Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hanfendi bunu karşı masadan gönderdiler diye yiyecekler kızı bizimki daha reçel planlarken. harekete geç masa. yoksa oturur alt katta dinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Reçeli kavanozda ver. Kapağınıda iyice sıkıla. Erkek gücü ile açılabilecek kıvamda olsun. Kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Masa işini bilir beyler, merak etmeyin şeytan tüyü var onda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 şu adamın tipini bulun da koyun buraya ya, bilen mezarcı pati vardır. aynı saf ifadeyi yüzüme nakledicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 sen kendi tipini koysana bi görelim öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ben ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 nakledilebilir mi edilemez mi onu tartışcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ay nasıl olur ki slkfmgb. teşekkürler 2 mesajda kız gibi hissettirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 CAM AÇ CAM !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 oh yazilmis zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 doh, bende masa saflığı bulunmuyor. masa cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ad3m said: Hala yorum bekliyorum grafiğime :/ Abi yorumluycam merak etme. Devlet hastanesine gitsen 1 ay sonra alırsın, benim ki o kadar sürmeyecek. Az önce çaldım kapıyı, kız evde yoktu. Ya da bana kapıyı açmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 elde reçelle gitseydin açardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 masa said: Az önce çaldım kapıyı, kız evde yoktu. Ya da bana kapıyı açmadı sdf hacı kız, anneni evlerine davet ediyor sen kızı evine atmaya çalışıyorsun stratejin yanlış, dışarda buluşmaya çalışacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Bence önce kendini misafir etmekle başlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Masa, direk dışarı bi aktiviteye çağır ki niyet belli olsun. Ya da partilediğin zaman filan davet edicen bişey içmez misiniz vs ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 masa said: ad3m said: Hala yorum bekliyorum grafiğime :/ Abi yorumluycam merak etme. Devlet hastanesine gitsen 1 ay sonra alırsın, benim ki o kadar sürmeyecek. Ahaha beklemedeyim unuttun falan sandım lan ne kızıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 çok heyecanlıymış, rez alalım devamını bekliyoruz. onu freudian sliplerinden vur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Kız şu başlığı görse okulu bırakıp kaçar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ya duvara terlikle vuran iarwain = masa mı şimdi ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_tWWvBkZ4-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 konulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Wishmaster said: Ya duvara terlikle vuran iarwain = masa mı şimdi ben anlamadım hayır terlik olayı bence daha yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Başıma gene enterasan bir olay geldi. Ama üstüme geleceğinizi bildiğimden şimdilik anlatmıyorum. Süreç bir sonuçlansın o zaman anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bir psikolog olarak böyle şeyleri kolaylıkla kaldırabilmen lazım aslında ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar