Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Oyunlar videolar vs herşeyi tıkır tıkır çalıştırıyor . En kral oyunlarda bile sıkıntım yok. Ki zaten bu kadarı yeterli bunu yapan visua studioda takılmamalı. Ve fakat ne zaman Visual Studio expressi açsam (yanıt vermiyor) diyerek tıkanıyo , bilgisayarında içine ediyo hareket edemez hale geliyor laptop. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Visual Studioda gidip çakma bir yerden indirmedim , bildiğin microsoftun sitesinden express free versiyonunu indirdim.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 E iyide bu bilgisayar herşeyi çalıştırıyor , bi tek visual studioda sıkıntı yaşıyor diye bi de şimdi formatla mı uğraşayım , hayır sonra o da işe yaramazsa o kadar zaman kaybına yazık.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 cok haklisin abi..belki sana kıllıgına yapiyordur makine..hic ole dusundun mu ??
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 neden ki abi kufur degil birsey degil..abinin kisilik haklarina saygisizlik yok ..onerilen ise bilgisayar aleminin 2 mucizevi yonteminden biri.. 1- resetle.. 2-formatla.. ha soz konusu makine belki sikayet ediyor olabilir ama..onun hakki sakli..
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 La uçmalık bi durum yok ortada saçmalamayın. Ayrıca , reseti yaptım kapadım açtım o zaten rule number 1 , ama alt tarafı visual studio çalışmıyor diye format mı atılır ya , 3 farklı versiyon denedim hep aynısını yapıyor , bi de silmek isterken denetim masasında kitleniyor , fakat aynı bilgisayarda rahat rahat dizimi izledim ve oynumu oynadım. Nedir lan bunun olayı? Neyse biraz daha bakınıcam , eğer bir çare bulamazsam format atmam gerekecek gibi duruyor.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Format atmadan önce şu bilgisayarda ki şeyleri harici diske atiim dedim , sığmadı , dolmuş baya bilgisayar adfsdfasdf. Şimdi dropbox mropbox bişiler bulup oraya atmam lazım formattan sonra nerdeler bulmam için.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 updateleri vs yapıp dene? olmadı format atmadan repair et windowsu. sene 2016 hemen formata koşmayın
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Valla windows 10da tek tusla ayarladan sifirlaniyomus aldigimdan beri tek format yememisti alet, bi sifirliim bakiim.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 setup ı yönetici modunca çalıştır antivirüsleri kapat yükleme yaparken.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Çift ekran kartı va rmı laptopunda? Bi onboard bi external gibi?
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Cok yazi gelmis , oncelikle suan format atiorum onerileri gerceklestiremiyorum. Cift kartta yok.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bilmem , 6. senesinde baktim windows 10da cok kolaymis format ativeriim dedim hersey zaten harici diskte hazir.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 On board ekran kartı mı sadece? Kaldı mı ya onboardsız external kartlı laptop?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bilgisayar 6 senelik mi? tıkır tıkır çalıştırdığı oyunlara bir örnek versene
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Kaldi iste benimki ahahahh
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 GtaV calistirdi , counter strike oynuorum duzenli , hani acaip max olmasi gerekmiyo sunlari sikintisiz oynayip denetim masasi acamamasi sacma .
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 di said: Event log ne diyo? ne censor ne de ben soyliyim kıhkıhkıhkıh
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 express olani degil community olanini indircen. sunu indir. https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-community-vs.aspx
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 olm gta5 le ne alakası var, belki farklı bi problem var. http://i.imgur.com/kg5TgYr.png şuradan bi bak loglar yalan söylemez.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 İnternetten bi kurs gibi biseye kayit oldum ordan calisiodum c# o da expresdi indir dediydi
Öne çıkan mesajlar