mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Buy Tyranny - Commander Edition 41,99€ Buy Tyranny - Archon Edition 54,99€ Buy Tyranny - Overlord Edition 73,99€ Bu fiyatlar nedir ya insan oynıyıcak bunu insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 65 lira degil mi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 EU fiyatları bunlar abi. TR kartına geç 65 tlye alıyosn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 almanyada değil malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 derdini silkeyim. almanya'da yaşayıp şikayet edececek bişeyler bulan adam anca türk olurdu zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Gonder 70 lira ben sana alip hediye edeyim olm. Hic mi dusunmuyosunuz boyle espirileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 tr, rusya gibi kendine ait fiyat politikası olan ülkeler dışarıya hediye yollayamıyor. sence gaben bunu düşünmemiş olabilir mi ? pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 hah sizin dandik storedan alınanlar burda geçerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ee turk accountu ac vpn le falan ne biliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ya da ode vergini amk banane sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 kinguinde faaln daha ucuz sanki euro fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Bi de tr fiyati preorderdan nasil daha ucuz olabiliyo ki lan simdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 €25 firlattik sanki biz buna? Paradoxtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 übermenş'liğini göster ya ben olsam 2 tane alırdım. sonra da dev bira içerdim. http://galeri2.uludagsozluk.com/333/adolf-hitler_451737.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Esh said: Bi de tr fiyati preorderdan nasil daha ucuz olabiliyo ki lan simdi farkettim şöyle oluyor: https://www.youtube.com/watch?v=B9rrS32ctQk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 burning library bitti simdi, bu girisin solunda tirmanma yeri var lavli falan bir tane, sonradan giriliyor mu oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 arcane said: Esh said: Bi de tr fiyati preorderdan nasil daha ucuz olabiliyo ki lan simdi farkettim şöyle oluyor: https://www.youtube.com/watch?v=B9rrS32ctQk oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Son Spire'in cizimini nasil tamamliyoruz? 3. chapter baslayinca haritada acildi, orada cizimin ilk halini buldum sonra gerisini sansa tutturdum, umarim kastedildigi zamandan once girip oyunu bozmamisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 sdf bende aynısını yaptım,oyunu bitirdim sonra.burning library açılmadı bende ama ordaki edicti bozamadım onun için.içimde ukte kaldı.son spire'ı zamanından önce yaptığım içibmi yoksa başka bi sebebimi var bunun? ha yok baktım şimdi.anarchist dışındakilerde 3 tane bölgeye ulaşabiliyomuşsun zaten en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 gemler bi işe yarıyor mu oyunda ileri safhalarda? şu an baya bi birikti ve satıp bok gibi param olsun mu acaba diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 En güçlü büyüleri gemlere işleyip kullanıyorsun, son 2-3 fightı baya kolaylaştırıyor sakın satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 yok dediydik ama level cap varmis oyunda bu arada, lvl 21, sonrasinda skilller de artmiyor kullansaniz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 axedice said: En güçlü büyüleri gemlere işleyip kullanıyorsun, son 2-3 fightı baya kolaylaştırıyor sakın satma mangal gibi yürek olduktan sonra gerisi fasafiso, satıyorum gemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ben bunu bilmiyordum ya. Gayet gem falan kullanmadan oynadim, son fightlarda asiri kolaydi bu sirada. Bir tek spo Voices of Nerat zorladi baya ama onda da kesin benim bir nublugum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ya hahaha yok üstünde hiç bi bilgi olmayan gemin ne kullanımı olacak. Saerosun zekasızlığıyla dalga geçiyorum yalnızca (:P) Bu arada kills-in-shadow ne kadar iyiymiş barik ve verseden sonra ilaç gibi geldi. Sirin de bi dahaki oyuna artık, özellikle kyrosun adamlarını gruba alıp kyros düşmanı oynayacağım onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar