samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 rezero bitti mi yoksa devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 bitmesin ilginç gidiyo ölmedi bizim eleman bayadır suffaru görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Re:zero lan? ınanı ıvrıdını... re:zero harbi ilginç kafalar. witch göründü sonunda kafa koptu elf hatun bunun kızı çıktı iyimi beateljuice (lol) de fena çıktı. Ne oluyor amk demek istiyorum. Birde bitmez bu seri çok geniş konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Re:zero Senaryoyu yazan tam sadist.Subaru olduk hepimiz yeter lan . Her hafta bekliyorum dört gözle bitti sandım çok sinirlendim ama 20 bölüm olacak galiba.Subaruya power up olmazsa artık allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Suffaru (Re:Zero) - 15 sondaki puck final form bu arada http://i.imgur.com/4ATjr2F.jpg http://www.animelunatics.com/wp-content/uploads/2016/02/www.animenewsnetwork.comthumbnailsmax500x500cmsnews99064puck.png-671c4689111ae93b17457c11015ad942e3bbbe28.jpg ilk başta dondurup geç kaldın diye öldüren de puck. aynı VA. yalnız emilia'nım cesedini görmesin diye öldürüyor galiba, res olayını bildiğini sanmıyorum. daughter kısmı ne alaka bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Xenus said: Suffaru (Re:Zero) - 15 sondaki puck final form bu arada http://i.imgur.com/4ATjr2F.jpg http://www.animelunatics.com/wp-content/uploads/2016/02/www.animenewsnetwork.comthumbnailsmax500x500cmsnews99064puck.png-671c4689111ae93b17457c11015ad942e3bbbe28.jpg ilk başta dondurup geç kaldın diye öldüren de puck. aynı VA. yalnız emilia'nım cesedini görmesin diye öldürüyor galiba, res olayını bildiğini sanmıyorum. daughter kısmı ne alaka bilemedim. suffaru impreza witch=puck??? sondaki neydi la efso bölümdü ama kafamda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 rezero said: eben... sondaki evet puck. sesi de paka benziyo çünkü. ne güzel ability diye düşünüyodum en başlarda. ama evet beyin gittikten sonra bi işe yaramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 rem best gurl btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 sufferin is real buz olayı puckın ultisi glib ilk başta odayı dondurup subaruyu öldüren de puck sanırım en sonda artık iyie zıvanadan çıkmıi her yeri buz kaplamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 olm son yılların en dramatik bölümü oldu lan re:zero. olaylar müzikler çok fena yaptı be yutkunmayı unutmuşun bitince bi yutkundum :D re:zero 15 Bunca bölüm oturup bu bölümde gaza gelmenin anlamı ne bu kadar? Seçimden sonra falan bişiler oldu illlada burada kal vs dedi. Bu arada sonda çıkanın witch olduğunu nerden biliyoruz? ben hep witch bunun içinde doğacak diye kurmuştum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 witch değil zaten, puck o. emilia'yı witch'in kızı diye gözümüze soktuları için sonda kızım diyince öyle sandılar herhalde. ama puck da kızım falan diyordu bi bölümde. pet karakter gibi gözüküyorlar da bin yıllık spirit falan. bebekliğinden beri emilia'nın yanındadır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Xenus said: witch değil zaten, puck o. emilia'yı witch'in kızı diye gözümüze soktuları için sonda kızım diyince öyle sandılar herhalde. ama puck da kızım falan diyordu bi bölümde. pet karakter gibi gözüküyorlar da bin yıllık spirit falan. bebekliğinden beri emilia'nın yanındadır herhalde. e bizimkini niye kesiyo hırt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 emilia ölünce rampage moduna giriyor işte. geç kaldığı için subaru'yu da suçluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bence bahar sezonu bitince burada tartismayi birakalim, Re:Zero devam ediyor, yaz sezonundayiz, yaz sezonu konusunda konusmak daha uygun gibi geliyor bana. Yani mesela Twin Star Exorcists icin bir bu konuyu mu guncelleyecegiz, 50 bolum olacakmis o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 50 bölümlük birşey konuşulmaya devam ediyorsa aylarca, başlığını açın en doğrusu. illa konu özeti vs koymaya gerek yok yani üşeniliyorsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar