Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Esnaf said: re zero 7 adam nihayet uyandı ya.10 kere öldü hala goygoy peşinde. birde ben bu cadı muhabbetini anlamadım.neden cadı kokuyor ki eleman muhtemelen ona curse'u yapan cadı da ondan. Hatunda o curse yüzünden ölüyor. 1. bölümde hatırlarsan seni kurtaracağım diyiordu bir hatun sesi. Ben onu seira-tan sanıyordum. Demekki değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Jaegerjaquez said: gaza geldim mangasını okuyayım zeronun dedim, mangasıda animeyle aynı yerde wtf Anime adaptasyonu novel ' den galiba, muhtemelen anime ile manga ondan çok yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 aynen novelden. fakat emilia... abi waifu ya. ben sanırım aşık oldum. sawachika eri den beri yer yer görürdüm de waifu material, çok uzun süredir yoktu. emilia can evimden vurdu yemin ediyoruum. kafayı kucağa koyunca kıskandım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 son 2 bölümde mc'nin psikolojik çöküşleri animularda alışık olmadığımız hareketler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 eva izlemedin sanirim sen genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 eva'nın üzerinde 20 yıl geçti abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ki shinjiyi de ağladı ağlayacak kafasında izledik zaten. shijinin ağzına sıçarım. subarunun koluna girer, gel aga iki hava alak senle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 kaiji varken shinji neymiş aglama konusunda aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Dei said: aynen novelden. fakat emilia... abi waifu ya. ben sanırım aşık oldum. sawachika eri den beri yer yer görürdüm de waifu material, çok uzun süredir yoktu. emilia can evimden vurdu yemin ediyoruum. kafayı kucağa koyunca kıskandım lan ben. cadı kız cadı takılıyor öyle aşk bulamadı vs dediler ya oradan çaktım. sürekli kızla takıldığı için kokusu üzerine siniyor ya da öldüğü sırada cadı büyü yapıyor tekrardan ondna dolayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Romantik anime sayısı bu dönem az diğer dönemlere göre bence. Ulan manga oku oku içim soldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Borastus said: kaiji varken shinji neymiş aglama konusunda aha psikolojik cokuslerden bahsediyoruz beybi aglama degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kaiji soğan yediğinden mi ağlıyor lütfen psikonun allahı var seride laf söyletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kaiji'nin ağlamalı sahneleri histerik ya. benim gülesim geliyordu :D böyle çöken steins;gate okabe falan var bi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Borastus said: kaiji soğan yediğinden mi ağlıyor lütfen psikonun allahı var seride laf söyletmem. kendi dusen aglamaz beybi oynamasaydi onlari haram sonucta aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 the flying witch; what does the fox say? kon kon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kaiji'nin olayı sırf ağlamak değil ya, ayıp ettiniz. adam ihanetlerin en büyüklerini yedi kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 re: zero neden bu kadar iyi abi? arada subarunun yalaklıkları eah dedirtse de bir sahne dönüyor. tüm herşeyi unutup, hass... iyiymiş noktasına getiriyor. aga niye bu kadar iyi bu anime? emilia niye bu kadar iyi? rem-ram niye bu kadar iyi? roswaal niye bu kadar iyi? roswaal uçtu ya la bildiğin. subarunun köpeği lök diye ağaca geçirdiği sahne çok iyiydi. tam böyle şeker gibi anime tadı yakalayıp, birden gore a geçiş yapıyor ya anime, orada işte inanılmaz kalbimi kazanıyor. ha, oni olayına şaşırdık mı? tabi ki de hayır. sonuçta red-blue oni hikayesinin muhabbetinde zaten bir şeyler olduğunu ayıkmıştık. şaşırmamış olmamız etkileyiciliğini azaltıyor mu? tabi ki de hayır. güzeldi o sahne de. fakat çok aptal bir ölümdü. bundan şikayetçiyim. yani ram seni kurtarmak için dağların taşların altında kalsın, ölmesin, oni ye dönüşsün, sen de sonra tekrar kızı kurtarmak için öl. gönül isterdi ki biraz daha düşünülmüş olsaydı burası. neyse. başlığı olsa gelip yazmam ha. fakat en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sezonun en iyisi ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 re:zero ölüp başa dönüyor işte. rem demon olmadan işi başından çözecek. köpeğede ne yapar artık bilemiyorum. impale olayı güzeldi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 9 mu çıktı okumayım şimdi spoile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 dün gece çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 boku no hero 9 = filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 4 gün oldu kuromukuro'yu hala çevirmediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZUHDRl4XWvs adamlar yapmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kuromukuro'yu izleyin ya. baya iyi. http://i.imgur.com/XNntVhx.jpg https://www.youtube.com/watch?v=hdpeWevn-Kc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar