Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

re zero 7

adam nihayet uyandı ya.10 kere öldü hala goygoy peşinde.

birde ben bu cadı muhabbetini anlamadım.neden cadı kokuyor ki eleman

muhtemelen ona curse'u yapan cadı da ondan. Hatunda o curse yüzünden ölüyor. 1. bölümde hatırlarsan seni kurtaracağım diyiordu bir hatun sesi. Ben onu seira-tan sanıyordum. Demekki değilmiş.

Sosyal ağlarda paylaş

Dei said:

aynen novelden.

fakat emilia... abi waifu ya. ben sanırım aşık oldum. sawachika eri den beri yer yer görürdüm de waifu material, çok uzun süredir yoktu. emilia can evimden vurdu yemin ediyoruum.

kafayı kucağa koyunca kıskandım lan ben.

cadı

kız cadı takılıyor öyle aşk bulamadı vs dediler ya oradan çaktım. sürekli kızla takıldığı için kokusu üzerine siniyor ya da öldüğü sırada cadı büyü yapıyor tekrardan ondna dolayı gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

re: zero neden bu kadar iyi abi?

arada subarunun yalaklıkları eah dedirtse de bir sahne dönüyor. tüm herşeyi unutup, hass... iyiymiş noktasına getiriyor.

aga niye bu kadar iyi bu anime?

emilia niye bu kadar iyi?

rem-ram niye bu kadar iyi?

roswaal niye bu kadar iyi?

roswaal uçtu ya la bildiğin.

subarunun köpeği lök diye ağaca geçirdiği sahne çok iyiydi. tam böyle şeker gibi anime tadı yakalayıp, birden gore a geçiş yapıyor ya anime, orada işte inanılmaz kalbimi kazanıyor.

ha, oni olayına şaşırdık mı? tabi ki de hayır. sonuçta red-blue oni hikayesinin muhabbetinde zaten bir şeyler olduğunu ayıkmıştık. şaşırmamış olmamız etkileyiciliğini azaltıyor mu? tabi ki de hayır. güzeldi o sahne de.

fakat çok aptal bir ölümdü. bundan şikayetçiyim. yani ram seni kurtarmak için dağların taşların altında kalsın, ölmesin, oni ye dönüşsün, sen de sonra tekrar kızı kurtarmak için öl. gönül isterdi ki biraz daha düşünülmüş olsaydı burası.

neyse.

başlığı olsa gelip yazmam ha. fakat en iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...