persephone5 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 PlayStation 4'ümü satıyorum, oldukça temiz kullanıldı. Last of Us, Fallout 4 ve God of War gibi bir kaç oyunu oynayıp bitirdim ve hevesimi aldığım için bilgisayarıma geri döndüm. Artık oyunları PC'de oynuyorum ve belki bir kaç şey alırım boşta durmasın diye PS4'ü satmaya karar verdim. 1TB'lık Ultimate Player sürümü konsol Ağustos 2015 faturalıdır ve tahmin edeceğiniz üzere 1 yıldan uzun bir süre garantisi devam ediyor Sony Türkiye'den. Yanında iki adet kol vereceğim ve kollar tertemizdir, herhangi bir aşınma vs yoktur. Kollardan biri altın rengi (orijinal). Konsolun kutu içeriği tam. Garanti belgesi, hiç kullanılmamış orijinal kulaklığı(kablosu bile açılmadı), kitapçıkları, poşetleri bile durmaktadır. Yanında oyun olarak Last of Us Remastered vereceğim kutusuz disk olarak. Tek bir kusur varsa o da konsolun üzerindeki parlak yüzeydeki ufak aşınmalar, üzerine bişeyler koyduğumdan ufak izler bırakmış. Onun dışında çok temiz kullandığım bir cihaz. Zaten bende PS3, PS2 ve kutusunda PSone, PSP Go bile duruyor hala. Onları da harici olarak satabilirim. Koleksiyon gibi bir fanteziniz varsa birebir bak. PS Vita da var ama onu kullanıyorum, bi de sol stick sorunlu biraz. Fotolar http://imgur.com/a/l0xl7 Fiyat 1100 son(PS4), diğer konsollar için pm, elden kadıköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ee fiyatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 pardon unutmuşum ekledim. ps3 ve diğerleri için özelden konuşabiliriz, onların neleri var tam hatırlamıyorum eğer alacak çıkarsa bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 baltalamak gibi olmasın ama 1200 tl ye sıfır almak varken neden 1100 ikinci el cihaza verelim açıklayabilir misin lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 he +1 he he öyle sadaf https://forum.paticik.com/read.php?27,8275823,page=1 sen hiç konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 belliki orda attığım postları okumamışsın hiç... 1. o US çıkışlı, özel yapım bir mal ve Sıfır Alet 2. amazondan o fiyata getirtemiyorsun. 3. türkiyede yok. ( tek olan biyer bulmuştum oda 1600e veriyordu tek kollu) 4. 2 Kollu 5. 3 taksit yapıyorum 100tl farkla Şimdi anlamışsındır niye o fiyatı yazdığımı umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 teknosa linki yok gibi yapıyorsun yani ? sdsaf ayrıca 2 kollu diye de yazmamıssın onu da şimdi uydurdun sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 e tmm az önce yazdım... nedir bu antipatik yaklaşımın... neyse devam et böyle çok güzel tavırlar. yukarda 1600 demişim daha bile fazlaymış tek kollu aynı benim saattığım fiyatan şimdi ne sorun var bunda ? Hatta ozaman fazla stokta yoktu şimdi dolmuş. üstüne ben extra kol veriyorum hemde alet amerikadan geliyor ?... ayrıca bu konu ile ne alakası var ? adam 2. el satıyor 0 fiyatına ben satmışım yine sıfır aleti sıfır fiyatına ? sorun ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 antipatiklik ile ne alakası var. 1200 e sıfırı bulunan aletin 1100 e 2. el satılmasını eleştiriyorsan ki haklısın. 1849 liraya 9 taksit yapılan aleti, hemde türkiyenin en büyük elektronik mağaza zinciri satıyorken 1850'ye satıp bir de %3 komisyon ile 3 taksit yaparım diye kendin satmaya calısmayacaksın :D tam bir ''dinime küfreden müslüman olsa'' vakası, ibretlik olsun diye koydum konunun linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 khalad said: baltalamak gibi olmasın ama 1200 tl ye sıfır almak varken neden 1100 ikinci el cihaza verelim açıklayabilir misin lütfen ? nerde var 1200'e 2 kol + oyun ile linklesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 1.200 'e 500 gb ithalatçı garantili sıfır alabiliyorsun ama 1 TB ultimate edition hemde sony garantili alman imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 link vermeden şu fiyata var bu fiyta var diye ortalığı karıştırmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 olm geçen baktım da 1.4k altı göremedim ben ps4. çift kol+oyun +garanti devamı vs gayet makul sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ps2ye bi pekat malbuş çalışır, ama esasen elli atmış eder muhtemelen Tok alıcıyım dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ps4 500gb destiny tek kol 1250 ye almışım sony den yani fiyat oyunlar +kol la mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Fiyat iyi eğer oyunları da veriyorsa. 1 TB hdd önemli zaten. Hemen doluyor makinenin hafızası. Garantisi de varmış, daha ne. Okumadan etmeden aha 1100 liraya satıyor 1200 liralık PS4'ü diye yaklaşmayın, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 merhabalar, ben bi patidaşa gitsin diye açtım buraya zaten. şu an yarım saatte 5-6 msj falan geliyor sahibinden'de. bugün, en geç yarın cihaz gider benim açımdan bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 sen ps4ü kollarla ayrı sat oyunları burda tek tek sat ben alırım mesela oyunların bazılarını kutuluysa. (Yanında oyun olarak Last of Us Remastered vereceğim kutusuz disk olarak.) Böyle yazmışsın ama yanında başka oyun yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 500gb de benimkini satmak istiyorum, 1200'e gidiyorsa 2 oyun tek kolla ben de gömeyim ya sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 1tb olmalı ya en az ki o bile yetersiz gelir ilerde. ben mesela geçen heavy rain aldım online store üzerinden. neyi sileceğimi şaşırdım indirebilmek için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 abi al 2TB HDD youtube da dolu video var değiştirmek için hatta ps4 içindekileri bi usbye atıp ordan geride yükletebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 değiştirmesi kolay da TÜM yüklü oyunları yedek alıp tekrar yeni HDD'ye atabiliyor muyuz? ben oyunları atabildiğimizi bilmiyorum, oyun saveleri vs alabiliyoruz galiba hariciye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 oyunlardan bende emin değilim izledim videoda sistemi ve saveleri alıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar