ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 ginaly said: lojistikçi ne lan. test yanlış. 2 yılda değişmişim, ESTJ-A yönetici çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Doğru kisilik kardesim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 senle aynı mı lan eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Ben winner kişilikleri teric ediyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 ESTP-A Girişimciymişim, hemen işi bırakıp bir şeylere girişmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 (ESFP-A / ESFP-T) Eğlendirici kişiliği MM ve Adele Lan:X what do u mean çakarım aga mevzu çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Başkonutan diyeceksiniz yada bay komutan! YOUR PERSONALITY TYPE IS: COMMANDER (ENTJ-A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 You are “The Protagonist”. Code: ENFJ-T Role: Diplomat Strategy: Social Engagement İkinci kez yapıyorum, ilkini baya uzun süre önce yapmıştım ve hatırlamıyordum, ama sanırım sonuç aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 INTP idim şimdi tekrar deneyecem 10 sene sonra bakalım neye evrilmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 5 sene once falan yaptigimda ENFJ cikmistim simdi ENTJ ciktim. Diplomattim, commander oldum. Terfi mi oluyor simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 aynı çıktı Fistan said: KİŞİLİK TİPİNİZ: “YÖNETİCİ” (ESTJ-A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Yine INFP Kişilik tipiniz: “Arabulucu” (INFP-a) Shakespeare, Tolkien, Bjork falan da bendenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar