Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyi çalıştırıp Visual Studio'yu çalıştırmayan laptop sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunlar videolar vs herşeyi tıkır tıkır çalıştırıyor . En kral oyunlarda bile sıkıntım yok. Ki zaten bu kadarı yeterli bunu yapan visua studioda takılmamalı. Ve fakat ne zaman Visual Studio expressi açsam (yanıt vermiyor) diyerek tıkanıyo , bilgisayarında içine ediyo hareket edemez hale geliyor laptop. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Visual Studioda gidip çakma bir yerden indirmedim , bildiğin microsoftun sitesinden express free versiyonunu indirdim.
Mesaj tarihi:
E iyide bu bilgisayar herşeyi çalıştırıyor , bi tek visual studioda sıkıntı yaşıyor diye bi de şimdi formatla mı uğraşayım , hayır sonra o da işe yaramazsa o kadar zaman kaybına yazık.
Mesaj tarihi:
neden ki abi kufur degil birsey degil..abinin kisilik haklarina saygisizlik yok ..onerilen ise bilgisayar aleminin 2 mucizevi yonteminden biri..

1- resetle..
2-formatla..

ha soz konusu makine belki sikayet ediyor olabilir ama..onun hakki sakli..
Mesaj tarihi:
La uçmalık bi durum yok ortada saçmalamayın.

Ayrıca , reseti yaptım kapadım açtım o zaten rule number 1 , ama alt tarafı visual studio çalışmıyor diye format mı atılır ya , 3 farklı versiyon denedim hep aynısını yapıyor , bi de silmek isterken denetim masasında kitleniyor , fakat aynı bilgisayarda rahat rahat dizimi izledim ve oynumu oynadım. Nedir lan bunun olayı?

Neyse biraz daha bakınıcam , eğer bir çare bulamazsam format atmam gerekecek gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Format atmadan önce şu bilgisayarda ki şeyleri harici diske atiim dedim , sığmadı , dolmuş baya bilgisayar adfsdfasdf. Şimdi dropbox mropbox bişiler bulup oraya atmam lazım formattan sonra nerdeler bulmam için.
  • Yeni Oluştur...