Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Oyunlar videolar vs herşeyi tıkır tıkır çalıştırıyor . En kral oyunlarda bile sıkıntım yok. Ki zaten bu kadarı yeterli bunu yapan visua studioda takılmamalı. Ve fakat ne zaman Visual Studio expressi açsam (yanıt vermiyor) diyerek tıkanıyo , bilgisayarında içine ediyo hareket edemez hale geliyor laptop. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Visual Studioda gidip çakma bir yerden indirmedim , bildiğin microsoftun sitesinden express free versiyonunu indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 formatla bir daha kur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 E iyide bu bilgisayar herşeyi çalıştırıyor , bi tek visual studioda sıkıntı yaşıyor diye bi de şimdi formatla mı uğraşayım , hayır sonra o da işe yaramazsa o kadar zaman kaybına yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 baska versiyounnu dnedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 cok haklisin abi..belki sana kıllıgına yapiyordur makine..hic ole dusundun mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 dana uçacan haberin yok canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 neden ki abi kufur degil birsey degil..abinin kisilik haklarina saygisizlik yok ..onerilen ise bilgisayar aleminin 2 mucizevi yonteminden biri.. 1- resetle.. 2-formatla.. ha soz konusu makine belki sikayet ediyor olabilir ama..onun hakki sakli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 La uçmalık bi durum yok ortada saçmalamayın. Ayrıca , reseti yaptım kapadım açtım o zaten rule number 1 , ama alt tarafı visual studio çalışmıyor diye format mı atılır ya , 3 farklı versiyon denedim hep aynısını yapıyor , bi de silmek isterken denetim masasında kitleniyor , fakat aynı bilgisayarda rahat rahat dizimi izledim ve oynumu oynadım. Nedir lan bunun olayı? Neyse biraz daha bakınıcam , eğer bir çare bulamazsam format atmam gerekecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Format atmadan önce şu bilgisayarda ki şeyleri harici diske atiim dedim , sığmadı , dolmuş baya bilgisayar adfsdfasdf. Şimdi dropbox mropbox bişiler bulup oraya atmam lazım formattan sonra nerdeler bulmam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 updateleri vs yapıp dene? olmadı format atmadan repair et windowsu. sene 2016 hemen formata koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Valla windows 10da tek tusla ayarladan sifirlaniyomus aldigimdan beri tek format yememisti alet, bi sifirliim bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 setup ı yönetici modunca çalıştır antivirüsleri kapat yükleme yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Çift ekran kartı va rmı laptopunda? Bi onboard bi external gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Event log ne diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Cok yazi gelmis , oncelikle suan format atiorum onerileri gerceklestiremiyorum. Cift kartta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 format niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bilmem , 6. senesinde baktim windows 10da cok kolaymis format ativeriim dedim hersey zaten harici diskte hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 On board ekran kartı mı sadece? Kaldı mı ya onboardsız external kartlı laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bilgisayar 6 senelik mi? tıkır tıkır çalıştırdığı oyunlara bir örnek versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Kaldi iste benimki ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 GtaV calistirdi , counter strike oynuorum duzenli , hani acaip max olmasi gerekmiyo sunlari sikintisiz oynayip denetim masasi acamamasi sacma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 di said: Event log ne diyo? ne censor ne de ben soyliyim kıhkıhkıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 express olani degil community olanini indircen. sunu indir. https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-community-vs.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 olm gta5 le ne alakası var, belki farklı bi problem var. http://i.imgur.com/kg5TgYr.png şuradan bi bak loglar yalan söylemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 İnternetten bi kurs gibi biseye kayit oldum ordan calisiodum c# o da expresdi indir dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar