaydi simdi coktaan oynuyor olurdu.

beklemeyeceksin, hemen harekete gececeksin.
dijital cag beklemeye gelmez oyle
Mesaj tarihi:
benim arkadaş amerikada haftaya dönecek. 1080 alayım dedim de o da stoklarda yok hala yalan oldu. retail e düşene kadar 2 haftayı bulur gibi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
büyük komusmayayimda olay founders edition degilde asagi yukari ayni performansi alicam niye fazla para vereyim diyen bir kitlenin olmasi.
bunun disinda benim gibi kartlar "pahali" diye, hic para vermeyen ama yeni oyunlari oynamak isteyen bir kitleninde varligi. su an cevremde iki arkadasimda simdiye kadar kartlara para vermedirler ama 480'i almak istiyorlar.
Mesaj tarihi:
üreticiler kendi modellerini çıkartsınlar, fiyatlar belli olsun, o kartların aktüel benchmarklar düşsün ondan sonra bakarsınız. daha ortada diğer üreticilerin kartları bile yok.

founders edition'a göre 4 kat satar tabii ki çünkü founders editionda en ufak bir performans katkısı almadan fazladan 100 dolar veriyorsun şanım yürüsün diye. öyle bakınca iyi bile satmış ;)
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum "aynı performans" olduğunu.
Düzgün bench'ler yok sanıyorum hala ortada.
İncelemek gerek.

Ama nispeten yakın bir performans söz konusu olursa ve belirtildiği gibi bir taleple karşılaşacaksa Nvidia'yı indirime zorlarlar.
Mesaj tarihi:
hiç zannetmiyorum ben indirim falan yapacaklarını. ucuza iki kart = pahalı bir kart argümanı başlı başına fail zaten. son kullanıcı tarafından benchmarklar gelince görünecek zaten açık bir şekilde.

bu kadar büyük pazar payı elde etmişken ben nvidia yerinde olsam ucuzlatıp daha çok satmak yerine marketinge abanır şansımı yürütür, pazarı PR/title ile domine ederdim.
Mesaj tarihi:
Seele said:
nvidia seviciler nerdesiniz?

Burdayız, bıngılın dediği gibi gerçek fiyatları ve gerçek benchmarkları bekliyoruz. Ati bu sezon ezsin hoop atici oluruz. Manyak mıyız x firmacı olalım, ucuz ve yüksek performanslı olanı tutarız işte.
  • Yeni Oluştur...