Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sezon topiğinin ilk birkaç sayfasında genelde güzel başlayan animeler öne çıkar zaten. Sezonun ilk birkaç haftası(ya da birkaç sayfası) izlediklerimizi yazıyoruz bu çok iyi kesin izleyin filan diye. Bunu izledim şöyle, şunu izledim böyle mesajları bittikten, listeler oluşur zaten. Ondan sonra da izledikçe yorum yapıyoruz, çok yorum yapılanlar genelde iyidir. Bu iyiler arasından kesinlikle izlenmesi gerekenlerin kendi konusu açılıyor.

Gerçi animelere kendi konularını açarken "Joker Game(2016 Bahar)" filan diye açsak faydası olabilir, ama pek gerek yok bence. Konu içinde "Sezon: 2016 Bahar" yazsak ya da "2016 Bahar sezonunun güzel animelerinden biri" filan diye bahsetsek 2016 Bahar diye arattığında arama motoruna da düşer, o da yeterli olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sousei no onmyouji...

üff. şu bölümle 5 puan kaybetti. 5/10 dan ilerliyor. tüm izleme isteğim kayboldu.

müzikler kötü. karakterler vasat. senaryo kötü ve klişelerle dolu.

daha kılıç şekillerinden puan da kırmadım yani. ciddiyim oradan bi -1 i var ille.

ha, tek bi yerde ters köşeye yattım. ryogi kurtuldu. küçük kardeşim gibi dediği yerde death flag diye düşünmüştüm. ölmedi ama. orada ters köşeye yatırdı beni anime. o yüzden sadece 5. aksi taktirde 3 tü yani puanı.

Sosyal ağlarda paylaş

re:zero = 20dk boş bölüm sonda cliffhanger bitches the animation

Re:Zero - 5

kolu koptu gibi geldi de daha brutalmiş

http://imgur.com/a/HFRNU

rem demon dialogunda sırıttı, acaba magenin summonı homunculus falan mı maidler. oneesan'ından hiç bi hüneri yok, o da assassin falan çıkar kesin dsdfg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...