razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Human topiği burası değil mi? LVL29 INTJ-A Looking for Party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ad3m said: "CEZALANDIRICI" (PNSH-R) http://store.donanimhaber.com/56/df/ff/56dfffb16dc966cd15135801c89717ca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 aslında asıl mühim olan, çocuklara bu testin veya tespitin yapılması, ona göre metotlarla çocuğun eğitilmesi... bu konu ile ilgili bir şeyler ararken bunu budum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “ARABULUCU” (INFP-A) çıktı bende türkçesinde. çeviri kötü bu arada, keşke ingilizce olanı da koyaydın. türkçesi kafa ağrıtıyor. linki koyayım ben yine de ingilizce olanında da “THE LOGICIAN” (INTP-T) çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ISTP-A Client eastwood,mcguiver serisindeyim. Zaten en sevdiğim dizi her zaman mcguiverdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 paradoksalkedi said: (ENTP-T)DEBATER her türlü tartışırım. İngilizcesini yapın bu arada Türkçesinde baya anlam sıkıntıları var. ben de bu çıktım, iyi mi kötü mü anlamadım şeytanın avukatı yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Bir çok kişi sonuçların doğru olduğunu veya sonuçlardan sıkıntı duymadığını beyan ederken, bazı kişiler ise sonuçlardan memnun olmadığını, bunun nedeni olarak ise testin sorunlu olduğunu iddia ediyor. Hal böyle olunca iki taraftan biri hatalı olmuş olması gerekiyor... Bence bilir kişi bunu açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Bence de 30 soru kişiliği tespit etmeye yetmez. Sorular da belli ki translate edilmiş. Ancak bir fikir verir. Kesin buyuz demek yanlış olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 minibüs şöförü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 KİŞİLİK TİPİNİZ: “YÖNETİCİ” (ESTJ-A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “SAVUNMACI” (ISFJ-T) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 BECERİKLİ” (ISTP-A) %90 doğru çıktı. Ama çeviri rezaletti, bazı soruları tam emin olmadan cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 bu testleri yapip sonucuna inanan herkesin kisilik tipi APTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 APTL-A mı B mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Hmmm enteresan. “ARABULUCU” (INFP-T) Ünlü INFPler yazar, şair, oyuncu filan dolu. Ben gidip mühendis olmuşum meh X(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Üstüme alındım. Teste başlarken hadi len dedim ama beceriklinin açiklama kısmında yazanlar nerdeyse birebir tutuyo bende. Çok becerikli olduğumdan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Soruların yarısında aynı şeyi devrik cümleler ile tekrar sormuşlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “BUYURUCU” (ENTJ-A) eskiden INTJ çıkardım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Bu burc gibi bir sey degil. Ââ ne kadar supermişim dedirten facebook quizi de değil. Kendi perspektifinden kendi karakterinin özetini oluşturmak. Üstelik statik kalan bir şey de değil, zamanla değişir bir miktar. Bilimselligini hiç karıştırmayalım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “ÖNDER” (ENFJ-A) ENFJ kişilik tipindeki insanlar, bazen kendilerini hataya da sürükleyen tutkulu birer fedakârlardır ve diğer insanlar ve inandıkları idealler için ayağa kalkarken kendilerine olabilecek talihsizlikten korkmaları mümkün değildir. Birçok ENFJ’nin ABD başkanları olması şaşırtıcı değildir. Bu kişilik tipi, ister bir ulusu refaha ulaştırmak olsun, isterse de küçük halı saha takımlarını zor kazanılmış bir zafere taşımak, daha berrak bir geleceğe doğru yol göstermek isterler. Kesinlikle katılıyorum aynı ben. Atanamayan Obamayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ISTJ-T çıktı. yazılanlar gayet uyumlu. eskiden INTJ çıkıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 hala çözüyor musunuz en değerliniz ben çıktım işte uğraşmayın artık yüzde 1'lik dilimden az çıkan yazsın bence sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “LOJİSTİKÇİ” ISTJ (-A/-T) Güvenirliklerinden kuşku edilemez pratik ve hakikat merkezli bireyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Lopeth said: “MANTIKÇI” (INTP-T) diğer mantıkçılarla tanışalım abi niye kadın resmi koymuşlar bize onu anlamadım. ünlüleri arasında bi tane bile kadın yok. zaten bu kişilikte kadın bulmak yeşil altın bulmak gibi bişey. anlamadım niye resmimizi kadın yapmışlar hiç mantıklı gelmedi. https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/16p/images/types/intp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Curie var iste bitek idareten, ilerde benide eklerler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar