Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım

masa

Öne çıkan mesajlar

Az önce kapı çaldı. Bir baktım bizim kız. Benim kedi 2 üst kata çıkmış, miyavlıyormuş orda, onu haber verdi. Çıktım aldım kediyi. Kıza da teşekkür ettim. Bu arada tam temizlik yapmıştım, üstüm başım çok leşti. Neyse cuma günü de ben bir girişimde bulunayım diyorum. Ya dananın dediği gibi sanah terapisinden gireyim ya da gene reçel vereceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlla bi taktik uygulamak istiyosan kapısının önüne azcık ıslak mama koyup cumayı sal derim, ama bence karşılaştığında direkt merabalaş yani, reçele ihtiyacın yok sdfg

Belki çay ve sigaraya çağırabilirsin ama kovayı kaldır bence ortalıktan skfkshafd

O değil de tabak gg dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Az önce kapı çaldı. Bir baktım bizim kız. Benim kedi 2 üst kata çıkmış, miyavlıyormuş orda, onu haber verdi. Çıktım aldım kediyi. Kıza da teşekkür ettim. Bu arada tam temizlik yapmıştım, üstüm başım çok leşti. Neyse cuma günü de ben bir girişimde bulunayım diyorum. Ya dananın dediği gibi sanah terapisinden gireyim ya da gene reçel vereceğim.

ya abi ahahahahahahahashjadfjrhg

masa apartman adresi var mı abi kız arkadaşımı o binaya taşıyayım kafam rahat olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi roots antalya recelin baskenti..gerekirse ben destek cikarim boru hatti filan doseriz..

bu arada masa da nasil dogru hamleleri yapiyor belli degil..

-temizligi yapmistim ustum azicik lesti..temizlik yaptim kelimesi sanat ile ugrasan bir kiz icin uber cekicidir..genelde az daginik olurlar ..

-kedi var ve kizi sevdi..icimden direk ya birak cuma halleder demek bile geldi..1-2 kazara kapi onunde miyavlar da ya bizimki sizi cok sevdi ..hem nasil sevmesin ki...diye baslayan turk dizisi kliseleri..

-direkt ziplamadi..birak zaman ver ..cayin bile demlenmesi icin zaman lazim.. misali biraz agirdan almak iyidir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...