Mrlee Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Akhlaur said: Adam psikolojici reçelle süblimi vermşi zaten. Ne reçeliydi bi de ? http://www.onevamagaza.com/class/INNOVAEditor/assets/incir-cekirdegi-yagi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Az önce kapı çaldı. Bir baktım bizim kız. Benim kedi 2 üst kata çıkmış, miyavlıyormuş orda, onu haber verdi. Çıktım aldım kediyi. Kıza da teşekkür ettim. Bu arada tam temizlik yapmıştım, üstüm başım çok leşti. Neyse cuma günü de ben bir girişimde bulunayım diyorum. Ya dananın dediği gibi sanah terapisinden gireyim ya da gene reçel vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 reçelin modası geçti dostum pul koleksiyonuyla başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 pulları reçelle yapıştırıp mektup yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 kızın gönlü var boşuna kıvranıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Masa şu guide ı izle ona göre hareket et https://www.youtube.com/watch?v=xa-4IAR_9Yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hala reçel diyo. allahım ya. bu kadar mı nerd bir topluluğuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 İlla bi taktik uygulamak istiyosan kapısının önüne azcık ıslak mama koyup cumayı sal derim, ama bence karşılaştığında direkt merabalaş yani, reçele ihtiyacın yok sdfg Belki çay ve sigaraya çağırabilirsin ama kovayı kaldır bence ortalıktan skfkshafd O değil de tabak gg dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 tamamen organik bi urun var elimde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 masa said: Az önce kapı çaldı. Bir baktım bizim kız. Benim kedi 2 üst kata çıkmış, miyavlıyormuş orda, onu haber verdi. Çıktım aldım kediyi. Kıza da teşekkür ettim. Bu arada tam temizlik yapmıştım, üstüm başım çok leşti. Neyse cuma günü de ben bir girişimde bulunayım diyorum. Ya dananın dediği gibi sanah terapisinden gireyim ya da gene reçel vereceğim. ya abi ahahahahahahahashjadfjrhg masa apartman adresi var mı abi kız arkadaşımı o binaya taşıyayım kafam rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ulan ya ahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Reçel seviyosa ilişkin sıkıntıya girer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 abi roots antalya recelin baskenti..gerekirse ben destek cikarim boru hatti filan doseriz.. bu arada masa da nasil dogru hamleleri yapiyor belli degil.. -temizligi yapmistim ustum azicik lesti..temizlik yaptim kelimesi sanat ile ugrasan bir kiz icin uber cekicidir..genelde az daginik olurlar .. -kedi var ve kizi sevdi..icimden direk ya birak cuma halleder demek bile geldi..1-2 kazara kapi onunde miyavlar da ya bizimki sizi cok sevdi ..hem nasil sevmesin ki...diye baslayan turk dizisi kliseleri.. -direkt ziplamadi..birak zaman ver ..cayin bile demlenmesi icin zaman lazim.. misali biraz agirdan almak iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 çezd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 reçel ev yapımı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 benim gözümde büyük numaraları gözlüklerini düzeltip düzeltip SEXXXKKSSSS SEXXSKSS DİYE BAĞIRIP MASS REÇEL BASAN Bİ KLAN GELİYO ABİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Malis reçeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 masa yı dasa sanmışım ben ya, bütün mesajlarımı geri çekiyorum asil duyguların insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 "aşağı katta oturuyorum sana birşey vericem" nedir abi? "Annem'i misafir etmişsiniz. Kendisi reçel gönderdi" o da kesmediyse "Kapının önüne bırakıyorum istediğiniz zaman alırsınız, iyi günler" ne biçim insansın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 olum bu adam bide psikolog falan ya, sana terapiye gelenlere alalh yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Kız kedinin sahibinin masa olduğunu nereden biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 demek ki kızın masada gözu var. üzerine sofrayı yaymak istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Hala yorum bekliyorum grafiğime :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar