Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 kafasi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 demlensin az ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Ooo isten cikmak icin guzel bir bahane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Demosuda cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 sitesinde ve store sayfasında yok, nerede demo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 paradox acc dlc silah veriyor extra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Sam said: sitesinde ve store sayfasında yok, nerede demo? torrent :D ahahahs illegal demo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 2 dk sonra oyundayım hell yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bright said: demlensin az ya pre steeped almadın mı daha ne demlenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 pre-steeped hikaye olm ya, doğal demlenme gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 brightin kendine engel olma çabaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 law breakers mi acsam , noble scion mu meh hic bir şeye etki etmiyormuş 2 saattir düsünuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ya arkadaşımda kalıyorum, yarına kaldı :( yarın işe gitmeden bilgisayarı açayım da ben işteyken indirsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 65 dk flan oynadim, guzel simdilik. conquest kisminda hemen hep disfavored gittim, archer yaptim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ne kadar karışık bir oyun ya loncalar içinde boguldum kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 skill talent vs menuleri gereksiz ic ice karisik olmus gibi birde bu edict suresi biz bunu okumadan baslamiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Edict okunmadan başlamıyor süre. Bende oynadım edicti okuyana kadar, sonra bıraktım. Yarın az yorgun halimle devam ederim, time limit geriyor beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 zaman sadece bolgeler arasinda gidip gelince isliyor gibi, sirayla gidip temizleyip cikinca timer problem olmaz bence cok. birde, arada minor wrath/fear vs yapinca yeni dialoglar cikabiliyor hep pozitif gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Her diyalog seslendirilmemis mi yoksa bende bi bug mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 sende bug var AAA olmayan RPG oynamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Olm daha oyunun basindaki dialog bi seslendirilmis bi seslendirilmemis gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 işte 15 yıl önceki rpg'ler gibi, char ilk konuşmaya başladığında seslendiriliyor, sonrası "hayalgücüne bırakılıyor"du. bu da öyledir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 PoE'de de öyleydi eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 bu harita koseleri bazen ui altinda kaliyor tam loot falan olan yerler lol crtl+h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Sam said: işte 15 yıl önceki rpg'ler gibi, char ilk konuşmaya başladığında seslendiriliyor, sonrası "hayalgücüne bırakılıyor"du. Hayalgücü mü? Panpa söyleceklerin yazıyor orda kocaman, hangi hayalgücü? Bak mesela hayalgücüne bırakma böyle oluyor http://i.imgur.com/thXVGop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar