ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Sezon topiğinin ilk birkaç sayfasında genelde güzel başlayan animeler öne çıkar zaten. Sezonun ilk birkaç haftası(ya da birkaç sayfası) izlediklerimizi yazıyoruz bu çok iyi kesin izleyin filan diye. Bunu izledim şöyle, şunu izledim böyle mesajları bittikten, listeler oluşur zaten. Ondan sonra da izledikçe yorum yapıyoruz, çok yorum yapılanlar genelde iyidir. Bu iyiler arasından kesinlikle izlenmesi gerekenlerin kendi konusu açılıyor. Gerçi animelere kendi konularını açarken "Joker Game(2016 Bahar)" filan diye açsak faydası olabilir, ama pek gerek yok bence. Konu içinde "Sezon: 2016 Bahar" yazsak ya da "2016 Bahar sezonunun güzel animelerinden biri" filan diye bahsetsek 2016 Bahar diye arattığında arama motoruna da düşer, o da yeterli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Vizyondaki film topikleri gibi açabilirsiniz. (Ben sezon sonu toplu izlediğim için çok başlık açma durumum olmuyor, çok biliyorsan sen aça önceden cevabı yapıştırıyım dedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 seri başlıkları zaten seri devam ederken tartışmak, teori üretmek birde hype yapmak için iyi oluyor. ehehe bu iyimiş çünkü..., x fukken dropped tarzı mesajlar burada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kimsearkamda durmadi sistem sizi esir almis :( /summon virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 çok şey bekledin, olmayacak duaya amin dememeye alışalı 10 yıl filan oldu. :p özel anime forumlarında filan öyle işler. bizim burada mmo'ya bile bölüm açılmıyor yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 samaella said: Olm 2 sene sonra bakmak istesem takip ettigim/etmedigim vs biseyi bulmak cok güç. Bisi onermissiniz vs kacirmisim belki :) Anichart'den kaçırdığın yada tam eğilemediğin sezonlarda ne varmış ne yokmuş diye göz atabilir sonra forumda konusunu aratabilirsin. %100 çalışıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 forumda major degisiklikler olmasi gerektigini dusunenlerdenim. renk ayni kalabilir sorun yok dsajkdjsadjas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Flying Witch cok hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 fliyng witch ilk gözüme çarpandı ama hala izlemedim ya dur izliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kışa laf ettiniz ama Bahar bana göre daha vasat çıktı. Heyecanla beklediğim seri yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kabaneri 3. bölüm niye çıkmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 japonya'da deprem olduğu için o günkü animeler bir hafta sarktı. ama episode 2 leak olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sousei no onmyouji... üff. şu bölümle 5 puan kaybetti. 5/10 dan ilerliyor. tüm izleme isteğim kayboldu. müzikler kötü. karakterler vasat. senaryo kötü ve klişelerle dolu. daha kılıç şekillerinden puan da kırmadım yani. ciddiyim oradan bi -1 i var ille. ha, tek bi yerde ters köşeye yattım. ryogi kurtuldu. küçük kardeşim gibi dediği yerde death flag diye düşünmüştüm. ölmedi ama. orada ters köşeye yatırdı beni anime. o yüzden sadece 5. aksi taktirde 3 tü yani puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 onmyouji veletleri ben bıraktım çok meh gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Sinbad no bouken bir ara çıkan sinbadla alakası var mı? o küçüklüğünü anlatıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 magi spinoff sinbad iste. zaten birkac ova'si vardi onun. su an bakiyorum aynilari mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 re:zero bölümü boş geçirip sonuna böyle 1 parmak bal koyup gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 nandayo shounen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 re:zero = 20dk boş bölüm sonda cliffhanger bitches the animation Re:Zero - 5 kolu koptu gibi geldi de daha brutalmiş http://imgur.com/a/HFRNU rem demon dialogunda sırıttı, acaba magenin summonı homunculus falan mı maidler. oneesan'ından hiç bi hüneri yok, o da assassin falan çıkar kesin dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Boku no hero academia çok güzel ya :D all might son zamanlardaki en iyi karakter çizim karakter olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 rezero okuma yazmayı cozer bu mevzuyu cozemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Sam said: başlığı var. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yeni ushio bolumu de iyiydi. cizimleri falan bayagi begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar