vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 apple llama yapmayın. Kırmızı görecekler şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 applev0dka said: şu pozisyonda fener penaltı kazanmış diyorlar, doğru mu kontrol etmedim bilmiyorum. ilahı adalet avrupada proclamış doğruysa Crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Llama said: Fistan said: gruplardan bile çıkamayan beşiktaşın başına gelse şu hakem haftasonu yürüyüş falan düzenlerlerdi zuahaha Yahu biz hakemden gol yemis takimiz O zamam yurumedik simdi mi yuruyelim Lan bunu gercekten iciniz rahat ederek diyebiliyormusunuz ya inanamiyorum... Hakem oynamaya izinmi verdi? Ilk gol ofsayt 2. Penalti degil hem ofsaytti digerlerini saymiyorum zaten oyun koptu O psikolojide oyuncular patladi... Biz burda ekren basinda delirdik kafayi yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 http://i.imgur.com/BYq21.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Adamlar oturdu şu hakemi savunuyor lan sdfsgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 futbol gibi salisede milyon tane şeyin olduğu bir oyunda caps üzerinden pozisyon yorumlayacak kadar cahil olmayı neye borçlusun acaba apple :( ulan video koy da bari hehe evet biraz öyle olmuş diyelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Kafa o kadar calisiyor yapacak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Robert_Poche said: o değil de volkan ülkeyi rezil etmese iyiydi, atsınlar su adamı türk vatandaşlığından, suriyeli falan olsun. 6 ay sonra yine türk vatandaşı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Sotto said: Fener bize fena bilenir simdi. Gerci ne farkeder ya dfsfs. Bir tek penalti pozisyonunu gordum de applevodka haksizsin:) Haksiz olman hakemin baska hatasi olup olmamasindan degil, su hakem BJK'ye gelmis olsa yazacagin mesajlari tahmin etmemden dfss.. Ama iste kotu hakem heryerde var. Avrupa da da vardi zaten ligleri takip edenler goruyordur hep. Yukaridaki resim dogru son dakika filandi hatta.. penaltı bence de penaltı değil, ha oyle pozisyonlara penaltı calınan 50 tane tr ligi 100 tane dünyadan pozisyon bulup koyarız da bu kararın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez :D ama daha ilk yarı bitmeden hakem de hakem diye ağladı spiker, rvp topu elle alıyor itiraz ediyor, alves adamın sırtına oturuyor itiraz ediyor, burdakilerde lan hakem bok gibi yönetiyor diyor, cidden penaltıya kadar tek 1 yanlış kararı olmayan adama kac kişi ağladı burda, spiker ağlaya ağlaya bir hal oldu. o kadar büyütülecek bişey yoktu penaltıya kadar,hiç yoktu hatta :D mesela aptal yorumcular cıkmıs topalın kendini attığı yer orta saha neden sarı cıktı diyor, bunu duyan taraftar da lan hakem bizi yaktı diyor. hakemi aldatmanın yeri olmaz, niyetin oysa sarıyı alırsın, ama işte yorumcular aptal olunca insanları manipüle ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ülke puanı açısından oldukça kötü olmuş olsa da, en basit takımı seçip elenmeyi bildiniz ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Liebe said: futbol gibi salisede milyon tane şeyin olduğu bir oyunda caps üzerinden pozisyon yorumlayacak kadar cahil olmayı neye borçlusun acaba apple :( ulan video koy da bari hehe evet biraz öyle olmuş diyelim ya Onayına ihtiyaç yok ki. Olan o. Penaltıyı sen kazanırsan sorun değil, "öyle olmuş" der geçersin, ama aleyhine olunca hakem dağıttı bizi. Plx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Robert_Poche said: ülke puanı açısından oldukça kötü olmuş olsa da, en basit takımı seçip elenmeyi bildiniz ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://www.youtube.com/watch?v=wLBt0VBgt8k :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Editor said: Llama said: Fistan said: gruplardan bile çıkamayan beşiktaşın başına gelse şu hakem haftasonu yürüyüş falan düzenlerlerdi zuahaha Yahu biz hakemden gol yemis takimiz O zamam yurumedik simdi mi yuruyelim Lan bunu gercekten iciniz rahat ederek diyebiliyormusunuz ya inanamiyorum... Hakem oynamaya izinmi verdi? Ilk gol ofsayt 2. Penalti degil hem ofsaytti digerlerini saymiyorum zaten oyun koptu O psikolojide oyuncular patladi... Biz burda ekren basinda delirdik kafayi yedik Oynama izin verdi abi goller dışında bişey yapmadı. 2-1 de hala fb geçerken turu 10 kişi maça konsantre olup iyi savunma yapıp geçebilirdi turu çok rahat bi şekilde. Ama ligdeki hakemlerin yapmadığını yapıyor burda hakemler, eyyam yapmadan, kayırmadan çalıyo işte Taç pozisyonu em güzel örnek, aynısını bragaya da çaldı adamlar hiç itiraz etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Editor said: Llama said: Fistan said: gruplardan bile çıkamayan beşiktaşın başına gelse şu hakem haftasonu yürüyüş falan düzenlerlerdi zuahaha Yahu biz hakemden gol yemis takimiz O zamam yurumedik simdi mi yuruyelim Lan bunu gercekten iciniz rahat ederek diyebiliyormusunuz ya inanamiyorum... Hakem oynamaya izinmi verdi? Ilk gol ofsayt 2. Penalti degil hem ofsaytti digerlerini saymiyorum zaten oyun koptu O psikolojide oyuncular patladi... Biz burda ekren basinda delirdik kafayi yedik Penalti disinda ben kartlarda bi sorun gormedim Ama elmanin koydugu foto penalti olayi dogru ise hakem on numara mac yonetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 doğru applevodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Lan 4 tane mi yediniz arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Neyse iyi geceler herkese. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 hakemi savunan yok beyler, olayı farklı yönlere çekmeyin. beşiktaş'a hep olan şeyler diyoruz, biraz empati yapın diyoruz. ama herkesin bildiği gibi kalan haftalarda bjk topiklerinde aynı kadro "beyler ağlamayın zaaaa"ya geçiş yapacak. bunda hepimiz hemfikiriz sanıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Hakeme saldirmislar koridorda Hahabbabnannan Fener seneye full kadro yapmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 aktiftablet said: Editor said: Llama said: Fistan said: gruplardan bile çıkamayan beşiktaşın başına gelse şu hakem haftasonu yürüyüş falan düzenlerlerdi zuahaha Yahu biz hakemden gol yemis takimiz O zamam yurumedik simdi mi yuruyelim Lan bunu gercekten iciniz rahat ederek diyebiliyormusunuz ya inanamiyorum... Hakem oynamaya izinmi verdi? Ilk gol ofsayt 2. Penalti degil hem ofsaytti digerlerini saymiyorum zaten oyun koptu O psikolojide oyuncular patladi... Biz burda ekren basinda delirdik kafayi yedik Oynama izin verdi abi goller dışında bişey yapmadı. 2-1 de hala fb geçerken turu 10 kişi maça konsantre olup iyi savunma yapıp geçebilirdi turu çok rahat bi şekilde. Ama ligdeki hakemlerin yapmadığını yapıyor burda hakemler, eyyam yapmadan, kayırmadan çalıyo işte Taç pozisyonu em güzel örnek, aynısını bragaya da çaldı adamlar hiç itiraz etmedi. Taç pozisyonunda hakeme itiraz yok zaten, souza şenerin mallığına kızıyor iki maçtır aynı şeyi yapıoyor diye, yaptığı hareket salakça orası ayrı. Maçı gözünüzle izleseniz anlayacaksınız zaten souzanın orada benim tepkim moderatöre dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ezik hırvat hakem yüzünden çeyrek finalden olduk sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 said: Fenerbahçeli futbolcular hakeme saldırdı! Fenerbahçeli bazı oyuncular maçın hakemi Ivan Bebek'e koridorda saldırdı. Ayrıntılar birazdan GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 mehmet topuz u filan salsalardı işte üstüne, adam oynamıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 calimero said: said: Fenerbahçeli futbolcular hakeme saldırdı! Fenerbahçeli bazı oyuncular maçın hakemi Ivan Bebek'e koridorda saldırdı. Ayrıntılar birazdan GG inş yalan haberdir şu. 4 gol yiyerek rezil olmayız sonuçta spor müsabakası ama şunu yaparsak gerçekten rezil oluruz ülkecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar